Přejít na obsah

gilerakk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    107
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Oznámení gilerakk

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. 1.0 TSI 81 kW s manualni prevodovkou je zpet v konfiguratoru!
  2. Ja kupoval kabel VAG HEX-CAN 11.11 tady, dorazil do 14 dnu, cena vcetne postovneho 19 dolaru. http://www.dhgate.com/2013-vag-com-11-11-vcds-11-11-hex-can-usb/p-ff8080813e9e017e013ea0e64f521e26.html#s1-6-1
  3. Resil jsem ted podobny problem u fiata punto. Baterie 42Ah, klidovy odber 80 mA (vse vypnuto), autoradio JVC s odnimatelnym panelem. Auto po 14 dnech nenastartovalo. Pokud je odnimatelny panel sundany, klesne klidovy proud na 10 mA. Pokud auto delsi dobu stoji, doporucuji sundat odnimatelny panel autoradia. Pro me se tim problem vyresil.
  4. Ve Znojme, co jsem se ptal u Suchyho, tak cena podobna kvuli LongLifu. Kdyz je moznost prinest si vlastni olej, tak je cena samozrejme nekde uplne jinde. To stejny plati pro jakykoliv autorizovany servis. Je fakt, ze jsem se neptal ani na moznost vlastiho oleje ani v Autodruzstvu. Jeste me pobavila hodinova sazba vymeny oleje u Superba 1100 Kc bez DPH oproti Fabii 360 Kc bez DPH. Proste mas drahy auto, tak plat..
  5. aspon jsem to za vas otestoval a vite, ze tam nema smysl ani chodit ;-)
  6. Vsak ja vim, ze ten olej se da sehnat za 1000 Kc. Na garancku jsem sel jen kvuli zaruce, pristi rok, kdy uz mi po 2 letech skonci, tak uz si olej vymenim sam. V autorizovanym servisu jsem byl kazdopadne poprvy a taky naposledy, protoze cena toho oleje 894 Kc za litr to uz je lichva, kdyz na netu se pohybuje pres dve stovky. Ale zase dalsi zajimava zkusenost a s tou cenou se proste budu muset vyrovnat.
  7. Tak dnes jsem byl na garancni prohlidce v Porsche Brno. Pro predstavu prikladam fakturu.. Olej mi tam nalili tento: Castrol SLX Professional Powerflow LongLife III http://www.olejspol.cz/castrol-zbozi-detail/castrol-slx-professional-powerflow-longlife-iii-1-!zpet=4
  8. Tak uz je to tady! Najeto 31000 km a uz se mi ukazuje servis po 1500 km. Asi pujdu na garancku do Auto Porsche Brno na Ripske, tak se pak ozvu, kolik jsem tam nechal. Docela me prekvapilo info o oleji: Mimořádná oxidační, termická a mechanická stabilita předurčuje olej Shell Helix Ultra VX 5W-30 při použití v motorech se systémem WIV instalovaným v některých nových modelech vozidel VW k prodlouženým výměnným intervalům (dle předpisu výrobce až 30 000 km pro benzínové motory, až 50 000 km pro naftové motory). Vim, ze spousta lidi neveri, ze LL muze vydrzet 30k, ale 50k prekvapilo i me. Nikdy jsem jeste nemel auto, v kterym by se LL pouzival, tak ted v tom chci zkusit pokracovat. Snad to neni takovy svinstvo, jak vetsina pise, a vymena oleje jednou rocne je fajn (najezd asi 30k/rok).
  9. Ja mam najeto pres 28k, zatim jsem doleval dvakrat, celkem jsem tam zatim nalil asi pul litru oleje. Servisni prohlidka se jeste neozvala, tak cekam a pak dam vedet, kolik me to vyslo.
  10. Proč by měli upravovat manuál od Fabky na manuál pro Octu? Chtěl jsem napsat nějakou blbost asi takovou, jako jestli není jedno, jestli to svítí zeleně či oranžově
  11. tak prece to nebudou psat cely od zacatku. vezme se navod od fabie a co se lisi, to se upravi. tady toto se nejak preskocilo..
  12. Ja jel v Nemecku 210 a jeste by to jelo, ale je to uz dost nestabilni, spis o hubu. Jinak oleje jsem zatim doleval asi 3 dcl a mam najeto 21000 km. Nejak ale nechapu, jak funguje klimatizace. Kdyz nastavim teplotu treba do poloviny (22°C), tak to bude porad hnat studenej vzduch a jak se auto vychladi na pozadovanou teplotu, tak se snizi vykon kompresoru? Nebo kompresor pojede porad stejne a akorat se studeny vzduch bude michat s teplym vzduchem z okoli? Ptam se proto, jestli ma smysl pri zapnuty klimatizaci nastavovat jinou nez minimalni teplotu. Moc to nechapu..
  13. a jak probihala garancka? nikdy jsem nebyl, tak se ptam :-) prinesl sis svuj olej a presel si na klasiku nebo si zustal u longlifu? A samozrejme kolik si mam pripravit a v kolika te auto pozvalo na navstevu do servisu? Diky moc za odpovedi..
  14. Tak jsem dnes chtel zkontrolovat tlak klimatizace, protoze mi pripada, ze oproti fabii to nejak malo chladi, ale nejak se mi nepodarilo spojit s ridici jednotkou. Vsechny ostatni jednotky funguji. Mam klasickej KKL kabel. Zkousel to uz nekdo? Nejaky napady, kde jsem mohl udelat chybu? Nebo uz tam je CAN? Fakt netusim..
×
×
  • Vytvořit nový...