Přejít na obsah

SilverGT

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli SilverGT

  • Narozeniny 9.11.1987

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 624 zobrazení profilu

Oznámení SilverGT

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Dobrý den, mám na octavii podvozek od supersportu se snížením 5cm, bohuže jsem po delší době zjistil že se mi sjíždějí pneu z vnitřní strany a pouze na přední nápravě, geometrii už mi dělali ale sjiždí se to dál. Chtěl bych se tedy zeptat jaké jsou možnosti, vyhodit a dát zpět originál podvozek, udělat geometrii kde tomu víc rozuměj, nebo předělaní nápravi nějakým jiným způsobem?? Děkuji za odpověď. Jedná se o 1.6 74kw rv.98
  2. Taky sem to už řešil nešly mi 3 kolečka ale někde na fóru je postup, dát prostřední čudlík do polohy 2 vytáhnout kleštema, kleště sem oblepil páskou aby se neponičil ovladač, a úskejma kleštema vytáhnout malou žárovičku, stojí 9kč v autoelektrice. Jedna žarovička a všechny 3 kolečka svitěj jako dřív a chce to trpělivost.
  3. Zdravím, bylo by možne koupit jen zadní facelift lištu nad RZ ve střibrné??a za kolik?? dik za odpověď.

  4. Tak já mám octavii 13 let starou v původním laku 9102 stříbrná diamant a lak drží perfektně, o lak se starám velmi dobře jsem lakyrník a jde jen o to jak člověk s tim jezdí v jakych podmínkách a jak se o ten lak pečuje, každej měsíc když už je ato uplně černé od smogu tak atuo na fabce vystříkam, vymydlim doma vysušim specialním hadrem od 3M nedostatky umeju ručně celej lak rozleštím zalešteťovačkou a pastou od 3M a lak je jak když vyjede z výroby, taky se mi stane že se mi nejdo na parkovišti opře o auto že je tam čmouha ale vždycky to šlo rozleštit.. Je jasný že lak nevydrží všechno a ty z výroby nejsou 100% kvalitní, na trhu jsou 1000 drhů laku ale to už je jen o penězích a nechat si stříkat auto z lakem co stojí 50 000,- to už je dost a to nepočítam barvu a práci. Ale když už bych si auto nechal stříkat tak obyč lak bych nikdy nedal a když už tak ve dvou vrstvách. Jinak když lak tak jedině od specializovaného výrobce autolaku a ne z baumaxu a pod.
  5. zdravím. měl sem ten samej problém, ale nechal sem si udělat nové pistní kroužky nechal sem si vyčistit hlavu nové tesnění a už to nečoudí a to jezdim bez katalizatoru (zatim).
  6. Zdravím měl sem ten samej problém, v origo servisu mi na to nepřišli ale jeden jedinej servis v okolí Mladé boleslavi mi to udělal a vyměnil mi váhu vzduchu, čidlo teploty a nějaký čidlo na servu řízení nebo tak něco, auto se o 100% zlepšilo klesla i spotřeba líp táhne a startovaní taky v pohodě.. u některych octavek to muže byt i šktrtící klapka ale tu ja měl v pohodě, ámm najeto 225 000 km.
  7. jestli ano, volej prosím 602 486 855.Dík ahoj

  8. Ahoj,jsou ty světla ještě aktuální?

  9. Zdravím, a co lakuješ na chrom?? každý lakovaný díl musí mít kvalitní základ, jak plasty tak plech a zdrsnění nepomůže. Na plasty se používá preparátor kterej ti ten plast lehce naleptá, po odvětrání to stříkneš základem na plasty (elastic primer), nechat pořádně zaschnout a potom mužeš chromovat a neodloupne se to.
  10. Já bych použil kvalitnější materiály, co se týče základu a plniče a potom i vrchního laku, na tom zaleží hodně, a jestly je křídlo z laminátu, tak bych ho tmelil pouze sklolaminatem s přidanyma prvkama, jako třeba s částečkama hliníku atd.. na trhu je jich spousta.
  11. Zdravím, tak chemicky to múžeš odstranit odstraňovačem starých nátěrů ale nedoporučuji, je to zdlouhavé a ke konci se to stejne musí přebrousit, takže bych zvolil broušení, lehce zmatovat brusným papírem o hrubosti P 2500 múžeš i pod vodou, vetší defekty škráby nebo dírky od kamínkú přebrus do kulata brusným papírem o hrubosti P 800 pod vodou a kde to přebrousíš až na plech doporučuju střiknout reakťákem nebo základem , a podle toho jak ta kapota vypadá střiknout komplet plničem.. tak ať se podaří.
  12. SilverGT

    Zámek dveří

    kabely jsem prohližel na nic sem tam nepřišel.. takže stači vyměnit ten moturek na central a bude to fungovat??
  13. SilverGT

    Zámek dveří

    Zdravím.. přestali mi zamykat pravé přední dveře na central.. ručně jdou zamknout.. a potřeboval bych zjistit jestly si to zvládnu vyměnit sám nebo mi to musej ňák nastavim na Vagu?? a je to komplikovany?? diky za rady.. jedná se Octavii rv. 98 1.6 74kw s centrálním zaykáním a dodělanou dálkou..
  14. Tak ja tam kat nemám vysypal se a ucpal vyfuk, tak se to vybrakovalo ale ma to hroznej zvuk, takovej plechovej a brzy jdu na STK tak to chci mit v cajku..
  15. Zdravim.. taky bych potřeboval sehnat kat jenže shanim a všechno od 4000.- a vejš.. tady pišete za 2000,- a kde ho mužu objednat?? mam o1 1.6 74kw. moc dik za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...