Přejít na obsah

Dandiel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 452
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Vše zveřejněné uživatelem Dandiel

  1. Podle me zadne Tpi neni, ptal jsem se uz na nekolika mistech. Naprava mi vrze taky, jednou tam neco delali a ze to prestane, ted to dela uz snad porad. Po Velikonocich jdu znovu a omlatim to o hlavu.
  2. Ahojte:) také jsem měl na zimu 16" a super. nahodil jsem 18" a neveril jsem vlastnim ocim, skoro nepoznam rozdil az na primo velkych vymolech,kterym se ale stejne vyhybam. Jsem s nima opravdu spokojeny. Auto vypada super - mám Luny a v zasobe Luxony (Antracit) Lepsi jizdni vlastnosti jsou v tom, že auto lepe sedi v zatacce a nejspis lepsi brzdeni. Neměnil bych. Do větších bych však už nešel.
  3. Ekkar_z_Bastlírny: myslím že to tady žáčínáš moc rozebírat a řekl bych k h... Pokud jsem člověk, co si koupí Superba - vlajkovou loď Škody, tak budu dělat vše, aby tuhle závadu nedělalo. Měl jsem několik aut, přes Octavie, Fabie, Roomstery ... nyní Superba a vím, že pokud by mi to tohle udělalo,dám to na záruku, ať to opraví, nedělalo mi to na žádném z aut, tak proč nyní ano? Tím docházímě k tomu, že jsme na diskuzním fóru a diskutujeme o tom co by to mohlo být a kam to dát, aby to opravili. V tvém případě bchom to tady mohli zrušit, napsat všem, co se projevují závady, se kterýma se dá jezdit ať se na to vys... a neřeší. Svítí ti ABS? proč to řešit? je to jen čidlo... Fouká ti studený vzduch místo teplého? Vys... na to, vždyť to tak casto nepoužíváš. Já a myslím že i hodně lidí z fóra má rado své auto v pořádku a strají se o něj aby jezdilo a dělalo to co má. Tak tu nerozebírej své výplody ohledně mědi, spínačů apod. Ferda : zkoušel jsem to včera také a nic mi to nedělá, tak zkus někam zajet a dej vedet jak si dopadl.
  4. MFiedler : promin, az ted sem dojel z dovoleny:-) auto melo najeto cca 2000 km ve dverich mi nelupalo, spis sem to jen chtel seridit...
  5. Tak jsem se take rozhodl pro S II , byl jsem projet passata a nevim,nejak me nenadchnul ani novy passat. Hluk bych rekl ze je srovnatelny, mam SII 1.8 TSI a super,tichucko ,max ten hluk od kol by na nejakych cestach by mohl byt lepsi,ale kazde auto ma sve mouchy. Ja rikam max spokojenost a do passatu bych nesel. Superb ma 5x hezci interier, tam jde vyrazneji poznat vekovy rozdil:-)
  6. Vcera jsem to daval do servisu na nejakou zaruku, zdalo se mi ze trosku nesedi 5. dvere, neco mi lupalo v loketce atd. Nechal jsem si take udelat flash bolera radia i RJ motoru na nejnovejsi verze. Motor je urcite lepsi, je vice citlivy a lepe se s nim zachazi, predtim to obcas skublo mezi 1. a 2. prevod. stupnem,ted uz je to vyrazne lepsi. Bolero jsem zatim nijak nepoznal, pouze zmenou parkovacio asistentu,trosku lepsi grafika. Jinak nic zvlastnio. Akorat nesnasim mechaniky skodovky, zvenku auto cele ohmatali a zaprasili, tak jsem jej vcera rucne umyval a dnes castecne lestil, aby se na to tak necytala spina, muchy atd. Co vim co jsme davali auto Peugeot do origo servisu,dali si vsude igelit, i na volant a auto nikde tak zaspinene nebylo. Ale ze me to udivuje....
  7. Jasny, to chapu... ja to mam tak po okoli,obcas dalku,takze ta spotreba bude vyssi ale i tak hezke a je to nekde jinde nez ropak...
  8. Zajimave nazory praven ekdo rikal jezdit normal,nekdo jezdit max 3000 ot/min ted mam najeto asi 960 km a porad jezdim kolem tech 3000 max at se trosku usadi. spis me zajimala docela ta spotreba,jestli si sedne, k tobe (5icz) jsem se dival do prumerne spotreby,tankovani atd a vypada to dost slusne ta spotreba, na takove auto... to mate DSG ze?
  9. Zdravím Vas:-) Muj dotaz smeruje jak dlouho se zajizdi 1.8TSI - SUP II. Jak se zajizdeni u tohoto motoru projevuje, mate vlastní zkušenost? Sníží se spotřeba? Bude motor lepe ovladatelný? Jak jste se chovali vy ke svému motoru pro zajizdění? Já jezdím max 3000 ot/min , jednou jsem pretahl asi na 3200 ot/min :-) Děkuju za postřehy a rady:-)
  10. Dandiel

