Přejít na obsah

kubicek545

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli kubicek545

  • Narozeniny 22.11.1972

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.autoelektroopava.cz
  • ICQ
    256145062

Návštěvy profilu

940 zobrazení profilu

Oznámení kubicek545

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, kolicek je jen aretace podvolantoveho krouzku abys pri sundanem volantu s nim nepootocil. Pak by mohlo dojit k pretrzeni pasku v krouzku. Mi to sedlo vse jak ma. Muzes zkusit cele packy povytahnout vys na tyci rizeni.
  2. Ja TMC box ani navi nemam, nemohu totiz potvrdit ani vyvratit. Ale dle meho nazoru by to pres CAN melo bez problemu chodit. Mozna by nebylo na skodu napsat cosbymu nebo vašovi.
  3. Zdarec. Packy pod volantem jsem nechal puvodni s tempomatem. Mam to zapojene tak ze kdyz vypnu tempomat na pacce tak je vypnuty i na volantu (tak je to podle schamatu) tlacitko na pacce se da pouzit tak jak bylo ( jde ovladat jak z packy tak z volantu) Ale ja si na tlacitko dodelal ovladani garazovych vrat :-) Takze zapojit muzes dle libosti. Z packy lezou signaly +12V a z jednotky multifunkce take, klidne to muzes propojit nebo zapojit jen to co chces. Tak at ti to brzy chodi, je to parada na volantu oproti pacce :-)
  4. has not set their status

  5. Zdar tak po dlouhe době jsem se vratil k tematu. Jak to zde čtu tak jsem zjistil ze BALVAN udelal to same co ja. Proste odstavit EGR / zaslepit !! Menil jsem ho za druhy a nepomohlo. Jakmile jsem ho zaslepil asi pred dvema mesici tak veskere skubani je uplne pryc a dozvuky turba jsou slyset jen lehce a jen za studena. Takze ja jsem spokojen a jezdim bez problemu a bez neprijemnych zvuku.
  6. Tak kamarad "dafis" uz se nam zaregistroval :-) , vitej na skodahome :-)
  7. Nazdarek, tak hlasim ze prijedeme dva kombiky, stribrny a kamarad (dafis) s cernym, tzn 2 x O1 Combi a 4 osoby :-) Jeste poprosim o upresneni mista srazu treba ve forme GPS polohy, pojedeme z Opavy tak at to jeste tam zbytecne nehledame, dekuji a uz se tesime.
  8. Už se s mou pani těšíme na bezva výlet a party, určítě dorazíme .
  9. Tak povez aspon trosku cos udelal ....... zajima nas to...
  10. Rad bych tam zajel, jen opravdu casu malo a jeste mam zenu v nemocnici a musim se starat o male deti. je to slozite. Jakmile budu moct zajedu tam.
  11. K dotazum: Turbo jsem posilal na repas do Fy. Special Turbo. www.specialturbo.cz V pondeli jsem ho poslal obchodnim balikem a ve ctvrtek bylo stejnou cestou zpet. Turbo vypadalo opravdu jako nove, novy podtlakovy ventil a ty tahla co jsou zvenku videt, regulace slape jak hodinky, vykon motoru lepsi nez pred cistenim, zadne padani turba do nouzovych stavu bez vykonu, to je vse v naprostem poradku. Auto slape jako hodinky , jen ty zvuky :-( . Jo a platil jsem 3200,-Kč a prislo i nove tesneni co je potreba pro montaz turba. Pod potrubi turba, k vyfuku a k egru. Snad jsem napsal vse co se ptate. zatim Pa
  12. Takze se tu resi stopro dva problemy. Pokud to ma byt spojkovy valecek, tak proc po odpojeni ventilu regulace turba zvuk zmizi??? pokud by to byl valecek tak to dela porad dal. STANDO08 : Mas uplne stejny problem jako ja, stejny motor a stejny pocet najetych km i rok vyroby. BRASEL : Necetl jsi co vse uz jsem menil a pises volnobezku alternatoru, to mne napadlo jako prvni a dal jsem novou , avsak beze zmen. INDI : Mas pravdu v tom ze je to neco se vzduchem v sani nebo vyfuku a problem se bude motat kolem turba. Pasl jsem ze jsem reklamoval repasovane turbo, zkusili v nem neco jeste udelat a trosku je citit zmena (zvuky jsou malinko slabsi, a poskubavani v 1800ot skoro zadne) . taky rikali ze s tim uz nic vic udelat nepujde ze udajne je neco tak vybehane ze se to neda vymenit protoze to neni jako nahradni dil. Pohravam si s myslenkou ze budu muset koupit asi nove turbo, nebo si zvyknout na tyhle zvuky. Samozrejme ze pokud mi nekdo rekne na stoprocent ze je to turbo vadne tak ihned koupim nove, jen nechci koupit neco v cem by chyba nebyla. Tak badani zdar.
  13. Tak turbo po reklamaci opet nahozeno do vozidla. ZADNA ZMENA, ZVUKY PRETRVAVAJI !!!! Dalsi krok bude vymena vlnovce , i kdyz mozna zbytecne ale uz neni ceho se chytit protoze vlnovec vypada ve 100 pro stavu. Opet se ozvu po vymene.
×
×
  • Vytvořit nový...