Přejít na obsah

novinář

Uživatel
  • Počet příspěvků

    104
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil novinář

  1. Ahoj mam octavii 81kw,asv diesel,rok 01.ked natankujem plnu moj pc mi ukazuje maximalny dojazd 500km,nieje to nejak malo diki

    Tak to máš něco špatně. Zkoušl jsi odvzdušnít? A kolik tam dáš nafty?

  2. Tohle téma mě vždycky pobaví 165.gif

    Kdo s s 1.9TDI jezdí dlouhodobě pod 5 litrů tak to musí strašně podtáčet.. je to motor s turbem a turbo se musí točit lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

    ale abych nebyl OT, tak mám zimní spotřebu na pneu 15/195/65 6 litrů na sto, 1.9 TDI, 66KW plus chip

    Souhlasím s Tebou toto je seriozní odpověď k tematu.fever.gif

  3. Můžu si s tím posléze pohrát. jenomže pokud uživatelé nenapíší své barvy, tak prozatím je zbytečné všechno řešit. Až bude třeba 30 evidovaných majitelů, potom začne teprve třídění podle počtu majitelů... Proto prosím pište své farbičky. :)

    Tak jak to vypadá s tou statistikou? :feve: Už jsi dělěl nějaké závěry? :)

  4. TomasB: Myslíš, že se rodinné vztahy pokroutily za komunistů více než v dnešní době? Já si myslím, že dnes je to ještě horší. Lidi si neváží jeden druhého a jsou na sebe zlí. :feve:

    Co se týče koho volit, tak mezi současnými stranami nelze jednoznačně volit nikoho. Je to asi proto, jak již bylo řečeno, vládu máme takovou, jakou si zasloužíme... ;)

  5. Posilovače byli standartně montované do modelů L a výš. Já ho měl v r.v. 1979 .

    Samozřejmě, že dnešní Octavka je lepší a hlavně pohodlnější. Je to nesrovnatelné. Rád ale vzpomínám třeba na Š 1000 MB r.v.1966. Možná proto, že to bylo mé první auto, ale to byla jiná doba (benzín za 2,40)..... :)

  6. Škoda Octavia Combi (1,9 TDi 66 kW, Ambiente, 2001, 255000 km). Pneu vždy nahuštěno lehce nad 2 atm. Dlouhodobá kombinovaná spotřeba 4,6 l/100 km podle palubního počítače. Více méně odpovídá i skutečnosti. Pro nevěřícné rejpaly uvádím, že se narozdíl od nich snažím jezdit hospodárně a podle dopravních předpisů.

    Ha,ha,ha... Já jsem ten rejpal. ;)

  7. Zdarec. Pravděpodobně jsi zde nový, zkus si projít témata k LEDkám od již zmíněného superfattyho.Např. LEDovatky do PARKOVAĆEK, ex. a interiéru.

    Jinak ty parkovačky, o kterých uvažuješ, tak ty, nic moc. Vlastní zkušenost. :feve:

  8. Nyní, v mrazivých dnech, mám chladič zakrytý. :feve: Jezdím kratší vzdálenosti, tak do 30 km. S tím zakrytím mám motor zahřátý po 7i km. A k těm garážím. Většina z nás,(aspoň si to myslím) nemá vytápěné garáže, tak teplotní šok ee.

    Když je venku -15, tak v garáži -4st. :)

×
×
  • Vytvořit nový...