Přejít na obsah

TohmO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli TohmO

  • Narozeniny 3.3.1985

Oznámení TohmO

  1. Díky za radu. Prosím mohl bys blíže popsat jak na to? Nerad bych to ještě víc rozbil 🤔😅 třeba jestli je nutné odpojit baterii anebo demontovat palubovku.
  2. Zdravím, jednou jsem zastavil a přepnul na parkovací světla. Po té už se potkávačky nerozsvítily. Zajímavé je, že teď při všech polohách spínače, svítí denní svícení a parkovačky naráz. Dálková světla jdou jen při probliknutí (světelný klakson) a jinak na palubovce kontrolka potkávacích jde, i když světla nejdou a kontrolka dálkových jde při probliknutí. Budu rád za každou radu. Tom
  3. Dobrý den, auto nereaguje na centrální odemykání klíčků. Když otevřu dveře u řidiče a dám klíček do polohy 1, najednou vše naběhne a můžu odemknout centrál. Potom jdu domů a zkouším z okna centrál, ale po 10ti minutách zase nic. Jdu teda do auta a už to naběhne jen bez pár asistentů, ale můžu jet. Když přijdu po pár hodinách, zase vše v pořádku, ale až po otočení klíčku do polohy 1. Myslím, že by to mohl být zkrat v kabelech kvůli oxidaci. Na displej vždy naskočí ZÁVADA KONTROLY STABILITY ESC, ale jak výše píšu, po pár hodinách naběhne vše jako nové. Jinak diagnostiku jsem taky zkoušel. Vypsala chyby jako škrtící klapka zanesena, servo.... Ale je zřejmé, že ty chyby najde. Potřebuju zkrátka najít čím to je a doma opravit.
×
×
  • Vytvořit nový...