Přejít na obsah

ktx3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ktx3

  1. Dobry den,

    mam dotaz kopil jsem Suberba 2.0tsi L&K 12/2016

    a potreboval bych dodelat nejake veci napr.: zadni kameru, nakodovat line assist atd....pokud by to bylo mozne muzete mi poslat kontakt?

    Dekuji Ladislav Kohout

    1. ATE666

      ATE666

      ferda25@yandex.ru

  2. A da se naopak aktivovat funkce prisvetlovani do zatacek u vozu Fresh MR2017(vozidlo to v zakladu nema)?
  3. U me je spotreba 1.2dsg 81kw s najezdem 5000km na kratke jizdy cca od 2 do 5 km po centru LBC v prumeru 8-9litru.
  4. Tak v servisu netusi proc to 1.2 nema. U 1.4 110kw, kterou meli na salonu to meli. V navodu neni uvedeno nic o tom, ze to ma jen motorizace 1.4..
  5. Mam Yeti 1.2tsi dsg modelovy rok 2017. V navodu je napsano, ze je mozne v maxidotu aktivovat volnobeh (plachteni), ale ja takovou polozku v maxidotu nemam.
  6. HF se spáruje, i když bluetooth není viditelný..viditelnost nemá vliv.. dále jsem smazal všechny profily....a stále padá. Všiml jsem si, že se HF odpojí, když kopírující se kontakty(z telefonu) dosáhnou hodnoty 135... tak odstraneno zrejme tvarem nekterych kontaktu...prekopirovany kontakty na SIM a dale nacteni jen ze SIM. (Zrejme pri pripojeni Bt se snazila Hf stahovat kontakty a narazila na kontakt 135 v telefonu a ukoncila sparovani)
  7. Já mám zase problém, že se mi telefon note3 od RSAP HF(+ Columbus) po cca 1-2min. odpojí, takže se neuloží žádné kontakty. Kontakty to načítá, ale u 130-150kontaktu se telefon odpojí a zase připojí. Když je telefon připojen, tak jde uskutečnit i telefonní hovor, který se ale ukončí s odpojením telefonu. Netušíte čím by to mohlo být?
  8. Já prorazil gumu dojel jsem na úplně vypuštěné gumě a nic. Po nasazení letních kol jsem ujel cca 60km, než to začalo hlásit ve dvouch pneu byl tlak cca 2 a v dalších cca 2,4...
  9. Samsung Galaxy S2 dnes jsem provedl aktualizaci na ICS 4.0.3 a nejde vyspárovat s GSM III. Verze 2.3.5 a 2.3.6 fungovaly....tak nevím co s tím.....
  10. Ohledně rSAP a telefonů s operačním systémem android jsem našel toto.... http://www.android-rsap.com/ ...zkoušel to někdo s HF BLUETOOTH GSM III?
  11. ktx3

    SUPII a problémy

    Tak mi vyměnili Columbus za nový (závada nenačítání HDD), ale auto stojí v servisu, protože se jim nespáruje s palubním štítem (vyjádření technika).
  12. ktx3

    SUPII a problémy

    Po opravě v servise mám následující závady: stále přetrvává problém s hodinami, které ukazují +-1h (problém uchování informace o letním čase). Dále přepínání na volantu skladeb nereaguje okamžitě někdy i po 3 minutách začnou skladby přeskakovat a ne a ne se zastavit, musim přepnout, třeba na rádio a zpět. ( v servisu přehráli sw. a vyměnili tlačítka na volantu a nic ) Navigace stále nepřijímá tmc informace...
  13. ktx3

    SUPII a problémy

    Podle tvého návodu postupovali v servisu a závadu odstranili.....díky
  14. ktx3

    SUPII a problémy

    Mám problém s maxidotem a s položkou telefon ...když je jen otočený klíček položku v maxidotu telefon většinou najdu, ale jak nastartuji, tak mi položka telefon v maxidotu zmizí a můžu telefon ovládat jen přes columbus... koukal jsem na to u kamaráda v SIIC 2010 a položku telefon tam stále má....já mam SII 2009 bluetooth III. Mám to reklamovat ? ....
  15. ktx3

