Přejít na obsah

kubicek545

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kubicek545

  1. Ahoj, kolicek je jen aretace podvolantoveho krouzku abys pri sundanem volantu s nim nepootocil. Pak by mohlo dojit k pretrzeni pasku v krouzku. Mi to sedlo vse jak ma. Muzes zkusit cele packy povytahnout vys na tyci rizeni.
  2. Ja TMC box ani navi nemam, nemohu totiz potvrdit ani vyvratit. Ale dle meho nazoru by to pres CAN melo bez problemu chodit. Mozna by nebylo na skodu napsat cosbymu nebo vašovi.
  3. Zdarec. Packy pod volantem jsem nechal puvodni s tempomatem. Mam to zapojene tak ze kdyz vypnu tempomat na pacce tak je vypnuty i na volantu (tak je to podle schamatu) tlacitko na pacce se da pouzit tak jak bylo ( jde ovladat jak z packy tak z volantu) Ale ja si na tlacitko dodelal ovladani garazovych vrat :-) Takze zapojit muzes dle libosti. Z packy lezou signaly +12V a z jednotky multifunkce take, klidne to muzes propojit nebo zapojit jen to co chces. Tak at ti to brzy chodi, je to parada na volantu oproti pacce :-)
  4. has not set their status

  5. Zdar tak po dlouhe době jsem se vratil k tematu. Jak to zde čtu tak jsem zjistil ze BALVAN udelal to same co ja. Proste odstavit EGR / zaslepit !! Menil jsem ho za druhy a nepomohlo. Jakmile jsem ho zaslepil asi pred dvema mesici tak veskere skubani je uplne pryc a dozvuky turba jsou slyset jen lehce a jen za studena. Takze ja jsem spokojen a jezdim bez problemu a bez neprijemnych zvuku.
  6. Tak kamarad "dafis" uz se nam zaregistroval :-) , vitej na skodahome :-)
  7. Nazdarek, tak hlasim ze prijedeme dva kombiky, stribrny a kamarad (dafis) s cernym, tzn 2 x O1 Combi a 4 osoby :-) Jeste poprosim o upresneni mista srazu treba ve forme GPS polohy, pojedeme z Opavy tak at to jeste tam zbytecne nehledame, dekuji a uz se tesime.
  8. Už se s mou pani těšíme na bezva výlet a party, určítě dorazíme .
  9. Tak povez aspon trosku cos udelal ....... zajima nas to...
  10. Rad bych tam zajel, jen opravdu casu malo a jeste mam zenu v nemocnici a musim se starat o male deti. je to slozite. Jakmile budu moct zajedu tam.
  11. K dotazum: Turbo jsem posilal na repas do Fy. Special Turbo. www.specialturbo.cz V pondeli jsem ho poslal obchodnim balikem a ve ctvrtek bylo stejnou cestou zpet. Turbo vypadalo opravdu jako nove, novy podtlakovy ventil a ty tahla co jsou zvenku videt, regulace slape jak hodinky, vykon motoru lepsi nez pred cistenim, zadne padani turba do nouzovych stavu bez vykonu, to je vse v naprostem poradku. Auto slape jako hodinky , jen ty zvuky :-( . Jo a platil jsem 3200,-Kč a prislo i nove tesneni co je potreba pro montaz turba. Pod potrubi turba, k vyfuku a k egru. Snad jsem napsal vse co se ptate. zatim Pa
  12. Takze se tu resi stopro dva problemy. Pokud to ma byt spojkovy valecek, tak proc po odpojeni ventilu regulace turba zvuk zmizi??? pokud by to byl valecek tak to dela porad dal. STANDO08 : Mas uplne stejny problem jako ja, stejny motor a stejny pocet najetych km i rok vyroby. BRASEL : Necetl jsi co vse uz jsem menil a pises volnobezku alternatoru, to mne napadlo jako prvni a dal jsem novou , avsak beze zmen. INDI : Mas pravdu v tom ze je to neco se vzduchem v sani nebo vyfuku a problem se bude motat kolem turba. Pasl jsem ze jsem reklamoval repasovane turbo, zkusili v nem neco jeste udelat a trosku je citit zmena (zvuky jsou malinko slabsi, a poskubavani v 1800ot skoro zadne) . taky rikali ze s tim uz nic vic udelat nepujde ze udajne je neco tak vybehane ze se to neda vymenit protoze to neni jako nahradni dil. Pohravam si s myslenkou ze budu muset koupit asi nove turbo, nebo si zvyknout na tyhle zvuky. Samozrejme ze pokud mi nekdo rekne na stoprocent ze je to turbo vadne tak ihned koupim nove, jen nechci koupit neco v cem by chyba nebyla. Tak badani zdar.
  13. Tak turbo po reklamaci opet nahozeno do vozidla. ZADNA ZMENA, ZVUKY PRETRVAVAJI !!!! Dalsi krok bude vymena vlnovce , i kdyz mozna zbytecne ale uz neni ceho se chytit protoze vlnovec vypada ve 100 pro stavu. Opet se ozvu po vymene.
