Přejít na obsah

Mi-rek1,8T

Uživatel
  • Počet příspěvků

    154
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mi-rek1,8T

  1. VÚ 7717 Trenčín Letiště, v letech 1984 - 1986, ale ke konci roku 1985 byl útvar zrušen, tak jsme dosloužili 3 měsíce různě možně, já na vrtulníkovém letišti kousek pod věznicí Plzeň - Bory, dnes už tam prý ten útvar není. V Trenčíně bylo velice dobře , byl to zabezpečovací útvar pro tehdejší velitelství východního vojenského okruhu, Plzeň stála za prd, to byl naopak západní okruh a manýry, které jsem před tím nepoznal, jsem zde přetrpěl, naštěstí jen necelých 90 dní Za nás se říkalo: "Vojna je krásná, ale krátká" :kol-48:
  2. Tak koukni ještě tady, dečky tam mají : http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-interier.aspx
  3. Zkus napsat členovi " Bylzde "
  4. Chlapi, tady je něco ke stažení, třeba vám to pomůže http://ulozto.cz/1518156/skoda-1203-obsluha-a-udrzba.zip
  5. Koukni sem : http://www.turbo-product.com/Skoda/
  6. V obchodě řekni že chceš " sadu XZN " - prodávají se i jednotlivé ks
  7. A jaká byla cena, platí to co jsi psal loni ? http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=refraktometr
  8. Dej tam originál svíčkySv__ky_pro_vozidla__koda.pdf
  9. S mobilem jsem také začal před více než 10ti lety a pamatuju ještě šéfa když nosil mobil přes rameno jako batoh ! Můj 1. přístroj byl Phillips Savvy - GO sada, pak Siemens S25, S45i, pak jem přešel k Nokia 3100, 6230i a teď mám Nokia N82 s OS Symbian a plnou verzí navigace.
  10. Kdy byl naposledy vyměněn palivový filtr ? Favority měly také problém s pojistkovou skříňkou - studené spoje na desce - vyměnit desku nebo přeletovat . S tou deskou jsem to kdysi zažil a dělalo to přesně jak píšeš - přeletování pomohlo a auto z r.v.93 jezdí do dnes !
  11. Jak to že nemáš klíče ? Musí být 3 klíče + kartička ! Auto si teď někdy koupil v bazaru, nebo jsou klíče jen ztracené ? Nech vyměnit všechny zámky včetně zámku ke Constructu, jinak můžeš být brzo bez auta !
  12. Elektrika mi nedělá dobře, tak že Mach 3 + gelová pěna
  13. Chlapi, taky vám nejde otevřít 1. a 3. obrázek, 2. je OK ! Zkus to případně vložit znovu , dík M.
  14. Mi-rek1,8T

    Co to je

    Hodil jsem to do Etky a píše to že : " číslo dílu nebylo nalezeno v kmenových datech "
  15. Máš na mysli asi motor 1,8 2OV ? Můj kámoš měl loni na podzim podobný problém na motoru 1,8 20V Turbo, a byl to ucpaný sací koš ! Nestíhalo to mazat a zadřel turbo, ( ignoroval kontrolky napřed oranžovou a pak červenou !!! ) lehce asi přidřel motor, protože teď mu to dost baští olej ! ( nové turbo ho stálo skoro 20 udic včetně práce, s motorem zatím nic nedělal, tam budou asi chycené kroužky+písty ..... ? )
  16. Mi-rek1,8T

    Prezuti

    Pokud nejsou poškozené tak se měnít nemusí, v minulosti když jsem měl také jen jedny disky, tak se přehazovaly jen pneu a ventilky mi nikdy neměnili !
  17. Pokud máš motor 1,8 T , tak čerpadlo sekundárního vzduchu má pojistku na akumulátoru v krabičce , je to plochá tavná pojistka.
  18. Určitě si kup 1,8 T , budeš spokojen !
  19. Já jsem svoji Octavku našel na www.vyzkouseno.cz a pak se na ni jel podívat sem: http://www.automechanika.cz/ ( v Prostějově ) a tam ji také koupil, bylo to ale v roce 2005. Auto bylo původem z jejich salonu, pravidelně servisováno a pak po ukončení leasingu dáno do jejich bazaru. Setkal jsem se tam s velice solidním přístupem všech pracovníků se kterými jsem jednal.
  20. Říká se tomu "magické oko" měří to výšku hladiny elektrolytu v baterce. Pokud je hladina dostatečně vysoká, kulička je vidět a " svítí " zeleně, když je hladina nízká, tak není skoro vidět a to je důvod k dolití destilky a případně k dobití baterie.
  21. Řešil jsem něco podobného, ale nebyla to loketní opěrka, při jízdě se mi zezadu ozýval divný drnčivý vrzavý zvuk. Nejdříve jsem myslel že je to špatně doražené sedadlo po předchozím sklopení, ale nakonec jsem zjistil, že to dělá západka co jistí sedadlo, stříkl jsem tam WDčko a vše je OK ( již více než 2 roky ).
  22. Stát se to může, můj stroj je z roku 2002, motor AUM, za poslední tři roky jsem vyměníl postupně všechy 4 cívky, ne preventivně, ale vždy po tom co přestala některá fungovat ( šlo to takto 4V 3V 1V 2Válec ), na druhém válci jsem to měnil před asi 14 dny - jak jsem ti psal v minulém příspěvku . Najeto nemám nic moc - skutečných 102 tis. km ! Z mého pohledu je to největší slabina 1,8T a proto vozím sebou náhradní kousek .
  23. Dej tam Vartu http://www.varta-automotive.cz/index.php?id=43&L=3
×
×
  • Vytvořit nový...