Přejít na obsah

Scala2021

Uživatel
  • Počet příspěvků

    98
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Scala2021

  1. Chtěl jsem se Vás zeptat, zdá se Vám po výměně taky takhle krabatí látka. Moje sedadlo to nedělá, jen to u kterého byla vyměněna bočnice. Moje sedadlo je daleko víc namáhané a v pohodě.
  2. Pokud se nepletu, tak příprava pro tažné = jiná maska (otevřená) + jiná zadní náprava, která je potom totožná s Kamiqem (nevím jestli nekecám, ale mám pocitu, že jsme někde četl)
  3. Tak podle čeho měříte vy, kdyz ne podle tacho? 🙂
  4. Ano opravdu, zítra to schválně změřím, abychom byli přesní 😀
  5. Teďka nevím jestli se dobře chápeme 🙂 Voda je otázkou cca 2-3 km na 90 stupňů, topit to začíná prakticky hned. Ty teploty co píší výš se vztahují k oleji.
  6. Tak asi to zahřívám moc opatrně 😅😅 Ale opravdu to mám ráno takhle. Odpoledne z práce musím nejdřív vykousat slušný kopec + je trochu tepleji, takže to mám tak cca po 20 km, dřív také ne. Jen dopresnim, mám už EVO
  7. Tak to mě s tím olejem docela prekvapiluješ, jestli se nepletu, tak máš naftu, já na 1,0 mám olej v těchto teplotách (ráno tedy kolem 0) na 80 stupních až po 25-26 km, přes 84 stupňů se na mých ranních 30 km ani nedostanu.
  8. Kluci neblaznete, na tohle ta auta nejsou konstruovaná, bál bych se tam takhle cokoli dát. Pokud jezdíte nějaké extrémy, typu 2km ráno do práce a odpol zpět, tak asi proč ne...
  9. Scala2021

    Škoda SCALA

    Souhlasím, myslím, že za ještě původní ceny člověk dostal slušný poměr cena/výkon. Vzhledem k cenám na trhu, tak i za aktuální ceny skladovek (což jsem ještě před pár měsíci kritizoval) Jasně, auto je postavené na jednodušší platformě z menších aut, ale na jízdě to naštěstí není moc znát, stejně tak na prostoru (kromě šířky, tam mi nějaký ten cm chybí). Něco už mám ve Škodovkach najeto z práce, takže můžu slušně porovnat se škodvackým etalonem Octávkou 2 a 3 generace a myslím, že se není za co stydět 🙂
  10. Je to hrubé, úplně stejná struktura, jako když to zamazneš štětečkem
  11. Dnes jsem si na rámu dveří u řidiče všiml malého kousku zvlněného laku, jako kdyby to bylo přetaženo lakovou tužkou. Máte to někdo podobné (nějaká značka z továrny?? )
  12. Při postřikování skla jsem žádné poskakování nezaznamenal, vždy při mírném dešti, nebo zašpinění od kol aut přede mnou.
  13. Dneska mi zaschla sůl na okně a všiml jsem si, že okno se nešpiní až ke stěračům, ale tak cca 5 cm na nima, přijde mi, že jak proudí vzduch, tak to odnese trochu výš, proto stěrač na začátku skáče, nemá dostatek tekutiny a chytne se pořádně až tam kam to létá více 🤔🤔
  14. To je globalizace, najdeš to i u dražších aut, naopak mě překvapilo kolik věcí je cz
  15. Už jsem krytku vyzvedl, bylo to přesně 271,- Přidávám číslo dílu, ale v ŠA vyhledají podle VIN
  16. Zajdi do Škodovky a oni ti ho podle VINKa dohledají a objednají. Dodání cca 1-2 dny (tedy alespoň pro černou variantu)
  17. Kdepak, jestli si správně pamatuji, tak 270,- Byl jsem cenou příjemně překvapen 🙂
  18. Objednáno, přes Vánoce zkusím vyměnit 👍
  19. Včera se mi podařilo doškrábat madlo zadních pravých dveří. Myslíte, že byste mi někdo pomohl s dohledání v ,,Etce" Působí to na mě, že to je jen zacvakávací kryt.
  20. Scala2021

    Scala FL

    Pokud jdou do faceliftu, tak asi vědí proč. Věřím, že týmy lidí, kteří mají na starosti obchodní strategii mají trochu lepší podklady a do problematiky vidí lépe než my... To, že Scala pro nás jako zákazníky nedává v této cenové relaci smysl je bohužel trochu jiný vjem, než data, která mají.
  21. Scala2021

    Scala FL

    Bylo by super, když v této podobě klapkou přední světla. To je jediná část se kterou se u té naší nějak nemohu srovnat 😀
  22. Když si fotku detailně přiblížím, tak mám pocit, že tam trochu vrásky vidím, ale určitě méně než u mě...
  23. Tohle je asi trochu extrémní, určitě bych navštívil servis...
  24. S Octavii 2. a 3. generace už mám něco odjeto a nikdy jsem to nepostřehl, ale mě osobně to nevadí.
  25. To relátko mě překvapilo už při cestě z autosalonu, to jsem v autě neslyšel už dlouho 😀
×
×
  • Vytvořit nový...