Přejít na obsah

dodge

Uživatel
  • Počet příspěvků

    253
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dodge

  1. Pokud se podaří ty aerokryty sundat. Rovněž dávat tam jiné destičky a kotouče moc nepomůže když tam zůstanou ty laciné třmeny. Martin Vaculík a Škoda Fabia čtvrté generace.mp4
  2. Test Toyota Yaris - Fabia IV.mp4 Test Fabia IV - Toyota Yaris https://ulozto.cz/fm/detail/dO7JpXF0oSg3/ZUt9X7SzBgmM Test Toyota Yaris - Fabia IV.mp4
  3. 1,5 TSI DSG Style, objednána 22.8.2022, dodána na autosalon po četných urgencích 22.5.2023. Kromě skleněné střechy, ostřikovačů světlometů a volantu s pádly úplně všechno, co šlo loni v srpnu objednat, motor EVO 2.
  4. Celosvětový problém airbagů Takata se u škody týká asi 600 000 vozidel z roků výroby 2012 až 2018. Ověřební zde https://recallactions.skoda-auto.com/260/cs-CZ?_gl=1*14ja49f*_gcl_dc*R0NMLjE2ODMzMDYyMTMuQ0kzTHpwN1UzdjRDRmR1Wl9RY2R6TmtORnc.*GA4_ga*Njk4YzdlZjMtMGU3ZC00MzViLTkxOTEtYTA2M2NmOGE0M2U3*GA4_ga_QVX3D12V4T*MTY4Mzc4ODY4My42Mi4wLjE2ODM3ODg2OTQuMC4wLjA.
  5. Pokud nepotřebuješ tažný, tak je Monte Carlo jasná volba.
  6. VW sjednocuje výbavy aut které jsou na stejné platformě. V tomto případě se jedná o Fabii Scalu a Kamiq.
  7. Ano a nejevil známky poškození.
  8. Trefil jsem v noci jezevce nebo lišku a pak byla hláška FA nedostupný. Oprava měla tyto položky (FA nebyl poškozen ale bylo nutno ho jenom seřídit) Čidlo radaru seřízení - 1020,- Kč, RVZ / diagnostika - 255,- Kč, Drobný a pomocný materiál 38,25 Kč, celkem 1.589,03 Kč vč DPH.
  9. dodge

    Brzdy

    Lhůta výměny brzdové kapaliny jsou tři roky.
  10. Tohle uvádí návod k obsluze automatické klimatizace ve vozech Škoda: • Pokud chlazení nebylo delší dobu zapnuté, může se v důsledku usazenin na výparníku tvořit zápach. Abyste tomuto zápachu předešli, zapínejte chlazení - i ve studeném ročním období - alespoň jednou za měsíc asi na 5 min na nejvyšší stupeň ventilace. Zároveň krátce otevřete okno. • Doporučujeme Vám při zapnuté recirkulaci vzduchu ve vozidle nekouřit, protože nasávaný kouř z interiéru vozidla se usazuje na výparníku klimatizace. To za provozu klimatizace vede k trvalému zápachu, který lze odstranit pouze s velkým úsilím a vysokými náklady na výměnu výparníku klimatizace.
  11. Klasika, ofiko VW mapové podklady nepoužitelné, data několik roků stará, silnice které řadu let neexistují jsou stále na jejich mapových podkladech, zatímco nové silnice, které byly uvedeny do provozu před několika roky tam ještě nejsou.
  12. Mám vážnou pochybnost zda je vhodné zavádět jakoukoliv lidovou tvořivost do plánu údržby stanovenou výrobcem.
  13. Samozřejmě že vím, je červené a je to kombi...
  14. Přesněji na kostřící bod v motorovém prostoru.
  15. U koncernu VW je rozdíl mezi indikovanou rychlostí (tj. to co ukazuje rychloměr) a skutečnou rychlostí do 60 km/h 3 a od 70 km/h do maximálky 5. Takže když vám rychloměr ukazuje 53 km/h, jedete 50 km/h, když vám rychloměr ukazuje 95 km/h jedete 90 km/h, když vám rychloměr ukazuje 135 km/h, jedete 130 km/h. O statních značek automobilů je to podobné.
  16. dodge

    Škoda Fabia IV

    https://www.youtube.com/watch?v=SAlZtxEper8
  17. dodge

    FIII vs konkurence

    https://www.youtube.com/watch?v=SAlZtxEper8
  18. Taky jsem chtěl pro svůj motor ten nejlepší olej. Zajímal jsem se o syntetické oleje vyráběné na míru pro specielní použití. Není problém takový olej u renomovaných výrobců namíchat, ale když mi sdělili cenu 40.000 $ za litr tak jsem se vrátil k olejům stanoveným VW.
  19. Mám obavu, že nemáte včichni na mysli stejný motor, 1.0 MPI se jmenují různé motory z různých typových řad...
  20. Ve stojanech se žádný aditiva do paliva nedodávaly, ani se neměnilo oktanové číslo. Prostě že všech stojanů, s ůdajně různými benzíny teklo to samé. Proto se Shellem AŠ v tichosti ukončila veškeré kontakty.
  21. Shell ? Není to ta firma, která ztratila v ČR kredit, když se ukázalo, že všechny druhy benzínů jsou na jejich čerpacích stanicích čerpány z jedné nádrže?
  22. Digitální a analogový rychloměr jsou dva rychloměry na sobě nezávislé, a přes diagnostiku je skutečně nelze navzájem zkalibrovat.
  23. Stooktanový aditivovaný benzín bez biosložky, vyrábí ve střední Evropě pouze OMV. Je prodáván pod různými názvy a různě obarven v ostaních sítích čerpacích stanic. Pokud si vyžádáte produktový list, tak ten je od OMV.
×
×
  • Vytvořit nový...