Přejít na obsah

rzm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení rzm

  1. Suri pls, jen pro ujištění, přední chápu že si dával ty C2516S co se tu často zmiňujou, ty zadní si dával C1521S? Trochu nechápu že jsou o něco dražší než ty přední (u origo škoda dcc je to naopak).
  2. Už jsem obvolal dva neautorizáky kam jezdím a ty neorigo Monroe mi nedoporučujou, že v jejich systému tuhle volbu nevidí a jediná možnost je originál Škoda. Dál mi řekli že když se ptali jinde tak jsou s tím špatné zkušenosti a vždy se musely nakonec koupit origo. Tak mě to zase znejistělo, prý montování jen na moje riziko... Ještě jeden dotaz na všechny, i to DCC vám samo funguje dobře? Často přehazuju comfort a sport. Dík!
  3. Ahoj, taky mi přijde že mi to dělá podobné zvuky. Po chvíli jízdy hlavně s vypnutou hudbou je to otravné. Když shodím větrák manuálně na nulu tak najednou úplné ticho. Dokážu si sám ten větrák topení vyměnit, příp. poradili byste mi alespoň jaký náhradní díl? MY2018. Díky moc. PS: S loketní opěrkou se mi povedlo sundat ten dolní plast a narvat na něj nějakou vatu a ty FIXA lepítka co se dávají pod nábytek v IKEE. Najednou ticho, už to dělá zvuk jen když tu opěrku zvedám --toho už se ale asi nezbavím
  4. To už je asi slovíčkaření - pokud i původní jsou Monroe, věřím, že to může být technicky 1:1, to ale stále nezajistí, že je tam plná kompatibilita po spojení s ŘJ; proto jsem se ujišťoval. Je super, že vám to oběma běží jak má - když teď stojí 4 tyto "aftermarket" tlumiče jako jeden origo, je to o něčem jiném
  5. Chio11 supr, diky! Takze auto nic nehlasi, mysli si ze ma origo dil, zadna kontrolka taky nikde kvuli tomu nesviti?
  6. Ahoj, ti, co již ty aftermarket DCC od Monroe mají, není s tím žádný problém - normálně se zapojí a auto se tváří, jakože má originály a všechno běží jak na drátkách? Brzy mě čeká výměna, tak sonduju díky moc všem za info!
  7. Ahoj, můžete mi pls poradit - mam Superb 3 L&K my2018, uz po zaruce, hrozne mi vrze loketni operka. Staci se ji prakticky jen dotknout a trochu pritlacit, ale hlavne pri otvirani je to hruza. Co se s tim da prosim delat? Pro info prikladam i video. Diky moc vsem za tipy. IMG_5905.mp4
  8. Ta cena za ty tlumiče vypadá skvěle. chio11, dej pls vedět jestli se to teda chytlo a vše běží jak má. Já jedu pořád ještě na origo, ale brzo už bude třeba výměna.
  9. Díky za info bajky. Shodou okolností jsem si zrovna dneska auto vyzvedl z autorizáku (kam sem ho dovezl, když mi to nedalo a chtěl jsem si překontrolovat názor neautorizáku, kam auto běžně vozím. V tom autorizovaném mi řekli, že tlumiče by podle testu a pohledem ještě nechali - účinnost je 65% vpředu a skoro 70% vzadu, nikde netečou, a že by to byla škoda měnit už teď, že se na tom ještě dá rok-dva v klidu jezdit. Takže se měnilo jen rameno vpředu se silentbloky a už zas jezdím v pohodě. Namísto 50 jsem vysolil 10 :)
  10. To vim, spis mi jde o to, jestli je mozne to udelat nejak aby mi v aute nesvitila chyba a vymena mela i nejake ekonomicke opodstatneni — jestli s tim tady ma nekdo zkusenosti. Pokud je uspora treba jen 10 tisic v souctu, radeji si zas udelam DCC.
  11. Ahoj všem, řeším teď výměnu DCC na mém 2017 Superbu, najeto 121tis. V servisu mi našli všechny tlumiče vyteklé s tím, že je bude třeba brzo vyměnit. Při koupi auta minulý rok mi tehdy pán, co mi ojetinu kontroloval, říkal, že se dá DCC vyměnit zpátky za obyč tlumiče, jen je třeba přeprogramovat i auto, že to už umějí. Po více než roce ježdění s tím mi ta přidaná hodnota DCC tak výrazná nepřijde a klidně bych si tam dal obyč tlumiče (nebo ideálně trochu tvrdší, někde na pomezí normal a sport režimu na DCC). Máte nějaké doporučení, jaké tlumiče tam dát, které by tomu požadavku odpovídaly, a případně kde jsou mi schopni vypnout DCC, aby nebyla hlášena chyba? Nebo to není pravda, nikdo to nedělá a budu muset jít do DCC? :) Předem díky každému za pomoc.
  12. U nás kamery nejsou (a vlastně ani modré zóny), bydlím na pomezí Prahy 4 a Prahy 10. Tak asi mám smůlu, vysolím desítku a budu doufat, že to za měsíc nenajdu stejně. :(
  13. Mám, ale spoluúčast na 10k (nižší spoluúčast bych poměrně doplácel na pojistce). Navíc mi ještě před třemi měsíci ukradli kola (alu+pneu), a to byla kvůli prohnutí prahů škoda skoro 100 tisíc. Takže bych to ideálně už nechtěl řešit pojistkou.
  14. Ahoj, mám Superb 3 v L&K 2017, tj verze před faceliftem. Před týdnem mi někdo ukradl mlhovky z auta (neptejte se mě, komu to za to stojí..). Na tu krádež jsem vlastně přišel až během jízdy z infotainmentu. Zároveň tam samozřejmě chybí chrom rámeček mlhovek a vedlejší mřížka (ta středová zůstala). Navíc přestřižené kabely ke světlům. Kalkulace servisu (ne-autorizák) mi vyšla s prací lehce nad 10k (prý 3h práce) -- a to mi už přijde docela dost. Navíc se trochu bojím, že se mi to může stát znova - přecejen parkuju venku v Praze. Je možné třeba ty mlhovky jen zaslepit a vypnout je v systému auta? Případně máte nějaké doporučení kde sehnat náhradní díly v okolí Prahy (vrakoviště)? Moc děkuju všem za tipy.
  15. rzm

    Autobaterie

    V reakci na tohle jsem dal auto do servisu, at mrknou na baterku. Pry je tam 62A z puvodnich 70, takze by to prej urcite jeste nemenili. Je tam po 4 letech a 115t km porad original. Podotykam, ze k autu nemam pripojeneho navic nic (zadny alarm, usb nabijeni etc); tuhle baterku smysl menit nema, ne?
×
×
  • Vytvořit nový...