Přejít na obsah

Roman Fabian

Uživatel
  • Počet příspěvků

    121
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Roman Fabian

  1. Zdravym pánové, rychlej technyckej dotaz jestli odcházej zátěžáky na fábiích.Chystám rodičům vozidlo na technyckou a po výměně zadních paken když jsem to vzal na válce tak mi jedno kolo na pedál brzdí o 30% mín. Ruční brzda je v pohodě.Logicky to vypadá na ten zátěžák,ale jaksi tomu nechci věřit.... sice je stará 9 let ale najeto jen 80 tisíc a brzdovku sem měnil poctivě každý dva roky. Jaký máte skušenosti s tímto komponentem?????
  2. ozvi se mi,ptal ses na ty kola

  3. Zdravýčko, jaká je velykost ořechu na povolení olejovýho filtru.... 36 ...nebo 42 co ? abych se dostal k olejový vložce a dvanácti a šesti ventyl maj stejný vložky i ty plastový poklopi tech filtrů že? nebo jak bych to nazval
  4. Výte někdo jaký další kvalty sou na hřídely co je na ni JEDNIČKA + DVOJKA a pak jaký eště ????? přijde mi divný aby to dělalo jen za 1+2 . Když už hučí tak by měla hučet furt nebo ne?
  5. Zdravým,skříň mi začala vydávat zvuky ale jen za jedna a dva,což zamrzí a hlavně to i finančně zabolí. Servismani setkali jste se už z vylagrovanejma ložiskama 6 kvaltový skříni? Jak je to s dostupností origo ložisek .... jde do ní něco objednat??? A nebo měly by ste naký jiný vysvětlení pro tyto zvuky ktere to vydává pouze při konstantní rychlosti a v tahu ne,muj prní dojem je že to de ze skříně.
  6. šáhni na něj autogenem třeba ho přesvěčíš
  7. Parada diky ten obrazek je to co sem potreboval
  8. Zdravíčko,blbnou mi repráky s rádiem Steam.Občas mi hraje jen reprák ve dveřích u řidiče + nehraje defakto furt pravej zadní,ale když je auto vymrzne občas hraje a zase hraje podle toho jakou vymetu díru na silnici. Ješte jsem ty dveře neskoumal,ale předpokladám v husim hrku mezi sloupkem a dveřma bude svorkovnice jako v jedničkový octě. Ukažte mi prosím pozici pinů,nebo barvu drátu pro repro v průchodce pravejch zadních dveřích,abych to mohl otestovat.diky všem
  9. Zdravym,nedavno sem měl narozky a dostal sem velkej dárek... má nalítáno 98 tisíc a když sem koukal do servisky vykoukal sem tam že u motorů FSI se dělaj rozvody po 180 tis/km......platí to i pro TFSI???
  10. ty jo bacoš na tom asi něco bude protože ji používám jen na to dení ježdění do fachy deně tak 15 + 15 km
  11. omg...tak to ti neklapne, atmosférický motory maj podtlak v sání takže máš smůlu
  12. Roman Fabian

    Octa1 RS

    Zdravim, už se asi budu opakovat pravidelně se mi rozsvěcí chiba P 0171 ...chuda směs načteno -SCENEM 100- ale když to napichnu na -VAG-tak to piše nízký plnící tlak, ale auto jede normálně tlakoval sem hadice od turba k škrticí klapce s intercoolerem zhruba na 0,5 BARU.(ucpana hadice hned na turbu + u škrtící klapky) a tlak to drželo pokud jsem držel ty dvě hadice co jsou na kovovem kolenu hned u turba,jedna vede k -BOV VENTYLU- a druha do tlačný časti turba,ale jak sem pustil hadici k BOV ventylu tak tlak utekl........netuším presně jak má tento ventyl fungovat,ale mam za to že by měl držet tlak i když motor neběží ...je to tak? ....někde se mi strácí tlak a byl bych rád kdybi to byla taková prkotina ?? vodcházej origo BOV ventyli ??
  13. Poradte prosím,začalo být trochu chladněji a všiml sem si že mi nefouká vzduch z výdechů na nohy a do zádu.....zebou mě nohy když jedu. jakej stěch dvou servo motorků V70 nebo V85 ovládá klapku výdechu na nohy.
  14. zajímavý je že je nová,si to někde přisává nebo váha vzduch stávkuje co?
  15. Roman Fabian

    O1 rs

    Prozradte mi co je to za chybu přesné znění P0171 SYSTEM TOO LEAN (BANK 1) načteno diagnostikou SCAN 100
  16. ma kratší stálej převod, to znamená že ti to bude líp tahat tachometr by lhát neměl
  17. dlouhodobej prumer mam 9,3 ....načipovano na 210 kobil
  18. stačí dat jednotku a budíky z eresa a mas ereso
  19. když to s vyplou klimou nedela a se zaplou jo tak je problem v kompresoru klima,nebo se proste ten motor vrtí protože ho na volnobeh drží za koukle klima
  20. jenom prsa motoru,vyko ventylu a vana nikdy vyckrat to už nechci delat.......bez připravků
  21. je na to svolavací akce,nebo jak tomku říkaj,oprava v provozu nebo jak mění se celi hlavy zajed do značkovyho servisu
  22. http://cimbu.cz/index.php?page=whole&lng=cze&item=13
×
×
  • Vytvořit nový...