Přejít na obsah

petrumr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    756
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

2 160 zobrazení profilu

Oznámení petrumr

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. tři dráty přetrhlí a tři dráty odtrhnutá bužírka-do dveří řidiče-stáří čtyři roky a 32Tkm.Opravil jsem to pájením a musel jsem odvrtat reprák a celej svazek posunout.přestala jít dioda ve dveřích, ohřev levého zrcátka a sklápění pravého.Chyba montáže kabelu na lince.
  2. HTP není hybridní motor! Cos tam natankovals?
  3. tak asi to už neplatí, co bylo bylo......http://www.carclub.cz/nove-vozy/dulezite-informace je to přeci jen rok pozpátku, a ještě po novým roku je taky plno změn.Ale tu žádost, myslím, že by měli vzít na vědomí.
  4. zkus to prohledat podrobně, myslím, že tam je napsaný, jestli je možno k typu dát automat, tak škoda ho dá zadarmo a dsg je automat.Já jsem pomáhal kupovat auto známému a na sto% mu to říkali.On si vybral typ, ke kterému se automat nedodává.
  5. milans-budeš kupovat auto http://www.skoda-auto.cz/CZE/dealers/skodahandy/Pages/SkodaAutoHandy.aspx přes uřad práce?sleva, automat zdarma a odpočet dph?
  6. petrumr

    Rezavý výfuk

    Já zase měl tu příčku rezavou,co jí máš pozinkovanou ale natřel jsem ji barvou a je klid,ale ty tvoje snímky na klidu mě moc nepřidaly,protože já tam nemám ty umělohmotné kryty,to tam má každý, nebo jenom nějaká motorizace?
  7. pánové,co tohle fanfára
  8. jak jsem natankoval ethanol,taky se mně rozvítila,auto jelo uplně normálně,po vyjetí nádrže a natankování naturelu asi po 50 km zhasla.
  9. defiant-ted nevím co ti napsat,pro mně za mně si tam lej co chceš,jestli jezdíš v lehkém provozu-ano oleje se dělí pro lehký provoz a těžký,díval jsem se do technických listů,co máme oleje v práci a na začátku je tabulka,že xW30 je do teploty okolí-tj.teplota vzduchu, kde auto jede a po dálnici to je tak o 10 stupnů víc je MAX 32 stupnů.Jestli jsi sváteční řidič a jezdíš jen ráno,tak si tam lej 30,ale je slušností při prodeji to oznámit kupujícímu.A k tomu ostřiku pístu olejem,pokud vím,tak je to u všech motorů(čtyřtaktních) a olej u tsi v turbu není tak degradován,protože má vodní chlazení a ještě nucený doběh. Hlavně ta viskozita při 100 stupnách mluví ve prospěch XW40.Prostě to zhrneme XW30 nedávat ani do sekačky na trávu a nedávej tam ani jednostupnový,nebot rno je i někdy pod 10 stupnu.
  10. DEFIANT-kdo ti to nakukal,že teplota nesouvisí s viskozitou.?I na obyčejné sekačce máš návod co tam léjt za olej.Jestli jedeš jednou za čas nakupovat,tak to neřeš,ale jestli někdy jedeš po dálnici ve 30 stupnách 140,tak ta XW40 už je na hraně a divým se tym co nalívají XW30 a potom fnukají,že z motoru mají olejničku.Přečti si jakou má hustotu ten tvůj olej třeba při 160 stupnách,kdybys tam nalil vodu,tak ušetříš a motor se nemusí trápit.
  11. zadní lampa má více druhů vypínačů,on má jenom zapnout,vypnout,ale u dveří to nevypne
  12. přestala mně blikat dioda ve dveřích, vše funguje, zamyká dálkou i odpojuje vnitřní kliky,kufr funguje taky.řešilo se to tady někde?Nemohu nic.Kolik významů má ta dioda? :help:
  13. neměn to, v OI je vzadu méně místa jak u FII.Možná bys něco ušetřils na spotřebě a to jen možná Kolik máš spotřebu?Když jezdíš pořád dálku?na té FII
  14. Ale dávají,třeba z T679 sergeja asi 80cm na délku-musíš tu membránu přetěsnit,protože to těsnění je vždy rozpadený od tych vybrací.vyleštit membránu a trubku a potom troubením strkat auta do příkop Ta dírka v té membráně nemá ani půl mm.To píštala má velkej odběr vzduchu.
  15. to jsem zapomněl vyfotit byl jsem rád,že nemám boule od kroup.Jestli je někdo z olomouce a jezdí do olympie,tak to může za mně blesknout.Když se to tak vezme, kdo počítá, že bude měnit auto, tak to není špatní investice.
×
×
  • Vytvořit nový...