Přejít na obsah

Rottax

Uživatel
  • Počet příspěvků

    83
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Rottax

  1. Goodyear efficientgrip 205/55 r17 a taky spokojenost
  2. Nebylo to video na roadblog? Viděl jsem to taky. DAB mám, ale, že by ch pozoroval nějaké velké rozdíly, co se týče kvality, tak to zase ne. :)
  3. Rottax

    Velikost kufru

    Já jí při koupi našel v kufru takto zavěšenou, tak předpokládám, že je to součást síťového programu, ale z kufru jsem jí vyndal a nevím, jestli se mi někdy bude vůbec hodit :)
  4. Rottax

    Divný zvuk

    Fabia I. ta na to trpěla hodně.
  5. Přesně jak píše muscus. Nechápu, co tím "vylepšením" chtěli dosáhnout.
  6. Taky mám CEL-TEC 07 a jsem spokojený. Jediná věc, co mi trochu vadí je umístění zásuvky na přívodní kabel. Kabel se musí ohýbat a pak je vedený pod stropním tapecem. Stačilo,aby zásuvka byla otočena a kabel by šel přímo od kamery nahoru. Ale jinak za ty peníze celkem kvalitka
  7. Mám stejnou zkušenost s Fábií I. Stalo se mi to 3x a vždy se mi to povedlo "spravit" tak, že jsem projel naši ulici na zpátečku.
  8. Dnes jsem se bavil s jedním známým ze Škoda servisu a prý se mu to zpočátku také moc nezdálo, ale v podstatě potvrdil Tvoji odpověď. Co se týče zájmu o operativní leasing. Lidí, co se na OL vyptávají, se týden od týdnu zvyšuje a mají už pár smluv podepsaných.
  9. Zdravím, podle odpovědí ohledně OL při nabídce KOMPLET se po dvou letech zimní pneu nevracení, takže se potom snižuje ten rozdíl nákladů! Co ale moc nechápu je to,že u Rapidu s cenou 312 800,- je základní splátka 4999,- a u Yeti 1,2 TSi active s cenou o 80 000,- dražší je splátka v základu jen o 200,- vyšší!!!!
  10. Ne. Je tam jen jeden motorek se dvěma vývodama.
  11. I mě řekl chlápek ve škodováckém servisu cenu 1300,- Objednal jsem ho tedy v jednom malém obchůdku na autodíly a vyšel mě na 250,-. Výměna motůrku mi trvala asi 10 minut. Bohužel jsem tuto diskusi objevil až poté,takže třeba zjistit,jak se k motorku dostat mi také nějakou dobu trvalo. A na šroubky v podběhu jsem musel použít speciální šroubovák od kamaráda.
×
×
  • Vytvořit nový...