Přejít na obsah

SusHa1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení SusHa1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. V úterý jsem naháněl černého matného Yetiho na eFkových značkách. Po bližší zkoumání jsem poznal, že je to prodloužená verze.
  2. Tahle funkce mi taky chybí a to celkem dost. Ale pokud je to tak, že když se objednaly vyhřívané ostřiky, tak tam snímač je a není jen aktivní tak je to paráda, teď si to jen nechat softwarově aktivovat...
  3. Ok. A ještě dotaz: to kódování je důležité k tomu, aby to rádio vůbec šlo zapnout?
  4. A předpokládám, že to platí i o Boleru z Yetiho, že? To kódování mi udělají v autorizovaném servisu? Díky
  5. To jsou ty mýty, že 1.2 v Octavii prostě nemůže jet... Dočteš se to na každym fóru, kde se tenhle motor v tomhle autě prostě nemůže jet. A když se zeptáš, kdo má osobní zkušenost, tak skutek utek, bohužel. Vypadá to, že tento motor je daleko víc kontroverzní než legendární HTP. Nejlepší bude, když se oběma auty projedeš. Kdo Ti je půjčí na delší jízdu? Prodejce. Ty chceš utratit peníze za nové auto, tak by neměl být problém, aby jsi dostal auto na celý den, nebo víkend Osobně mám TSI. Najeto mám 900 km a jezdím do 6,2 litru na 100 (extrém je 6,5 - poskakování po praze). Kombinace je 50% město 50% okresky. brzda provozu nejsem ani s novým autem, jezdím tak aby jsem ani na šestku netočil přes 3000 otáček, tj, necelých 140 km/h.
  6. Bude mi fungovat Bolero ze superba v O2 fl? Nechci nic upravovat, jde mi o to, jestli ho zapojím a bude fungovat jako Bolero pro octavii. Díky
  7. A montáž je jak náročná? Asi se musí rozebrat půlka auta, co?
  8. Zdravím, měl bych dotaz ohledně dodatečné montáže columbusu do octavie po fl ve výbavové verzi prima. Chtěl jsem bolero, ale to nemá dvd mechaniku... Co všechno bude k samotné montáži columbusu potřeba (kabely apod.)? Je to montáž nějak extra náročná? Díky J.
  9. Zdravím, v prosinci mi přijde OII classic. Uvažuju o BOLERU, které se dá sehnat do cca pěti tisíc korun. Bude mi v autě fungovat tak jak má, když ho tam vložím? Myslím jas obrazovky atd.
  10. Půjde mi AMUNDSEN v Octavii s výbavou classic, která mi přijde z výroby bez radia?
  11. Co by stálo, jestli by to vůbec šlo dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání ve vystřelovacím klíčí? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...