Přejít na obsah

Satfan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    138
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Satfan

  1. Nechce se mě zakládat nové téma tak napíšu sem když zapojím toto rádio do O1 bude psát i na maxidot? nebo ne?
  2. Co je to zač nějaké info nebo odkaz by neškodil diky M.
  3. Bude tam spálená žárovka musíš ju vymenit je pod prostředním ovladačem vice zde: www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-zarovky-u-manualni-klimatizace
  4. Zapojení je nasledujíci jestli budou sedět i barvy kabelu ve felině to netuším,pokud je lampička zapojená správně tak má podsvětlená tlačítka pokud ti frajer tvrdil něco jiného tak to měl špatně zapojené a nebo tam neměl dotažený drát k tomu podsvětlení a pak mu to nemohlo svítit. Ještě je potřeba konektor číslo 3B0 972 706 T6/1 - osvětlení natáhni třeba od spínače světel (šedo/modrá) T6/2 - T6/3 - propoj vnitřní osvětlení z původního konektoru přepoj hnědo/ modrej drát T6/4 - kostra - z původního hnědá T6/5 - propoj kladný pól vnitřního osvětlení z původního červeno/ černá T6/6 - Jinak všechno je tu na foru jíž napsané :-)
  5. Nějaké jsem kdysi někde vyděl ale nebyly nic moc propracované Abrex děla jen kombika po faceliftu tj.2001 a dál
  6. Jake je prosím etka číslo přístrojové desky v Octavii RS 1 s maxidotem. Předem diky všem M.
  7. Tak to tlačítko Taxi vychází na nějakých bratru 706 kč viz Zde
  8. Diky moc za spolupráci a za fotku.Martin
  9. JJ v něčem musí byt upevněná ale já bych potřeboval nějakou fotku jak to vypadá v realu abych si to mohl dodělat kdyby byl někdo té kozí dobroty a udělal nějaké fotky a hodil ju sem teď když se přezouvá tak by to nemusel být až takový problém.
  10. Zdravím všechny ve spolek nutně bych pořeboval fotku na které je vydět uchycení konektoru který vede od snímače opotřebení brzdových destiček jestli je tam na to nějaký držáček nebo jak je to vyřešené.Předem díky
  11. Ahoj tak co už to máš přelakované?jak to vypadá? Na redukci se vyprdni to nic neřeší stejně je potřeba dotáhnou ještě jeden drátek na podsvícení tlačítek tak je lepší to přehodit do konektoru který tam patří a mášto vše to jak to má být a né se tam crcat z nějakou redukcí.
  12. Krasnej model a pěkně do detajlu propracovanej.
  13. Změnou kodování přístrojovky ale pak to nebude ani gongat ani svítit kontrolka jako by tam ta signalizace vubec nebyla a nebo rozpoj konektor co vede od zámku pásu je pod sedačkou pak to tuším také negogá jen se rožne kontrolka a za 6 sekund zhasne.
  14. Satfan

    Xenony

    V pohodě ja to mám zložkách už dlouho taky si na ten nový vzhled snažím zvyknou ale to sem nepatří
  15. Satfan

    Xenony

    Skus trochu pohledat všechno se tu probíralo.něco je třeba tu
  16. Já bych to viděl že budeš muset dát dolů celej přední nárazník a nebo můžeš skusit demontovat jen to plastové nadkolí na straně řidiče to by teoreticky mohlo stačit.
  17. kdyby byly všichni takový tak to by bylo to nakupováni jedna radost a ceny uplně za hubičku Jinak to je supr kup za 155.-
  18. JJ ekolog mosíme trochu pošetřit tu naši planetu.
  19. JJ taky jsi přihazoval?
  20. Trošku jsem rozšířil svou sbírku
  21. Mužeš sem prosím napsat jakou tam máš teď begovku mám na mysli její etka číslo a index dik M.
×
×
  • Vytvořit nový...