Přejít na obsah

tommich

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tommich

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám Škodu Octavii 2 1,2 TSI najeto 120 000 km . V poslední době při jízdě při rychlosti 80 km/h a vyšší a zařazeném rychlotním stupni a jízdě bez plynu např. z kopce se ozývá z přední části auta docela hlasité hučení. Mezitím jsem byl na garančce a špatný ložiska vyloučili. Od té doby hučení zesílilo. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
  2. Čím mejete auto, autokartáčem nebo houbou nebo něčím jiným?
  3. mě ukradli něco jinýho, mám odnímatelný závěs a ukradli mi kryt,který pasuje do zadního nárazníku...... na internetu jsem to našel, dávám to sem,aby jste věděli co se taky krade
  4. někdo mi ukradl plastovou krytku závěsného zařízení na škodě fábii combi chtěl jsem se zeptat,dá se ten kousek plastu koupit.
  5. tommich

    mokry koberec

    no v současným počasí bych spíš řekl zamrzlé........
  6. tommich

    mokry koberec

    Má Škodu Fábii combi 1,4 16V bez klimatizace. Dneska se mi u spolujezdce objevila na koberečku louže vody. Zjistil jsem,že mi to vyteklo z prostoru, kde je pylový filtr.Vyndal jsem ho a byl lehce nasáklý vodou.Ve škodovce mi řekli,že se s tím ještě nesetkali,že by se voda k pylovému filtru neměla dostat. Máte někdo taky takovou zkušenost.
  7. tommich

    Sterace

    Mám Škodu Fábii combi r.v.2005.Dneska jsem si koupil flat stěrače.Potřeboval bych poradit,jak je mám dostat na ramínka.Nějak se mi to nepodařilo.A návod,jak na to tam u nic nebyl.Přišlo mi to jako docela slušnej hlavolam. Poradíte mi někdo. Předem dík.
  8. mám na Fábii II letní 15 jakej rozměr mi doporučíte na zimu.dík za rady.
  9. Mám fábii a začala mi zapáchat ventilační systém. Potřeboval bych poradit jakým směrem vedou středový průduchy ventilace.Nedaří se mi tam dostal hadičku na nastříkání desinfenkce.Děkuji za radu.
  10. tak to pak už je lepší ten odstraňovač vzdušné koroze od Sonaxu, všechno rozpustí a nic nemusíš složitě drhnout
  11. tak Tempo bych na vzdušnou korozi nikdy nepoužil....... Myslím si,že to není ideální odstraňovač vzdušné koroze.
  12. Chlapi,chtěl jsem se zeptat, čím umýváte vzdušnou korozi. Tentokrát jsem použil odstraňovač vzdušné koroze od Sonaxu.Funguje skvěle,ale je to docela drahá varianta.Neznáte někdo trošku levnější.
  13. Chlapi, tomu se říká vzdušná koroze.....
  14. tommich

    Mycí box

    nikdo o ničem nevíte poraďte mi někdo něco
×
×
  • Vytvořit nový...