Přejít na obsah

Libek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 031 zobrazení profilu

Oznámení Libek

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. OK. Je škoda, že je ještě nikdo nepředělal třeba z těch BMW nebo ze škodovky z novějších modelů, vždyť těch navigací je spousta. Asi se jim to nevyplatí, nebo to nejde, moc tomu nerozumím.
  2. Existuje možnost aktualizace map. Mám dva roky staré Verse HDD 8555. Novější prý nejsou?
  3. Tak vyřešeno. Pomohlo přehrátí SW. Sice až na třetí pokus, ale vše funguje jak má. Problém byl v tom, že původní SW byl přehrán mimo auto a teprve potom Columbus namontován do vozidla. Po přehrátí přímo v autě vše funguje. Díky za nabídku s pomocí.
  4. Zdravím. Mám dotaz, pořídil jsem si do své O II face. r.v.2012 místo Swingu navigaci Columbus. Funguje rádio, navigace, ta sezobrazuje na maxidotu, potud vše OK. Problémem je, že Navigace po uspání ztratí veškerá nastavení která jsem udělal, trasy, cíle, POI body. Pamatuje si jen to, co bylo nastaveno při montáži do auta, než se poprvé uspí. ( Do té doby si pamatuje trasu, cíle, POI body atd). Pak již co nastavím si pamatuje jen do dalšího uspání. Po zapnutí je opět nastavena jako před prvním uspáním. Zkoušel jsem jinou navigaci, jiný software a nic.
  5. Super rada a návod. V servise si nevěděli rady a já si to opravil sám a zadarmo. Díky moc.
  6. Libek

    Zvedání na heveru

    OK. To je ze servisního manuálu škodovky. Ale teď jssem našel ne jiném fóru toto: http://www.cc-autodily.cz/uchyt-pro-zvedak Tak přemýšlím, zda to nekoupit a mít klid při zvedání auta. Je to ale za cca 2.000,-Kč což se mi zdá moc.
  7. Libek

    Zvedání na heveru

    Nad tímto jsem taky uvažoval, že bych to zvedl za rameno, ale nevím. U octavia 1 jsem to zvedal za nosník, který byl za prahem na podlaze.
  8. Libek

    Zvedání na heveru

    Jelikož jsem se rozhodl, že si letos přezuju kola na zimní sám, mám je obuté na plecháčích z loňska, řeším za co zvednout auto na hydraulickém zvedáku. Nemám příliš důvěry k originálnímu zvedáku co je v autě, ten bych použil jen v nouzi na silnici. Za co zvedáte auto vy? Mám strach, že ohnu lemy na prahu.
  9. Zdravim. Měl jsem stejný problém. Obeslal jsem emailem všechny dostupné servisi autorádii. Všude stejná odpověď oprava 1000-2000 kč. Dle závady. Tak jsem na aukru koupil funkční rádio za 2000,-kč a vyměnil ho. Nemusel jsem nikam nic posílat a čekat co bude.
  10. Tak jsem to dnes rozdělal zadem přes tapecírunk a dal jsem tam ledky, 2ks za 43,-kč. Takže doufám, že to vydrží. Díky za radu.
  11. Ok. Díky za radu. Zítra se pokusím vyměnit žárovku přes tapec.Nevěděl jsem že to jde i tudy.
  12. Chtěl jsem vyměnit žárovku osvětlení spz, ale nepodařilo se mi povolit šroubek držící plexi osvětlení. Povolil jsem pouze jeden a druhý nejde a tak jsem u něho strhl hrany a šroubovák se již jen protáčí. V čem ty šroubky drží? půjde to odvrtat, nebo použít vytahovák? Díky za radu.
  13. Libek

    Letní pneu

    Má někdo zkušenost s pneu HANKOOK K115 Ventus Prime, přemýšlím, že je dám na svou octávkuI. Píší o nich docela slušné recenze, dokonce má prý Hankook dodávat pneu pro BMW, ale je to Korea.
  14. Zdravím Jde vyměnit pouze samotná kladka. Po sundání řemene, když jsem měnil altík, jsem zjistil, že kladka to má asi za sebou, protože při roztočení šustí. Takže asi ložisko. Napínák vypadá že je v pohodě. Myslel jsem vyměnit jen kladku. Má někdo zkušenost a jde vůbec samotná koupit. Díky za radu.
  15. OK. určitě to nafotím, ale v garáži mám zimu a doma se mi to nechce dělat, tak počkám až se oteplí. Spíše jsem chtěl vědět zda má někdo s touto výměnou zkušenosti. Dobrá rada nad zlato.
×
×
  • Vytvořit nový...