Přejít na obsah

eda1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

722 zobrazení profilu

Oznámení eda1

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. V PD se nespotřebované palivo zahřívá více než v rotačce. S teplotou přibývá na objemu, tak aby ti nepřetekla nádrž a ukazoval správně palivoměr. Ale je možné, že to je úplně jinak.
  2. Ten borec, který do toho hodně dělá, by měl vědět, že v O1 je Haldex 1. generace.
  3. TT i A3 je "tak trochu jiné" QUATRO. Mají Haldex
  4. eda1

    prevodovka olej

    Originální olej Škoda G060726A2 za 185Kč/1L. V úterý večer objednáno na w.originalniautodily.cz a dnes v poledne doma. Doporučuji
  5. Tak to budu muset rozebrat celé. Jinak dík
  6. notobi: Tento postup znám, ale nechce se mi přehazovat celý mechanizmus ruční brzdy. Woody: Na plastovém madle je. Na koženém nikoli. Možná je pod kůží stejná západka, ale nechci to roztrhat. Kdyby to někdo věděl přesně.
  7. Opravdu nikdo neví jak sundat kožené obšití ruční brzdy? Nějaká pojistka zevnitř nebo tak něco? Příspěvek č. 4 Dík
  8. Ahoj Já koupil koženou ručku i s mechanismem, ale nechce se mi rozdělávat tunel. Jak se sundá kůže, když tam není žádná pojistka? Dík
  9. Takže když zatáhnu ručku na první zub, aby svítila kontrolka a nebrzdila kola, tak se nesepne Haldex?
  10. Ahoj Nejprve zkuste úplně nejjednodušší věc a to vyměnit prut antény. Při jízdě kmitá a dochází k lámání vodiče. Trápil jsem se s tím dost dlouho, než mi jí ukradli a já koupil novou a bylo po problému. Ale samozřejmě to tím být nemusí .
  11. eda1

    Vzduch v naftě

    Jak píšeš. Přečerpává naftu z jedné poloviny do druhé.
  12. eda1

    Teply start

    Ne každému nový startér pomůže. Byla to souhra náhod, že zrovna v tu chvíli odešel originál startér. Jen jsem si půjčil Magneton, než nechám zrepasovat Bosche a je z toho už rok. Samozřejmě Bosche už mám doma zrepasovaného 11 měsíců. V týdnu tam dám zpět originál a uvidím.
  13. eda1

    Teply start

    Ahoj, trochu bych oživil téma teplého startu. Startovalo špatně. Po úpravě map ok, ale zdá se mi, že motor chytne až moc rychle. Malé zakouření nevadí, ale nestačí se vrátit startér a lehce škrtne o věnec. Nyní mám startér Magneton bez reduktoru starý jeden rok. Má za sebou kolem 800 startů (2x365 +-). Setkal se s tím už někdo, nebo je to startérem?
  14. Na airboxu je ta jednotka, ktera vyhodnocuje nejaky udaj z prochazejiciho vzduchu. Tlak, teplotu nebo mnozstvi jako vaha vzduchu?
×
×
  • Vytvořit nový...