Přejít na obsah

PGTrebeach

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem PGTrebeach

  1. Tak to už nejseš sám a přidávám se do zájemců
  2. Tak to mi zatím přijde asi jo nej řešení :-) protože ty nabídky mě zatím moc neoslovily. To osvětlení je dodělávaný, nebo je to kupovaný?
  3. Cau, super ... zatím asi nejlepsi co jsem videl, jen jsem tam nenasel s cervenym podsvicenim
  4. ... ufff, s těma kombinacema jsem se do toho pěkně zamotal, ale víte jak to myslím, prostě naopak
  5. No zkusím nastínit alespoň malinko mou představu a to (viz obrázek): Myslím si, že by to nemuselo vypadat špatně, takhle je v "nereálu" asi nic moc, ale myslím si, že real by mohl být daleko lepší. Třeba možno prokombinovat barevne kombinace (Háčko červené, a čísla červeně.)
  6. Proti gustu žádnej diškutát Mě osobně se v těch e-shopech to nabízené zboží taky nelíbí, spíš bych to pořešil nějakým předěláním.
  7. Zdravím, nedávno jsem tak brouzdal po netu a natrefil jsem na e-shopy, kde nabízejí podsvícené řadící páky, resp. číselnou řadu převodových stupňů. Koupili jste už někdo něco takového, nebo jste si to předělali? Pokud ano, nebo máte nějaké nápady jak toto udělat, můžete sem šoupnout fotky, návody triky? Uvítám i odkazy na e-shopy, kde se na tyto věci soustředí. Zatím jsem našel akorát se zeleným podsvícením, ale mé srdce touží po červené. Za příspěvky děkuji. Ještě přidám pár odkazů co jsem našel: http://www.sportovniautodoplnky.cz/hlavice...dsviceni-6-led/ http://www.sportovniautodoplnky.cz/koncovk...r-blue-cervena/ http://www.milotec.net/radici-paky/ http://www.v3tuning.cz/info/Rukojet-radici...elene-pod-5587/ Spíš bys si představoval předělání klasiky RS řadící páky, z těch odkazů se mi nelíbí ani jedna
  8. Co jsem tak pátral po netu, tak něco by se dalo sehnat třeba na ebay.com např. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Golf-Jet...sspagenameZWDVW nebo http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-Legac...sspagenameZWDVW Kdo má e-účet, tak proč to nebrat Já teď musím šetřit na čelní sklo :-( nějakej mamrd (sekač trávy) asi nedával pozor kam všude mu lítají kamínky.
  9. Ahoj, nevím jestli jsem tedy použil správný výraz, nejsem expert na auto, ale nechal jsem si to vyměnit v servisu. Mlátilo (rezonovalo) mi ve volantu a byly slyšet i takové tupé rány od přední nápravy. Takže borci objednali "těsnící kroužky stabilizátorů" za hodinku to vyměnili a bylo po mlácení i po rezonancích ve volantu. Oba kroužky stály kolem dvou stovek + práce. Pokud si myslíte, že jsem mimo mísu, tak třeba jsem (fakt nejsem expert), ale snažil jsem se
  10. Mě něco podobnýho dělalo nedávno a bylo to těsnění na stabilizátorech.
  11. I když to třeba není moc aktuální, ale přece jenom ... tenhle problém se zadním stěračem jsem měl od doby co jsem auto koupil (když jsem auto kupoval, tak člověk prostě na to nepřijde), no a když to někdo bude hledat tak přidávám i obrazovou dokumentaci. Podle návodu jsem rozdělal, pročistil, vyčistil, smontoval a teď už stěrač valí jak má. Takže tady máte jak to vypadá: Doufám že to někomu poslouží.
  12. Díky za radu, zrcátko tam bylo bez výhřevu, takže jsem si sehnal neorigo vyhřívané. Kdyby někdo taky potřeboval, tak jsem jich našel spoustu, třeba tady: http://www.superautodily.cz/index.php?stra...mp;produkt=9350 (levé vyhřívané, v rootu http najdete samo i pravé )
  13. Zdravím všechny, před cca 2 týdny jsou koupil Octavku 1,9TDi, 66KW, 11/1999, jsem s ní max. spokojený, ale všiml jsem si že mi nefunguje vyhřívání v levém (řidičově) zrcátku. Pravé (spolujezdcovo) jde normálně. Jsem z toho , zvlášť teď v tomto nečase, kdy mrhlolí a ještě k tomu to namrzá. Vyhřívání spouštím zároveň s vyhříváním zadního skla. Nevíte někdo co s tím? Co a jak zkontrolovat? Nerad bych hned něco dok.... než se do toho pustím za předem děkuji! Jako nováček jsem pátral ve fórech jestli toto někdo řešil a podobnou radu jsem nenašel.
  14. Díky moc, kouknu se po nich. Měj se.
  15. Super, kde jsi prosím sehnal ty panty? A za kolik? Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...