Přejít na obsah

strecek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli strecek

  • Narozeniny 11.11.1980

Návštěvy profilu

716 zobrazení profilu

Oznámení strecek

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím všechny, Tak jsem se konečně dočkal. Auto bylo vyrobeno 16.6.18, v pondělí dorazilo do autosalonu a v pátek si pro něho jedu. Už aby to bylo ...
  2. No já dostal slevu od ŠA 25 kKč za to že dám auto protiúčtem a 4% slevu od prodejce, tj sleva celkem 41 kKč. A v rámci financování Škofinem mám "zdarma" předplacený servis na 5 let /100.000 km za cca 18 kKč.
  3. Zajímavé, já jsem nikdy za předprodejní servis neplatil. K Roomsterovi jsem dostal rámeček pro dodatečnou montáž rádia a povinnou výbavu a bezpečnostní šrouby. Jinak s tou cenou já jsem se ptal ve dvou salónech, jeden menší a jeden velký, a v obou byla cena resp. sleva stejná. V tom větším mi hned do základní nabídky dali povinnou výbavu za 520,- Kč. V menším nic, tak doufám, že to bude grátis. No uvidíme koncem června.
  4. Tak po víkendové projížďce s verzí MonteCarlo a slušné nabídce za výkup Roomstera objednán Rapid i se Smartlinkem. Dodání cca 14 týdnů. P.S.: Co jste kdo dostali jako bonus od prodejce k novému vozu? Povinná výbava, bezpečnostní šrouby ...
  5. Sleva bude cca 50 kKč a v úvěru od Škofinu je ještě servis na 5 let v ceně. Takže přeplatim jen asi 20 kKč.
  6. No jedu v telefonech Sony a jak jsem koukal na web Škody tak to není žádná sláva s podporou. Ještě to chci vyzkoušet v nějakém autě co to má. Líbilo by se mi zrcadlit třeba navigaci Waze.
  7. Ahoj všichni. Tak se taky přidám do klanu. Roomster Scout 1,4 16v, který věrně sloužil 10 let, půjde k nějakému novému majiteli a budu objednávat Rapida liftback konfigurace viz http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/122033239 . Přemýšlel jsem ještě o Smartlink+ ale ve Škodovce mi řekli, že jsou dost problémy s kompatibilitou telefonů, tak do toho asi nepůjdu. Ještě přemýšlím nad Careconnect, ale asi taky nakonec vynechám. Škoda že to nelze použít třeba na vytváření knihy jízd. A ještě dotaz máte někdo construct z výroby? Jinak čekačka je teď asi 16 týdnů, tak bude hračka na prázdniny.
  8. Diky, tenhle článek jsem nějak přehlídl. Odpoledne jdu tu přepážku vyhodit z auta. A na ty folie ve sklech bude asi nejlepší horkej vzduch, ne?
  9. Zdravím ty co mají N1. Nevíte, jak to je s tou demontáží mříže od 15. 9.? A můžou se taky oddělat ty černý folie z oken v kufru? Dík Strecek
  10. Zdravím pánové. Přemýšlím o koupi příčníku na hagusy na Roomstera a následně bych chtěl použít držáky na kolo od Hakru. Máte nějké zkušenosti ohledně kompatibility držáků na kolo od Hakru a příčníků, které se dají koupit např. ve Škodovce? A ještě jeden dotaz, jaké máte zkušenosti s dáváním kol na střechu na Roomstera? Díky Petr
  11. No nevim, kdyz jsem si objednaval Scouta s 1,4 16V, ktery ma vzadu bezne bubny, tak mi v servisu rekli, ze N1 ma navic vzadu kotouce.
  12. strecek

    MaxiDot

    Mam MaxiDot z vyroby a je to presne tak jak pises. Podsvit je jemnejsi nez mam ve sluzebnim Roomsteru a displej s kilometrama a hodinama zhasina az chvili po vytahnuti klicku, nebo po zamceni.
×
×
  • Vytvořit nový...