    17 vs 18

    Hezke, Luxony sluší i na O2 (ještě více na o2 rs) :-)
  11. Dandiel

    17 vs 18

    Taky nad tim ted uvazuji,ze bych dal na supa 18" mam ted 16" elektrony, ale lakaji me 18". cesty u nas jsou ale desne,tak se bojim,at se to netrepe jak zebrinak. navic jsem alergicky na pazvuky v interieru,takze se bojim o to vic:-) asi vyzkousim 18" a kdyz se mi nebudou libit,dam do sveta a dam 17" i kdyz 17" se mi zadne origo nelibi....
  12. urco bych nebral,je to zastaraly motor, 5 kvalt atd. Koupil jsem 1.8 TSI a naprosta bomba
  13. Potreboval bych pro znameho radu. Nechal si nainstalovat do auta navigacku COLUMBUS, ale vybiji mu baterii. Nevite cim by to mohlo byt,co by to mohlo delat? Slysel jsem ze uz se to nekde probiralo, ale nemuzu to najit.
  14. Dokazu sehnat tyhle kola + pneu ,kdyby mel nekdo zajem. Vse nove.
  15. je to pomerne hodne slozite a nakladne. Nove tehlice,rozvody,jendotka, cidla,kabelaz atd.
  16. Stal ose mi to naposledy minuly rok v zime. Pote to přestalo. Mám za to že jsem pak nejak menil čidlo teploty chladící kapaliny. Ted se to objevilo zase. Našel jsem, že kolem čidla je potečená chladici kapalina, tak si řikám jestli to opravdu mlže byt čidlem. Jak říkam, jedu, na jakykoliv stupen, sundam nohu z plynu,auto 2x cukne. Je to neprijemne, proto vzdy prvni zmacknu spojku,pustim plyn a opet spojku vymacknu. Nevite nekdo co s tim? resil nekdo problem? dekuji za rady....
  17. Kdyz je vycistena, tak bila:))
  18. Taky se tady docela bavim nad tim, jake se hledaji nevyhody Superbu oproti Passatu. Jelikož zvažuji také koupi Superbu, zajímam se o něj a byl jsem se projet se Superb Combi 2.0Tdi 125kw manual. Vse moc dobry, krom toho stredoveho tunelu,ten me take tlacil do nohy a trochu jsem si na to nemohl zvyknout. Naopak co mam zkusenosti s Passatem, neprisel sem mu nejak na chut, docela me zklamal - drnčení, vrzání ( mín drnci ma soucasna o1) - hluk (do prostoru ridice prochazel hluk z venku) Takze hledat nejake - na tom ze se nevejde mapa a4 do sedačky, to je mi celkem v pate.
  19. JJ presne tak to zaclo delat v aute rodicu. zaclo to padat do nouzaku,ale nekdy se na to dalo najet i 150 km nez to spadlo do nouzaku. takze tipuju 100% turbo. V servise nebyli schopni rict jestli je to turbo nebo ne, auto nespadlo asi 6 mesicu do nouzoveho rezimu a potom zaclo padat a nakonec jen hvizdlo turbo a auto uz jelo na voziku do CR.
  20. Zkontrolovat hadice, vycistit zakarbonovane sani (pokud je), vymena turba. Jedna z techto veci je to na 100% ( tipuju na KO turbo) JJ v servisu ti to prohlidnou, povymenuji pulku veci a nakonec i to turbo:))
  21. Myslim ze bez problemu. Na o1 se daji take bez skrtani nasadit 225/50 R17.
  22. zdravi se auta kterych je malo,ne kterych je 3 (.(
  23. Zdravim, potrebuji poradit jestli jsou tvarove jine tapeci bez elektriky vzadu nebo ne. zajima me jestli do auta vzadu bez elektriky dostanu tapeci s elektrikou. Jestli staci jen vyvrtat díru na klicku,nebo i neco jineho. Dekuji
×
×
  • Vytvořit nový...