  14. Zdravim, kazda rada dobra :-) Nicmene jsem vytahl turbo a poslal ho do reklamace. Servisak z SPECIAL TURBO kde to delali presne vedel o cem mluvim a rikal poslat zpet k nim na reklamaci ze to opravi. Udajne udelali jen regulaci lopatek a na tyhle zvuky jsem pry mel upozornit!! Takze snad se rysuje ze je to udajne v nem a ve vuli hridele turbin. JSEM TEDA ZVEDAV !!! Koncem tydne snad bude zpet a pak dam vedet jak to dopadlo.
  15. Za Indym asi zajedu, ale nevim kdy se urvu casove. Dnes vymenen el ventil pro EGR a zadna zmena. S balvanem souhlasim, za studena je ten zvuk daleko intenzivnejsi !! Podotykam ze mam zjisteno ze spojka to neni. Vysledoval jsem jedinou vec kdy se umim tohoto zvuku zbavit a to ta ze odpojim konektor z ventilu N75 (ovladani turba) a vsechny zvuky jsou pryc a auto jede jako nove, jen neni samozrejme vykon. Mam vyhodu ze si muzu dily pujcovat, tak budu samozrejme pokracovat a dam vedet. pokud budete mit nejake nove poznatky piste.
  16. Ano vzdy kdy padaji otacky dolu pod 1500 ot. nekdy vic a nekdy mene.
  17. Doplnuji ze jednotka je opet v zakladu bez CHIPU, ale opet beze zmen !!!
  18. Zdravim, tak mam upne stejny problem. uz opravdu nevim co s tim. zaclo delat 2 mesice po koupeni auta, chorvatsko jsem odjel v pohode bez problemu a mesic na to se zacaly objevovat zminovane zvuky. vytahl jsem turbo a abych mohl jezdit jsem namontoval nahradni od kolegy ktere bylo pripraveno na repas a proto se projevilo i vypinani turba pri vykonu ( pritvrdla regulace) ale zvuky stejne. jakmile mi prislo opravene turbo tak znova vymena a auto jezdi bez problemu jen zvuky opet pretrvavaji!! Vysledoval jsem jen to ze pokud odpojim konektor od rekulacniho ventilu turba ( sice ztratim vykon) ale zvuky JSOU PRYC !!!! Vymeneno: rozvody, vodni pumpa, egr ventil, ventil regulace turba, repas turba (ve Fy. special turbo), plochy remen, volnobezka alternatoru, hadicky podtlaku, cerpadlo oleje ve vane, VAG: zadne zavady, parametry OK. Auto heller si neskrtli, skoda servis nevi co s tim. Prosim pomozte, uz jsem zoufaly. dejte vedet kam s tim zajed a vyresit ??????
  19. Radio Symohony CD, Maxidot, Multifunkcni volant, Tempomat Tak jsem to dnes vše dokonal a vše funguje s jednotkou 1J0907487A a vse pomoci CAN, z jednotky multifunkcniho volantu J453 pin 1 a 3 zapojit do Panelu pristroju na T32b/8 a T32b/9 dale z radia Symphony CD pin T20b/8 a T20b/9 na panel pristroju T32b/8 a T32b/9 na can komfort ostatni zapojeni je jasne ze schemat Na radiu pin T20b/10 nechat volny. z multifunkcni jednotky volantu pin 5 na radio T20b/11 nechat volny Kodovani: Radio na 00405, Multifunkcni jednotka na 00118 Jak bylo napsano nakonec RESET Gateway. DEKUJI VSEM ZA POMOC :-)
  20. Dekuji zatim vsem , behem tydne bych to mel zrealizovat, pokud sezenu veskere veci, zkusim si poznacit podrobnosti a pak dam zde vedet na co jsem jeste narazil a jak to dopadlo. Hezky den
  21. Reset Gateway... jakym zpusobem?? Jinak dekuji vsem
  22. Pravda !! stahovak neni potreba, jen se to musi umet, protahnout kabel pod steraci zabere sikovnemu cloveku zhruba 20 minut s rozebranim i slozenim. Kdybych dal na rady servisnich techniku u skodovky tak dnas mam z auta trabanta. Shrnuto k bodu 2 - Vaša ma pravdu !! K bodu 1, asi te vasa nepochopil presne, pokud chces mit funkcni samozamykani pri neotevrenych dverich je potreba pouzit bud modul k tomuto urceny nebo natahnout draty ze vsech dveri od spinacu a oddelit diodami. Pokud pripojis na vnitrni svetylko nebo kontrolku, vzdy pri odemceni DO se alarm dozvi zes jakoby otevrel dvere a tudis sam nezamkne. Hezky den.
  23. Takze pokud chapu spravne, Can-ova jednotka multifunkcniho volantu 1J0907487A jde kodovat na provoz po Can i bez Can? Znamena tedy ze z jednotky multifunkcniho volantu J453 pin 1 a 3 zapojit do Panelu pristroju na T32b/8 a T32b/9, dale z radia Symphony CD pin T20b/8 a T20b/9 na panel pristroju T32b/8 a T32b/9 na can komfort. Na radiu pin T20b/10 nechat nezapojen. Dale z multifunkcni jednotky volantu pin 5 na radio T20b/11? Ostatni zapojeni je jasne. Dale pujde asi o kodovani: Radio na 00405, Multifunkcni jednotka na 00118, Doplnte pokud neco chybi a pokud mam nekde napsanou nejakou blbost Pro Cosby: Na co jsem zapomel?? Dekuji
×
×
  • Vytvořit nový...