    SUPII a problémy

    Ne BT, ale zrušení zadávání PINu při zapínání HD.
  16. ktx3

    SUPII a problémy

    u HTC HD jsem zrušil zadávání PINu při zapnutí. A od té doby to chodí (jen asi 2x za cca 6měs. se telefon nepřepl sám).
  17. ktx3

    SUPII a problémy

    Já bych se podělil o mé problémy s Columbusem. Stává se mi, 1) že občas zůstane na displayi viset hláška systém se aktivuje - pomůže jen vypnutí 2) stalo se mi i že nenalezl HDD - pomohlo jen vypnutí a cca po 2hodinách to zase šlo 3) strašně dlouhá doba mezi povelem a provedením fce. např. telefonní seznam - položka hledat, někdy i cca 15vteřin 4) přeskakování skladeb tlačítky na volantu - nereaguje okamžitě, někdy začnou přeskakovat skladby až po 1min. a ještě jedna věc, které nerozumím v maxidotu a to položce - dovření oken za deště. Když v menu tuto položku zatrhnu(aktivuju) vyskočím z menu a zase do něho najedu, je opět položka nezatrhnutá(neaktivní). Je chování Columbuse standardní? p.s. verze Columbuse je původní - myslím 1005 - už jsem byl v roce 2009 v servisu ať mi přehrají aktuální firmware. Údajně je toto poslední verze.
  18. Každý zajímavý inzerát jsem si ukládal a zjistil jsem že předváděčky jsou cca 6měsíců za cenu cca 24000 a pak je zlevní na cca 21000 pak jsou samozřejmě hned pryč. Beru jen dealery Škody a je jedno jestli inzerujou přes stránky škody nebo mobile.de

  19. přes stránky škody v německu na

    www.skoda-auto.de v sekci gebrauchtwagen

    jel jsem se podívat na Superb 2,0tdi CR elegance v bílý barvě a kůži s 3500km,- cca 3měsíce starý za 21.000 bez dph (v ceně i elektrony 17 s zimákama) no a kousek vedle bylo i tsi nakonec se to tsi usmlouvalo na 15.000bez dph tak jsem ho vzal. Já jsem stránky internetu prohlížel docela dlouho.

  20. To samé mám já od 8/2009, vypadá uplně stejně pořizovací cena 35tis. EUR, DE 1/2009 najeto 11.000km také majitel prodejny Škody. Jel jsem si pro ni přes celé SRN cena 15tis. EUR bez dph. Taky jsem neodolal a to jsem chtěl TDI CR. Jo ještě přecházel jsem z O1 TDI 110PS - rozdíl neskutečně veliký.
  21. Rád bych se zeptal na těchto stránkách http://www.poiplaza.com/index.php jsou radary celé evropy ve formátu ov2. V tomtomu normálně chodí, ale program POIedit 2007 je nedovede převést. Nezná někdo způsob jak je do columba dostat?
  22. ktx3

    SUPII a problémy

    Mám dotaz našel jsem pod autem plastový kryt o velikosti 12x10cm s číslem 3T0.825.961 a vypadáto, že příchyty mají staré lomy... nevíte náhodou kam tato krytka patří, abych věděl jak mám pospíchat do servisu...díky
  23. ktx3

    cena a sleva

    Jak jsem psal Koutek dával slevu 16% na nové auto (platba v hotovosti). A ještě to bylo z celkové ceny včetně mimořádné výbavy. Už jsem se setkal s tím, že slevu dávali jen na ceníkovou cenu vozu a mimořádnou výbavu dávali bez slevy (třeba metalízu atd). A možná by se dnes dalo slevu dostat ještě větší, protože se opravdu skoro nic neprodává (moc dealerů Škody a málo potenciálních zákazníků o koupi nového vozu).
  24. ktx3

    cena a sleva

    16% dávali i mě na Superb a 9% na Yeti - Liberec Koutek - srpen 2009
  25. ktx3

    Superb 2

    ona se mi stránka nenačetla celá a než jsem to stačil odstranit, tak jsi mě předběhl
×
×
  • Vytvořit nový...