Přejít na obsah

zdeno77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    215
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli zdeno77

  • Narozeniny 11.7.1977

Kontaktní metody

  • ICQ
    354742043

Návštěvy profilu

2 214 zobrazení profilu

Oznámení zdeno77

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. zdeno77

    Čísla oken

    bezpečnostni = sklo-folie-sklo :palec2:Jak můžete ještě více zvýšit bezpečnost a komfort cestujících, a současně ochránit Váš vůz proti nežádoucímu vniknutí?Odpovědí mohou být laminovaná bezpečnostní .SUN SAFE GLASS
  2. zdeno77

    Čísla oken

    a nejsou to bespečnostni okna? utěch to je normalni že jsopu rozdilne roky .
  3. Mám dotaz, ikdyž mam VYPNUTOU klimu tak jak jedu cca120-150k/h tak mi fouka z ofuku,při pomale jizde ne.Je to normalni? OII Rs fl 09 tdi
  4. Fak krásné Rs pokud budu mít na to někdy bobany jdu už jen do RS ,Fakt našlapaná a pěkná Kára ať slouží Chlape.

  5. no dit jsem dal foto že je to ta moje.Ma najete 15tis km a je nani prodloužene zaruka.Takže pokud sni neco bude tak přes zaruku necham spravit.
  6. Tak zrovna tohle RSo mam doma. A zatim bez problemu. Dostal jsem ho vymněnou za předchozi předfl. žlute barvy u ktereho jsem zjistil že bylo několika nasobně (2x-3x) přelakovane.A to přej snim měl jezdit naky ředitel ze škodovky.Takže je jedno jestli je to referenčka od zamestnancu nebo je to novinařske.
  7. taky jsem hledal neni,jen uprava ovladače na novem foru.
  8. No ja jsem se svou prvni referenčkou OII RStdi ze škodovky nebyl spokojeny.Pote co jsem zistil že byla po několika nasobnem přelakovani.Po pul roce hadani se škodovkou a se Havexem mi ji vymnenili za RSfl.Je to referenčka-(spiš novynařske auto)co jsem si zjistil sam,ktere prohanel i Kopecky.Tak uvidim jestli to bude už ok ale vypada že snat jo,a navic je ješte dalši 3roky v zaruce.
  9. na kolik mě vyjde material na dodělani přednich parkovaku u Rs fl zadek mam. a celo kožene sedačky dou sehnat? cena? vyhřivany i zadek.dik zdeno

  10. zdeno77

    SunSafe Glass

    Prosim všechny majitele besp.oken aby si zkontrolovali roky vyroby.Ja mam auto 07 a besp.okna ve dveřich 05,04,06,07 i u meho budouciho auta Rs fl rok 09 jsou rozdilne roky besp.oken- 05,06,04 zjištoval jsem to přimo ve škodovce a i z jinych zdroju jsem zjistil že prej je to u těchto bespč.oken možne. Jak to mate vy?
  11. Tak už mam taky objednane ,modre na OII kratkou jen doufam ze to bude makat jak ma,mam RS takže aby to křidlo na kufru nedelalo paseku(zvyšena vaha 5dveři)
  12. kde to mam obednat? ty odkazi nejdou otevřit,takže na OII kratkou ty modre jo?
×
×
  • Vytvořit nový...