Přejít na obsah

japok

Uživatel
  • Počet příspěvků

    151
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem japok

  1. Kódování: 0100000202000000 Jestli máš alarm a tažné z výroby tak tato funkce je nastavena automaticky.
  2. Když ty dráty budou nalomený tak není potřeba nic měnit. Stačí zapajet a bude to zase plně funkční.
  3. U mě dělané ODISem nevím jestli to zvládne i VCP.
  4. Spustit Základní nastavení a poté Počáteční online kalibraci (zákaznický servis), a ujet 3 - 10 km po silnici s dobrým značením, když vše proběhne tak jak má na displeji rádia se zobrazí zelený obdélník
  5. japok

    Nezávislé topení

    Co použít třeba tohle https://www.danhag.de/app-steuerung/skoda/skoda-superb/10/skoda-superb-iii-app-steuerung-standheizung
  6. japok

    Autobatéria

    To je opravdu divné, že tam je 13V po x hodinovém stání venku v mrazu. Baterie stale krmi vsechny jednotky v aute (neberou moc ale něco preci). Mel jsem tady spousty baterek (nových) které když jsem nabil a nechal 8h odstat tak ani jedna nikdy neměla 13V. Nemůže trošku svindlovat ten voltmetr kterým to meříš?
  7. japok

    Autobatéria

    JSvoboda: Moje auto tedy rozhodně když je pod 5° nenabijí stále (myslím nabíjecí napětí 14,4 - 14,8V) Záleží na verzi jednotky Gateway. Já mám index AA HW: 512 SW: 5366 Většinou když svitim denim svicenim tak nabíjí 14,8V ale jakmile je baterie zhruba na 60% nabita napětí začne klesat. Můžu to ovlivnit když zapnu vyhrev sedadel ale i to přestane pomáhat když je baterie nabita na zhruba 80% Když rozsvitim hlavní svetla tak se nabíjecí napětí drží na 13,3V. Když svítí hlavní svetla tak nepomáhá ani výhřev sedadel. Jakmile je kapacita baterie někde okolo 60 - 70% klesne nabíjecí napětí na 12,9V. Nabil jsem baterii nabíječkou Ctek a zhruba 4h po nabíjení byla baterie na 92%. Po první jízdě od nabití nabíječkou auto nenabijelo (napětí 12,5V) a až když klesla kapacita baterie někam k 70% zaclo trochu nabíjet. Auto nikdy nenabije baterii na 100% (tedy alespoň to moje) Jak už tady někdo psal je to hrozný algoritmus kdy a jak to nabíjí.
  8. Ostřikovače světel se dají úplně vypnout v přizpůsobení BCM
  9. Dělalo mi to něco podobného. Vyměnil jsem světlo a zatím to funguje. Světla jsou řízená signálem PWM.
  10. Nebo stačí stisknout pravý roler na volantu a hláška také zmizí. Jen zůstane symbol světel místo denního počtu ujetých km.
  11. japok

    Nezávislé topení

    Když je Gateway s indexem AA a novější nelze potlačit inteligentní nabíjení vyhrevem sedadel.
  12. Zkus restartovat (tovární nastaveni) infotaiment a climatronic. Jinak volant se dá samostatně zapnout i vypnout.
  13. japok

    Nezávislé topení

    Další nastavení Climatronicu Stiskněte Menu na panelu Climatronicu → nastavení ■ Automatická recirkulace - zapnutí/vypnutí automatické recirkulace vzduchu ■ Automatické přídavné topení - zapnutí/vypnutí rychlého zahřátí interiéru vozidla ■ Automatické vyhřívání čelního skla - aktivace/deaktivace automatického vyhřívání čelního skla
  14. Dobře. Takže auto má pACC nastaveno v menu na aktivní. Během aktualni jízdy tempomat nebyl ještě zapnut. Po stisku TA tlačítka na volantu prevezme aktuální rychlost a nebo nastaví danou rychlost např. ve vesnici 50km/h?
  15. Auto má pACC. Dá se tedy říct, že je to jako kdybych zatáhl za páčku tempomatu směrem k sobe?
  16. Zdravím pánové. Chci se zeptat když zmáčknete tlačítko TA na volantu a jedete např. v obci 55km/h udržuje se tato rychlost a nebo klesne na předepsanou rychlost v obci 50km/h?
  17. japok

    Autobatéria

    Tak jak píšeš se mi to projevovalo před přehráním jednotky Gateway (3Q0 907 530 Q verze software 5344) Teď jsem jednotku Gateway přehrál (3Q0 907 530 AA verze software 5366) A projevy rekuperace mám trošku jiné. Ať je nad nebo pod nulou a svítí hlavní světla tak se napětí (měřeno přes autozapalovač) drží v rozmezí 13,2 - 13,4V (a to i přitom když jsem parkoval auto přes noc venku a ráno běželo NT 40min) Ale jakmile zhasnu hlavní světla tak napětí vyskočí na 14,7V Teď už ani nefunguje potlačení rekuperace zapnutím výhřevu sedadel tak jak psal Clerfayt v tématu Rekuperace energie. Děla to někomu stejně?
  18. Zdravím pánové Koukal jste někdo přes diagnostiku co tam je za chyby když se Vám objeví hláška o nedostupnosti TA? Jestli tam vůbec nějaké chyby jsou.
  19. Také mám NT a používám ho po celou zimu. Nevím nikdy jsem si toho nevšímal a baterie vydržela tak jak jsem psal výše. Každopádně když to nastavis přes vyhrev sedaček tak ti to bude dobíjet skoro do plna.
  20. Co dokáže potlačit inteligentní nabíjení je zapnutí vyhrevu sedadel. Stačí si vyhrev na stupni 1 nastavit přes adaptace na méně stupňů (aby to nehřálo a nenicila se dečka) a nastavit aby si zapnutí vyhřívání sedačky auto stále pamatovalo a máš to vyřešené. Každopádně já mám v autě jen vypnutý start-stop a baterka mi vydržela 7let.
  21. Jestli myslíš světla před fl tak to je celkem jednoduché. Nutná vymena světel a natažení jednoho drátu na každé světlo v pátých dveřích od světel vnějších. A ještě kostru (asi by se dala použít někde v pátých dveřích).
  22. Jde to dodělat. Už se to tady někde myslím řešilo.
  23. Ideální je nato dálnice. Tam to těch 10min není problém nechat řídit samo.
×
×
  • Vytvořit nový...