Přejít na obsah

oliva

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    199715450

Oznámení oliva

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

-1

Popularita

  1. Co to foto, rad bych to videl....
  2. Sem, rad, ze je tu nekdo se stejnymi plany jako ja...taky se poohlizim po chiptuningu motoru....shanim info a kontroluji ceny u jedotlivych servisu. Rijen by byl pro me urcite idealni, jeste zajizdim a mam 10000 km...v rijnu bych, predpokladam, mohl mit jednou tolik. Narazil sem na firmu: http://www.chiptunni...cz/kontakt.html ktera take chipuje, cena v mem pripade na 1.4TDi 59KW po uprave 75KW me pry vyjde 5500,- coz je cena opravdu lidova, ve srovnani napr. s Cimbu: 14700,- ...otazka je co je lepci jestli si priplatit a pak si myslet, ze mi to udelali lepe, nebo hodne usetrit a pak trnout jestli me tam neco neodejde... kazdopadne cena u Cimbu a jim podobnych muze byt premrstena...mate nekdo zkusenosti? Myslim, ze do rijna je docela dlouha aby sme si ujasnili u koho...kazdopadne davam za sebe hlas, ze do toho jdu!!!!
  3. oliva

    Letní pneumatiky

    problem s vasimi sjetymi koly bude asi trosku v necem jinem, schvalne se podivejte na oznaceni na pneumatice...pokud tam mate trebas 85W ? nebo V tak je to mekci smes na vyssi rychlosti tudis se hodne rychle opotrebi ale zase sedi pneumatiky s oznacenim H vydrzi nejdele..
  4. Tak koukam, ze se to dalo udelat i lepe...mam na mysli kabel k vyskovym repro... jestli budu calouneni oddelavat, asi bych to predelal timto zpusobem...jinak vyskovy repro opravdu rve do ucha...ale vyresil sem to snizenim urovne hlasitosti do zadnich repro...basove stejne nejsou tak vykone jak predni a pri vyssi halsitosti chrchlaj, takze snizeni urovne jim jen prospeje
  5. Tak sem se panové pustil po přečtení návodu a po objednáni repro konečne do instalace. Jelikož se v mém případě jedná o nové auto chtěl sem si dat na všem záležet...nemůžu souhlasit s tvrzenim, že bude instalace trvat 2 hodiny..počítejte spíše celé odpoledne a není to rozhodně nic jednoduchého. Nejvetší problém byl pro mě protlačit kabel přes konektory, které spojují středový sloupek a zadní dveře Rooma. Do těchto konektorů sem musel doslova vypálit diry trafopájkou..aby se jimi dal kabel protáhnout...jiná možnost není, jedině snad kabel od dodavatele (mohl to mít připraveno) přestřihnout a opatřit je koncovkami podobnými na konci kabelu, které se zastrkují do konektoru přímo u rádia..pak by šly využít připravené zdířky přímo v konektoru u středového sloupku a dveří. Nevíhodou mého řešení je, že protažením kabelu skrze konektory je už nedáte moc od sebe...nepředokládám, že bych tak někdy činil, jedině snad, že bych se rozhodl pro elektriku v zadnich oknech...ale věřím, že by se daly konektory objednat nové. Vše ostatní pak bylo už bez problémů a podle výše zmíněného návodu se dá bez problému postupovat. Ještě zde nebylo vysvětleno odmotování radia (v mém případě DANCE), okolo radia je plastová krytka s trochou umu se dá bez problemů oddělat...a pak už jen odmontovat rádio na 4 šroubech. Odtrhnutím čalounění se samozřejmě nekteré příchytky ulomily...ale daly se použít, nic méně sem navštívil servis škoda a dají se opravdu bez problémů dokoupit za 7 Kč jeden i s gumovou podložkou. Vše sem zkompletoval, ale čekalo mě nemilé překvapení od výroby v předních a po instalaci se i ze zadních dveří vyluzují rezonující zvuky...