Přejít na obsah

Wexino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    389
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Wexino

  1. Zajímaly by mě vaše zkušenosti, ať už pozitivní nebo negativní na používání telefonu jako kamery do auta. Zkoušeli jste to někdo? Zkoušeli jste přímo tuto Car Camera nebo nějakou alternativu? Aplikace Car Camera - telefon jako kamera do auta (recenze)
  2. Lze také změnit uvítací obrazovku. Těch je na výběr hned 7. Uvedné pořadí odpovídá pořadí výběr v aplikaci. VRS Scout Laurin a Klement Greenline Welcome to Skoda Monte Carlo Sport
  3. V nastavení jsou na výběr 3 varianty. 2 jsou naprosto stejné, nebo jsem nepoznal rozdíl (ta výchozí černá varianta) a pak je tu ta modrá. Screeny a video níže. Zkoušeno na Skoda Rapid MR2016 Monte Carlo.
  4. Restart pomohl. Druhý den jsem přišel k auto a nový design už tam na mě čekal vyzkouším ještě další.
  5. Koupil jsme OBD zde: https://www.aliexpress.com/item/ANCEL-ELM327-V1-5-ELM-327-Bluetooth-Adapter-OBD-SCAN-Mini-Car-Diagnostic-tool-Elm327-OBD2/32778198800.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.Y2C1Ha Všechno cajk!
  6. Zkoušeli jste někdo tu změnu infotainmentu? Mám Rapida MR2016 MC a když vyberu ten Typ 3, tak se nic nezmění. Díky za tipy. Tady ještě jaké mám v aplikaci možnosti:
  7. Kupoval jsem tady: https://www.aliexpress.com/item/Latest-Version-ELM327-V1-5-WIFI-OBD2-OBDII-Auto-Diagnostic-Scanner-Tool-ELM-327-WiFi-Free/32793748085.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4ZCAZ4 a vypadá to takto Totálně nepoužitelné. Mám šanci to reklamovat?
  8. Zdravím, jak poznám, že je moje ELM 327 vadné? Dnes mi dorazil z Aliexpressu, tak jsem ho hned v Rapidu chtěl otestovat. Po zapojení svítí červená kontrolka, na bluetooth se normálně připojím, ale žádná aplikace s ním nedokáže navázat spojení. Občas problikne spodní žlutá kontrolka a jinak nic. Navíc se po chvíli začne ELM 327 dost zahřívat, je to normální?
  9. Sraz jsem nestihl, ale toho bílého rapida jsem psal viděl projíždět před FM. Pánové koukali na mého rapida :-) jestli to tedy bylo oni.
  10. Přesně tak, je potřeba na to myslet při koupu vozu (SmartLink - Android Auto, Apple CarPlay a MirrorLink). @Martin Bednář Díky za tip. Při koupi auta jsem si nedokoupil hlasové ovládání za 400 Kč, ale tlačítko mám na volantu, tak ho alespoň nějak využiji V Autoservisu mi řekli, že si hlasové ovládání nemohu dokoupit i přesto, že když tlačítko zmáčknu, tak mi to píše, že si mám u prodejce vyžádat aktivační kód :-/
  11. @LupinusCor A aplikace ti funguje? Máš Android 5+?
  12. Myslím si že je škoda, že Android Auto nemá samostatné vlákno, takže tady to je. jaké jsou vaše zkušenosti s Android Auto? Vykopávám naší recenzí
  13. Wexino

    Rapid MR 2017

    @touareg3 To světlo ve dveřích svítí stejně jako světla co svítí na nohy (myslím, že pořád). Světla na nohy jsou i u spolujezdce. @Rellik Asi to nemají všechny výbavy. Já mám Monte Carlo Plus.
  14. Wexino

    Rapid MR 2017

    @touareg3 tohle světlo jsem nemyslel. Mrkni na fotku níže. Je to klasické světlo, které to osvítí ty "kapsy" ve dveřích a když dveře otevřeš, tak ti svítí na cestu.
  15. @Woody Takže jsi to reklamoval a oni ti to opravili?
  16. Mám od září nového rapida MC 1,2 81KW a když zapnu foukání na nohy, tak se ozývá pískání, jakoby zvuk foukal přes píšťalky. Nemáte taky někdo problém?
  17. Já nakonec pořídil Xiaomi Yi Dashcam a zatím taky spokojenost. Tedy až na uchycení, kvůli kterému se kamera nesundávat zrovna moc jednoduše, takže nevím jak dlouho vydržím tu kameru vždy schovávat Necháváte občas kameru na držáku nebo vždy poctivě schováváte?
  18. Wexino

    Rapid MR 2017

    Rád vám to rozmístění zítra nafotím. Vím že je to pod nohami vpředu a ve dveřích. Možná je to ještě na více místech. Vím že je světlo i v přední úložném prostoru před sedadlem spolujezdce.
×
×
  • Vytvořit nový...