Přejít na obsah

stonek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem stonek

  1. stonek

    Tlak v pneu

    Ano, taky 2,5 (17'). Je to za mě OK.
  2. Byl jsem nedávno na první servisní prohlídce (po dvou letech) a překvapilo mě, že se prý brzdová kapalina mění poprvé už po dvou letech a ne po třech, jak jsem byl doposud zvyklý. Může to někdo potvrdit?
  3. Byl to starší OT 7T, u Nordu2 bohužel musím potvrdit, že bezdrátově nejede. Přičítám to použitému chipsetu od Mediateku. Dal jsem ho manželce. Teď mám Pixel 7 a opět bez problému.
  4. Už asi 14 dní mi visí aktualizace v tomto stavu. Restarty nepomohly. Mám tomu ještě dát čas? MIB3, MR2021 Díky
  5. Z auta si AA bere GNSS data i když v autě není vestavěná tovární navigace. Tím pádem můžete mít mobil zastrčený kdekoliv a i přesto je poloha správně určena.
  6. Mám 2021/03 a AndroidAuto Wireless naprosto bez problému. Telefon OnePlus.
  7. Vak ani potřeba sundávat není, stačí vycvaknout panel s tlačítky.
  8. Jedno toto udělátko se mi tady válí, kdyby měl někdo zájem - sz
  9. Ráno přistavil, odpoledne hotovo.
  10. Měl jsem nedávno stejný problém, cca v 5000 km. V servise vyměnili tlačítko ruční brzdy a je klid.
  11. Je to dovezené s největší pravděpodobností z Německa, kde je Active s manuální klimou stále v nabídce (podívejte se do DE konfigurátoru). V ČR není Active dostupná ani pro velké firmy, tam se vychází většinou z Ambition.
  12. Já tam třeba tlačítko alarmu nemám a přesto tovární alarm v autě je...
  13. stonek

    Vibrace volantu

    Mohli byste jen tak pro zajímavost prozradit výrobce a typ těch pneu?
  14. Zdravím, při rozsvícení jakéhokoli světla v interiéru mi začne pípat upozornění na nedovřený kufr. Kufr je samozřejmě správně zavřený. Existuje na to nějaké rychlé řešení nebo musím (zase) do servisu? Auto je 3 měsíce staré. Video: https://youtu.be/trToRy1cfBg
  15. Dají se na Superba III dát kola Ratikon určené pro Kodiaka? https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kolo-z-lehke-slitiny-ratikon-17-pro-kodiaq/p/565071497A+8Z8 Rozměry ráfku 7,0J x 17“ ET 40 sedí s tím co mám ve velkém techničáku. Přehlédl jsem ještě něco proč by to nemělo pasovat?
  16. V některých zemích (co vím, tak v Německu i na Slovensku) se výbava Active stále prodává, takže toto je běžná dosud vyráběná výbava Active pro nějakou cizinu.
  17. Superb, jak už bylo řečeno +20000Kč plošně (iV +63kKč) Tažné +10000Kč (tedy za tažné teď u Superba dáte 25000Kč) Vyhřívané čelní sklo +1000Kč Vyhřívaný volant +500Kč Rezerva +1900Kč (nyní 4900Kč) Sunset +600Kč O pár stovek také zdražilo originální příslušenství.
  18. Ahoj, nevíte, kde by šla sehnat tato podložka pod SPZ? Je to nějaká (nej)novější verze se zaoblenými rohy (foto z Eniaka).
  19. Možná toto by ti mohlo pomoci: https://www.youtube.com/watch?v=xVOrDNmqswk
  20. Zajímalo by mě jak vypadá zelená malachite. Nemáte někdo?
  21. Chyba v konfigurátoru to zřejmě bude, nicméně pro iV toto v konfigurátoru ve standardní výbavě není.
  22. Zdravím, v konfigurátoru Superbu je ve standardní výbavě položka "Boost Recuperation System (BRS), ESC a eBKV". Nikde to Škoda nepropaguje (nebo neumím hledat) a tady na fóru jsem k tomuto taky nic nenašel. Jedná se opravdu o 48V systém s Li-Ion akumulátorem, který pomáhá s akcelerací? Neví někdo detaily? Něco o tomto systému jsem našel třeba tady: https://motofocus.cz/vyrobci/3867,rekuperacni-system-bosch-s-podporou-akcelerace
  23. Palubní počítač byl ve verzi active jen za příplatek. Možná ho nemáš vůbec?
  24. V Čině stojí tento lokátor kolem 10 dolarů, nepřeplácej to tady v Česku zbytečně. Bude ale lepší nějaký tracker, který můžeš připojit přímo na palubních 12V. Dobré zkušenosti mám s Coban, řada 303. Třeba tento: https://www.aliexpress.com/item/Mini-GSM-Gps-personal-vehicle-tracker-GPS303D-Spy-Vehicle-gps-tracker-car-Realtime-Free-Google-maps/1815289580.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.OcxfXT
×
×
  • Vytvořit nový...