čeká mě ještě jedno dodělávání čalounění a budu muset vyzkoumat odkud se tyto zvuky linou... na fotkách vidite, jak sem si rozvedl kabely v zadnich dverich, udelal sem nejspíše chybu v tom, že sem vedl kabel pres molitan, který kryje otvor nad reprákem....při audio produkci nejspis vibruje a rachotí o tento kabel..vše vyzkouším a dám vědět..pokud by ste kabel vedli mimo molitan a bude podle mě vše ok...Repro se nedalo přichitit dodanými nýty...i když sem měl příslušné kleště...k nýtu se kleštěma jen tak nedostanete díky plastovému krytu okolo repro. řešením bylo upevnění repro šrouby s jistícíma matkama aby se vybracemi nepovolily..přístup k matkám získáte opatrným odříznutím molitanu nad reproduktorem a pak opětovným přilepením....Celkově musím naznat, že se reprodukce v autě opravdu zlepšila..není to ovšem takový zazrak, který sem možná čekal...subwofer by se jestě asi šikl..přecejenom tyto reproduktory nedokáží basy až tak zdůraznit.
  6. Tak sem se panové pustil po přečtení návodu a po objednáni repro konečne do instalace. Jelikož se v mém případě jedná o nové auto chtěl sem si dat na všem záležet...nemůžu souhlasit s tvrzenim, že bude instalace trvat 2 hodiny..počítejte spíše celé odpoledne a není to rozhodně nic jednoduchého. Nejvetší problém byl pro mě protlačit kabel přes konektory, které spojují středový sloupek a zadní dveře Rooma. Do těchto konektorů sem musel doslova vypálit diry trafopájkou..aby se jimi dal kabel protáhnout...jiná možnost není, jedině snad kabel od dodavatele (mohl to mít připraveno) přestřihnout a opatřit je koncovkami podobnými na konci kabelu, které se zastrkují do konektoru přímo u rádia..pak by šly využít připravené zdířky přímo v konektoru u středového sloupku a dveří. Nevíhodou mého řešení je, že protažením kabelu skrze konektory je už nedáte moc od sebe...nepředokládám, že bych tak někdy činil, jedině snad, že bych se rozhodl pro elektriku v zadnich oknech...ale věřím, že by se daly konektory objednat nové. Vše ostatní pak bylo už bez problémů a podle výše zmíněného návodu se dá bez problému postupovat. Ještě zde nebylo vysvětleno odmotování radia (v mém případě DANCE), okolo radia je plastová krytka s trochou umu se dá bez problemů oddělat...a pak už jen odmontovat rádio na 4 šroubech. Odtrhnutím čalounění se samozřejmě nekteré příchytky ulomily...ale daly se použít, nic méně sem navštívil servis škoda a dají se opravdu bez problémů dokoupit za 7 Kč jeden i s gumovou podložkou. Vše sem zkompletoval, ale čekalo mě nemilé překvapení od výroby v předních a po instalaci se i ze zadních dveří vyluzují rezonující zvuky...čeká mě ještě jedno dodělávání čalounění a budu muset vyzkoumat odkud se tyto zvuky linou... na fotkách vidite, jak sem si rozvedl kabely v zadnich dverich, udelal sem nejspíše chybu v tom, že sem vedl kabel pres molitan, který kryje otvor nad reprákem....při audio produkci nejspis vibruje a rachotí o tento kabel..vše vyzkouším a dám vědět..pokud by ste kabel vedli mimo molitan a bude podle mě vše ok...Repro se nedalo přichitit dodanými nýty...i když sem měl příslušné kleště...k nýtu se kleštěma jen tak nedostanete díky plastovému krytu okolo repro. řešením bylo upevnění repro šrouby s jistícíma matkama aby se vybracemi nepovolily..přístup k matkám získáte opatrným odříznutím molitanu nad reproduktorem a pak opětovným přilepením....Celkově musím naznat, že se reprodukce v autě opravdu zlepšila..není to ovšem takový zazrak, který sem možná čekal...subwofer by se jestě asi šikl..přecejenom tyto reproduktory nedokáží basy až tak zdůraznit.
×
×
  • Vytvořit nový...