Přejít na obsah

Boyler

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Boyler

  1. Ta moje papá 8,3 LPG, na benál jsem to nikdy neměřil, protože nejsem tak bohatý abych mohl na benzín jezdit . Ale myslím, že tak odhadem 8l benzínu, PP nevěřím je to sedmilhář. Jezdím 80% mimo město.
  2. Asi ti poradím, protže jsem měl úplně ten samý problém. Když auto stálo, tak se baterie vybila, když jsem jezdil denně vydržela déle, ale taky se vybila i když po delší době. Naměřili mi úplně ten samý proud co tobě a lámali si nad tím hlavu. Spravovalo mi to asi 5 lidí a každý tvrdil že je to tamto nebo ono a stejně se baterie vybila. Vozil jsem tedy 2 baterie a dělalo mi to tak asi 5 let, než se mi posral alternátor a já jej vyměnil a ouha už mi to jen a jen dobíjí. Takže to dělá alternátor. Problém může být v tom, že i když auto stojí, tak ten alternátor potřebovává nějakým záhadným způsobem proud (asi zkrat, bludné proudy nebo co já vím). Nejlepší by jsi měl si od někoho půjčit altík a vyzkoušet to, ale myslím že je to tím, protože mi to přestalo dělat po výměně alternátoru a nic jiného jsem s tím nedělal.
  3. Nevím proč se ti to stalo, ale mně se stala úplně stejná věc. Rafička ukazatele benzínu mi najednou vyskočila a pak cca 15min šla zpátky na místo kde měla být. Nechci tě strašit a nevím jestli to má s tím něco společného, ale za 14 dní mi odešla přístrojovka. Ráno jsem prostě nasedl a už to nešlo nastartovat a na budíkách jsem neměl ani hodiny ani kilometry. Přístrojovku jsem musel vyměnit (5000Kč v pi..).
  4. Boyler

    PLIVÁRNA

    Kam to teda chodíte na emise? Zkuste to u někoho solidárnějšího. Mě neprošla na emisích Felda na LPG , tak to trošku sfalšoval, řekl ať si to opravím a hotovo.
×
×
  • Vytvořit nový...