Přejít na obsah

houmik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 654
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem houmik

  1. houmik

    Zarovky H4

    Ja to mam presne obracene, protoze za deste jsou ty Osramky nic moc. Takze na zimu Philips NG a na leto O NB+.
  2. houmik

    Spotřeba TDI

    Tak tomu snad neveris ani sam, ze na 18" kolech mas prumernou spotrebu kolem 4,5 litru. Dejme tomu na jedny trase minimalne mozna dosazena spotreba, ale jinak bohuzel... Bud si spotrebu spocitejte poradne podle tankovani, nebo sem ty udaje radsi nepiste. Podle toho by se dalo usuzovat, ze na 15" pneu to tu naftu jeste pomalu vyrabi, ne? Jezdil jsem od 15" pres 17" az po 19", vim, o cem pisu.
  3. houmik

    Zdraveni vRS

    :D pocitaji se i ty predelany 1.2 HTP? :D
  4. A proc se to neda srovnat? Je to prece taky nafta. Ty si napsal, ze nafta patri do kamen (vseobecny blabol, zadny konkretni urceni). Takze si vlastne myslel, ze TDI v OI patri do kamen? Zkus se svest treba v M5d. edit: Aby nedoslo k nedorozumeni, je mi jedno, jestli nafta nebo benzin. Ale reci typu benzin do zapalovace a nafta do kamen me vzdycky rozesmeji.
  5. Uz si nekdy slysel treba takovou 530d? Vite kulovy, zijete porad v dobe pred 20 rokama a OI je provas modla... Probudte se. To ja budu radsi jezdit za 8 s sestivalcem v nafte, nez za 10 v rozhrkany Octavce s 1.8T.
  6. Tak servis Passata bude napriklad srovnatelny treba se SUPI, ne? Poradit se urcite da. Muzu srovnat Passata B5 85 kW TDI PD a OI 81 kW TDI. Passat je takova dalnicni houpava lod, zadnej rychlik. Octavka je oproti nemu takova sviznejsi a mrstnejsi. O komfortu se asi nema cenu bavit, tam vede Passat na plny care. A co se oprav tyce. My jsme prodavali Passata a mel asi 280-290t km, ted z hlavy uz nevim. O zadny extra servis si nerekl, naposled se delaly ramena, brzdy atd, proste klasicky veci. Mit rodinu, urcite bych sel do Passata, ale jako mladej kluk bych volil Octavku.
  7. Ten pes na fotce je znamejsi nez Justin Bieber.
  8. na 4x4 vypada vsechno divne dokud to neni neco takovyho...
  9. houmik

    pict4

    Z alba daily car

    © houmik

  10. houmik

    pict3

    Z alba daily car

    © houmik

  11. houmik

    pict2

    Z alba daily car

    © houmik

  12. houmik

    pict1

    Z alba daily car

    © houmik

  13. houmik

    octa

    Z alba daily car

  14. houmik

    Alu kola

    Nikdo nerika, ze tam ty kola budou 5 let. Navic je v planu novy auto --> novy "projekt".
  15. houmik

    Alu kola

    Nechci, aby se vsem libily, kvuli tomu si auto neupravuju. Ale od tech, kterym se nelibi, cekam foto jejich krasnych kol, abych se mohl pokochat krasnym ceskym stylem a odvahou.
  16. houmik

    Zklamání :(

    Tema o alu uz tady nekde bude, netreba zakladat novy. 8,5 x 19"
  17. Jestli dam 9.000 Kc za repas, u kteryho nikdo moc nevi, jak dlouho bude jeste fungovat, a nebo 12.000 Kc za novy original turbo, tak mam docela jasno...
  18. To tomu teda moc za usi nedavas, kdyz ho vytocis jen tak kratce a hned radis. A oleje by tam snad melo byt dost porad, ne.
  19. houmik

    Jaký olej

    Stejne 1200 Kc za 5 litru oleje je dost.
  20. houmik

    Chlazení brzd

    jirina: Jsem si naprosto jisty. Pokud ti to nekdo tvrdil, tak vi kulovy. Da se tam polemizovat s par vecma, ktery stoji za vymenu, ale v zakladu se prihodi jen extra drzaky a je to.
  21. houmik

    Chlazení brzd

    Dej tam Brembo Max + Brembo desticky a budes mit klid.
  22. houmik

    Chlazení brzd

    Vedel jsem to uz od 1. prispevku, ze je tam mas, ale nechtel jsem ti to psat, cekal jsem, kdy na to prijdes. 96 kW TDI a 110 kW T maji v zakladu 288 mm brzdy. Ondrero: Maji jiny uchyceni, nejsou stejny. Predelaval jsem brzdy z 280 na 288. Tehlice pro 288 a 312 je stejna.
  23. houmik

    Chlazení brzd

    Potrebuje komplet cely tehlice, kdyz bude prehazovat za 288 mm.
×
×
  • Vytvořit nový...