Přejít na obsah

spof

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    www.tazny.cz
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

717 zobrazení profilu

Oznámení spof

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Ono konkrétně u OII. vyndat a nandat krycí plasty prahu, rozebrat trochu přístrojovku a zapojit to napájení přímo do pojistkovky zabere tak hodinu práce. K těm UNI elektorpřípojkám je třeba dokoupit 2x kontakt do pojistkovky a 1x běžný plochý faston. A pak je to zapojený jako originál.
  2. Je to blíže, ale není to správně. Může se stát, že tam připojíš spotřebič, třeba chladničku a pak to neudrží pojistka = nebude ti svítit nic na přívěsu.
  3. Když se mi tohle stalo, tak jsem to otevřel VCDSkem. V akčních členech.
  4. Kolonku v techničáku má každé auto, ovšem některá ji mají prázdnou a pak TZ nelze domontovat. Není to tím, že by nebylo kam, nebo že by nešla zapojit elektropřípojka. Je to tím že ti to prostě na úřadě nezapíšou do TP, když tam nejsou hodnoty.
  5. Nabízím dodávku a montáž tažných zařízení nejen na vozy Škoda. Nabízím i konzultaci při výběr vhodného tažného zařízení a elektroinstalace po telefonu. Svým zákazníkům nabízím i telefonickou podporu při montáži tažného zařízení svépomocí a to i o víkendech. Disponuji kódovačkou Westfalia pro správné offline nastavení řídících jednotek vozu pro jízdu s přívěsem. Dále plnou oficiální a vždy aktuální verzí programu VCDS. Zde mohu nabídnou dokódování některých funkcí a nastavení. Také na mě můžete směřovat všechny dotazy týkající se tažných zařízení formou soukromých zpráv. Pneuservis provozuji jako doplňkovou službu zákazníkům. Dále po dohodě provádím výměny olejů, filtrů, menší opravy podvozku, brzd, výfuku a podobně - v podstatě rychloservis. Vše v Havlíčkově Brodě. Kontaktní telefon: Luboš Vácha 604 529 753 www.tazny.cz
  6. Já mám teda s nosičema HAKR taky dobrý zkušenosti - používám je už asi 5 let a bez problémů (teda nezávodím s nima, když je mám na střeše). Letos jsem nakoupil nosiče HAKR hliníkové - vypadají velmi hezky. Jeden sice stojí 810Kč, ale je u nich psamá ta max.rychlost 130Km/h. Oceňuji u nich hlavně tkané pásky pro fixaci předního a zadního kola k nosiči.
×
×
  • Vytvořit nový...