Přejít na obsah

eresovdo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    120
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem eresovdo

  1. Mám OII r.v.2005 1.9Tdi. Po 50t mi měnili ložisko v předním pravém kole a teď mě čeká zadní pravé na 60t. Hučí jak blázen. Jak jste na tom vy? Má někdo podobné problémy s ložisky nebo jsem chytil špatnou sérii či montáž ? Jinak jezdím rozumě a díry objíždím, takže překvapen z ložisek....:-(
  2. No nevim jak je ta páčka udělaná uvnitř, ale zkoušel jsem i několikrát rychle přepinat a i větší silou a všechny polohy a zdá se mi že to nato nemá vliv...nemůže to být porouchaná podvolantová jednotka nebo něco podobného?
  3. Zdravim, přes zimu se mi stává, že mi blbnou směrovky. Dělá to při studeném autě. Jednoduše...: dám směrovku doleva a nedělá to nic, dám ji doprava a bliká mi to doleva... zapnu dálkové a rozsvítí se až po pár vteřinách. Pak se to vzpamatuje a za cca pět minut jako by se nic nestalo a funguje vše tak jak má.
  4. mobby: Cena dostupná okolo 5t 17" se dají i pod 4t, ale ztratí to na vzhledu....
  5. Jasně je to i se sportovním podvozkem, sníženo o cca 4cm možná i víc bylo to seřízeno na autě....
  6. Už dávno jsem to zkoušel na jednu anténu a TMC nefachalo a měl jsem to na tom druhém tuneru jak píšeš
  7. Zkus jednoduše mít zapojenou jen jednu anténu a poslouchej stanici která TMC nepodporuje a seznam se ti neaktualizuje. Nebudu to už vyvracet, možná máš pravdu že to i přes jednu ukáže, já to ještě neviděl. A určitě v tom bude háček a nějaká nevýhoda.
  8. OK , máte pravdu u Columbuse udělali ve vývoji chybu a ZBYTEČNĚ ho osadily dvěma konektory na rádio a jedním na GPS. End.
  9. NESMYSL, proč tu píšeš stále takový věci když to ostatním fungovat nebude?? Pokud budete mít připojenou jen jednu anténu a budete poslouchat rádio kde TMC není podporováno a nevysílají ho tak je logické že na verzi mapy nezáleží a nebude TMC fungovat proto jsou dva tunery v navi, na jednom je stále nastavena a přijímana stanice pro přijem TMC a na druhé si posloucháte co vám libo. HA, je mi jedno když někho ferdo odporuje, ale vadí mi když něco někdo popírá nebo vyvrací, když je to pravda ještě něco ferdo, nějaký nápad,?
  10. Trošku úroveň? No tak bych teda navrtal na zadek vozu na levou stranu anténu č.1 na pravou stranu anténu č.2 a aby to nebylo málo do středu střechy bych posadil CB anténu s pořádným prutem a vše kvalitku za pořádnej peníz. Sice by to vypadalo jako pouťové auto ale proč ne, bylo by originální a na úrovni. 2x anténa 4500,- CB anténa 3000,- kabely konektory zesilovač a ještě rozvrtaný auto, sečteno něco pod 8 tisíc, místo něčeho co neuvidím ani já a bude to plnit funkci pro TMC a stát 100kč bez zásahu do ničeho. Už bych to neřešil, píšem tu nesmysly. Uzavřel bych to slovy: TMC funguje s jednou anténou, ale musí být výhybka nebo jsou potřeba zapojené dvě antény (druhá dle uvážení a namontovaná dle každého ke mu libo)
  11. ferdo, víš co je anténa, nepsal jsem narvat drát do tuneru? Kus drátu s kablíkem a konektorem. Koupíš konektor, kabel, drát, trocha pájení a je to. Trocha elektroniky FM a AM modulace, vlnové délky a pochopíš to. Možná jsem napsal kus drátu, to bylo špatně, nemyslel jsem to tam našťourat a hodit pod přístrojovku.
  12. lepší skovanou pod přístrojovkou, než mít polepený sklo nebo střechu jako vysílač ... S výhybkou jak píšete to bude taky fungovat, ale zbytečnost, obyč anténa je levnější a i ten drát.
  13. 30cm drát na tuner 2 funguje ozkoušeno, TMC běhá bez problému.
  14. Hergot, to by mě teda zajímalo když stačí jedna anténa jak tu píšete, proč teda rovnou nešoupli do navi výhybku a konektor na jednu anténu.....
  15. Stačí obyč, i kus drátu. Pak jen nastavit TMC v Columbusu.
  16. Udělej to jednodušše, do jednoho zapoj GPS, do druhého tvou anténu co máš v autě a do třetího vnitřní anténu kterou skováš pod přístrojovku, nebo na konektor dej cca 30cm drát s bužírkou.
  17. mě s jednou anténou TMC nefungovalo, tak nevím. Zapojil jsem dvě a vše běhá jak má, rádio i TMC.
  18. Jsou potřeba dvě antény jedna TMC a druhá je pro příjem rádia. Má dva tunery
  19. Ahoj cosby: jakou jednotku a co ještě potřebuju aby mi na Columbusu ukazovali zadní parkovací senzory? Mám O2 1.9Tdi elegance 2005.
  20. pěkný fotky, začíná se mi nové RS líbit, jsem zvědav kdy zkousnu ty světla. Jinak přední nárazník za jedna
  21. Zkoušel jsem kabel KKL, dá se sehnat i za 500kč, na O2 r.v.2005 a funguje, ale pozor pouze přečtení chyb. Nějaké nastavování či změna nefunguje, vše je totiž řešeno přes CAN zběrnici a k tomu je třeba HEX-CAN kabel + soft. Takže kdo touží po levné kontrole základních věcí na O2 tak si KKL může pořídit. Ovšem dle mě je to tak 5% co dokáže KKL kabel oproti HEX kablu s O2......
×
×
  • Vytvořit nový...