Přejít na obsah

Albi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Albi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Pro mě to je trochu svahilština. Je tedy nutné přidat jeden pár kabelů mezi rádie a jednotkou. Jednotka by měla být pod sedačkou spolujezdce? Jedná se o nějaký speciální kabel nebo speciální koncovky? Nebo se to zvládne zbastlit doma?
  2. Mám stejný problém. O2 FL r.v. 2009 s vyměněným GSMIII za GSII a přes BT mi hraje jen pravá strana. Podařilo se ti problém vyřešit přidáním kabelů?
  3. Audience ma CD changer, takze pokud jsi jej nemel, tak se jednalo o Stream MP3 - 11 979,- http://new.skoda-auto.com/cze/service/acce...0000106&p=2
  4. Me take ne. Tohle mi prijde nevychytane, na tom displeji by se mohlo zobrazit daleko vice veci, ktery by mohli prispet k vetsimu konfortu. Neda se do radia nahrat nove verze softwaru, ktera by neco takoveho resila?
  5. Podle manualu Skody jede i 32GB SDHCko, ale to uz je cca 1600,-
  6. Gateway vymnena, zda se ze je vse OK. Taky bych chtel podekovat uzivateli ferda25, ktery mi s tim pomohl
  7. Tak mi v patek doslo Bolero do OII MR2004 misto STREAMu bez MP3. Vymnena probehla hladce, hraje krasne ciste. Dnes rano jsem prisel a batery v pr****. Proste jsem nenastartoval. O nekolik prispevku vyse se o tom nekolik uzivatelu zminovalo, nikdo z nich vsach nenapsal jak jejich problem (ne)vyresili. Proto se jich touto cestou ptam, co jste zmenili? Diky
×
×
  • Vytvořit nový...