Přejít na obsah

roody

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení roody

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jezdím teď Fabií 1,4 16V 59 kw 2006 rok a trochu mě štve prodleva na plynu... Motor na pohyb plynu reaguje se zpožděním.Co jsem vyčetl na internetu tak to není jen můj případ. Nevíte někdo jestli se s tím nedá něco dělat? Nějak to odstranit?
  2. jj na ty kilometry vůbec nevypadá. Zvenku ani zevnitř... Má to od novýho, takže jasnej původ a bouraný to taky nebylo. Vezmu to od něj a bude :-) Dík za reakce.
  3. Zdravím, budu kupovat od tchána jeho bývalou služební fabii, viz nadpis. Jezdil s tím jen on a většinou delší trasy. Myslím, že by to mělo být v pohodě, byla celou dobu poctivě servisovaná. Ale přesto mě zajímá, má někdo podobnou fabku s těmito kilometry? Nějaké zkušenosti?
  4. to bibso: ten Pioneer AVH 2300dvd se mi taky líbí. Jen se chci zeptat, možná hloupě, ale přehrává to i avi, mpeg apod.?
  5. Co si myslíte o tomto rádiu - http://www.specialniautoradia.cz/www-specialniautoradia-cz/eshop/3-1-2DIN-DVD-Autoradia-specialni/19-2-Skoda/5/120-Specialni-autoradio-s-DVD-a-GPS-pro-Skoda-Octavia-I-Superb-I Mě se to moc nezdá...máte to někdo? Případně co jiného byste doporučili do O1? Stačilo by mě i autoradio s DVD a TV, bez navigace. Jsem v této oblasti úplný amatér...
  6. Zdravím, nevíte někdo jaký olejový se dá použít na TAZ 1500? Je tam plecháč na našroubování. Asi by stačil rozměr závitu a průměr dosedací plochy. Nebo z jakého jiného motoru pasuje. Díky.
  7. ježiši že jsem něco psal... podívej pár desítek aut už jsem řídil a nějakej ten statisíc km najezdil. A prostě poznám, že u auta co mám teď je to nějaký divný. Už jsem si ale zvykl a neřeším. A pro libero1071 - prozradím ti tajemství Z konstrukčního hlediska je převodovce úplně jedno, že za jízdy vyřadíš rychlost na neutrál i bez zmáčknutí spojky. Pochopitelně při tom nesmíš akcelerovat.
  8. Zdravím, mám O1 1.9 TDi 66kw kód ALH rok 2004 a při vyřazování jedničky a dvojky se mi ozývá škrtnutí. Dělá to jen za jízdy, když stojím tak ne. Neozve se to jedině jen když opravdu poctivě zmáčknu spojku až na zem a pak vytáhnu rychlost. Zkoušel jsem to u jiných aut a tam i když spojku nezmáčknu vůbec tak na neutrál vyřadím poměrně lehce a bez jakýchkoliv pazvuků. Nevíte někdo co by to mohlo být? Dělá to někomu taky?
×
×
  • Vytvořit nový...