Přejít na obsah

mlcoch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mlcoch

  1. Podívejte se sem, docela výběr a zajímavé ceny: http://www.ipmart.com/main/product/Special...php?prod=121715 http://www.chinacarvideo.com/index.php?mai...ex&cPath=90
  2. Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto: http://www.dvdautoradia.cz/autoradia/speci...i-roomster.html
  3. mlcoch

    Zkrácení dráhy ŘP

    Dneska jsem na to koukal, mam DefendLock a problem bude. Ale myslím, že to půjde upravit. Jde o to, jak bude tvrdý materiál Defendlocku.
  4. Taky jsem zvažoval toto: http://www.carmultimedia.cz/index.php?prod...265BT&id=31
  5. To vypada hodne dobře. Ale pisou ze to ma cervene podsviceni Za ty prachy asi dobry. Znamy ma radio 2DIN od soundmasteru a je hodne spokojeny. Ma toto: http://www.dvdautoradio.cz/2DIN-Multimediá...oduct_info.html
  6. čus, mám taky nové 2,0TDI a spotřeba je dost různorodá, viz. příklad. Jel jsem sám cca 100 km, jízdu pěkně svižně jsem si vychutnával, spotřeba 8 ltr. Zpátky jsem vezl na střeše skříň, v autě dva lidi a jel jsem tak, aby skříň nespadla, žádná brzda plyn, max. 90km. No a spotřeba rovných 6 ltr.
  7. mlcoch

    Zkrácení dráhy ŘP

    To je super, líbí se mi to. M.
  8. Zdravím, tak mám teď novou informaci zajímá mě co je na tom pravdy. Jak známo, škodovka dělá dvě verze motoru 2.0 TDI 103kW. Jednak s osmiventilovou hlavou a jednak s šestnáctiventilovou hlavou. Tu osmiventilovou hlavu mají motory s filtrem pevných částic. A podle maníků ze servisu se všechny problémy točí kolem té šestnáctiventilové hlavy - praskání hlavy, špatné starty a tak. Dokonce mi ukazovali nějakou zprávu ze škodovky, do jak velkých prasklin té hlavy to neřešit vůbec a nechat to v provozu. Prý tam ještě neměli jedinej motor s tou osmiventilovou hlavou co by měl nějaké vážnější problémy. Když, tak se řešil jedině ten DPF filtr pevných částic. Tuto verzi motoru hodně pochvalovali, VW prej to nedělá, ty mají vše 16V. Najde se tu někdo kdo má motor 2.0 TDI 103kW PD DPF - tj. s 8ventil. hlavou a měl nějaké vážné problémy? Napište sem. Dík. M.
  9. mlcoch

    ALU kola ake ET

    Ale pokud dáš tyto kola (8x18 ET35) dopředu tak už polezou dost ven ne?
  10. Cus, ja mel ve dvou autech konstrukty a oba zlobily. Vzdycky se to zamklo a uz to neslo odemknout. Ted mame ve dvou OII Defendlock a naprosta spokojenost. Zamek je tez v manzete radici paky. Mel jsem defend i v peugeotu 307 a taky OK. Ty konstrukty uz vazne nemusim, potom co jsem s nima zkusil. Jo a pry kdyz se zjisti, ze pri kradezi nebyl zamek zpatecky zamceny (pokud je namontovan, samozrejme) tak pojistovna neda ani kachli. A to v pripade, ze se vyuziva sleva na pojistnem. Takze tu slevu nevyuzivam, neni to zase az tolik, ale stava se, ze dost casto zamek nezamykam. M.
  11. mlcoch

    Alarm

    Potřebuji poradit: nemám origo alarm, chtěl bych namontovat Jablotron Athos 1203 v režimu reset2. Dájí se někde pod palubkou sehnat impulsy k zamčení/odemčení dveří - je to potřeba k ovládání toho alarmu. Nebo to je v OII všechno po sběrnicích až do dveří a musím táhnout dráty k jednomu motoru zamykání až do dveří? Ještě bych potřeboval poradit, kde vzít signál od dveřních spínačů? Četl jsem tu, že z lampičky se to nedoporučuje, proč? Je tedy jediná možnost vzít to z každých dveří zvlášť přes diody? Dík.
  12. Díky, vyzkouším to.
  13. Potřebuji nakódovat celodenní svícení. M.
  14. Už jste někdo pokročil s tím 60místným kódováním ? M.
  15. mlcoch

    ALU kola ake ET

    Tak do toho půjdu, myslím si pořád lepší jiný ET vzadu než tam cpát podložky pod kola. Je fakt, že ten jeden cm na ET při běžný kontrole nikdo nepozná, ty podložky by byly vidět hned. A o ten 1 až 1,5 cm vzadu to kolo oproti předku ven prostě chce.
  16. mlcoch

    ALU kola ake ET

    To si taky myslím. Ale kámoš, co má pneuservis mě od toho zrazuje. Prý bych mohl mít problém např. při bouračce, jako že auto není technicky způsobilé atd...... následně problém s pojišťovnou. Tak váhám.
  17. mlcoch

    ALU kola ake ET

    Zdravim, chci si ted koupit 8x 18" ET 45, ty jsou na OII v pohodě, je to vyzkoušený, jen vzadu by to chtělo ještě trošku ven, tak bych tam dal ty samý kola v ET 35 a bylo by to luxusní. Jen nevím co na to policajti a technická, když bude rozdílný ET? M.
  18. Je to tak jak píšu, nekecám. Sice ne na škodovce, bylo to na volkswagenu caravelle, 2,5 TDI. Nevím už kolik má výkon normálně a nakolik to nechal čipnout. Napadá mě, že snad to auto je moc těžký a ta spojka snad proto to nezvládala. Ještě bych dodal, že si nakonec nechal vrátil tu starou spojku zpátky, protože jí nic nebylo, v servisu mu jí vzali zpátky, platil jen práci. A chipman mu taky vrátil prachy.
  19. Taky bych Skautíka čipnul, ale bojím se toho. Kámoš takhle nechal auto načipovat, pak mu pořád prokluzovala spojka, ani nejezdil brutálně, jen v kopci přidal a hned to prokluzovalo, tak si myslel že je spojka pryč, udělal spojku, prokluzovalo to pořád. Tak to zase nechal odčipovat a má klid.
  20. Tak to je super, díky za informaci, o víkendu budu montovat. M.
  21. Tak jsem ti to poslal na mail. Našel jsem to v počítači, je tam i číslování pinů.
  22. PINouty Stream mp3 a Stream
  23. Ráno to naskenuju a pošlu. Není to jediná změna. Na konektoru pro připojení měniče přehodily pin zem/kostra CD, místo něj je teď zem/kostra AUX. Zajímalo by mě proč to tak rozdělily, kostra je kostra nebo snad ne? Nevím jestli můžu připojit měnič CD ze starého Streamu na nový abych něco nevypálil nebo mám ten drát na konektoru od měniče přehodit? M.
  24. Zdravím, to že ve škodovce na jednom typu rádia zpřehází vývody je neskutečný, ale je to skutečně tak. Řeším teď ten samý problém, ten konektor je prasácky popsanej. Jako by to dělali naschvál. Zjistil jsem dle katalogu Stualarmu, že správný pin je č. 5 ! Odpálit rádio taky nechci, tak pokud někdo pokročíte, dejte vědět. Stránku z katalogu můžu naskenovat a poslat. M.
×
×
  • Vytvořit nový...