Přejít na obsah

Dejviz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    107
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    298005638

Oznámení Dejviz

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Dejviz

    Oprava xenonu

    mam problém: někdy se mi stane, že když zapnu světla, pravá výbojka nenaběhne. Tak tedy zkusim zapnout a vypnout do ty doby než mi naskočí, po druhém vypnutí/zapnutí se mi většinou rozsvítí. Čím to bude? Díky
  2. Dejviz

    Oprava xenonu

    jasné, zkusim a uvidím, pokud někdo budete vědět jak to má nastevené fabrika od výroby (což pochybuju), dejte vědět ...
  3. Dejviz

    Oprava xenonu

    co ja vim jak to svitilo pred tim :-D poloha páčky je u pravé a levé lampy odlišná? U levého má být nahoru nebo dolu a u pravého má být nahoru nebo dolu? Pravá lampa - mám na mysli tu vpravo v případě že sedím v autě, tedy tu naproti spolujezdci a levou naproti ridici :-D
  4. Dejviz

    Oprava xenonu

    prava s pohledu ridice nebo proti autu? :-) diky mam ten samej problem, nevim kde ma byt plisek u prave lampy s z pohledu jako kdyz sedim v aute, ta lampa co kopiruje za jizdy krajinici. dík!
  5. http://www.autofoliebruxsafol.cz/cs/celoplone-polepy-automobil/61-koda-fabia.html zde jsem se díval na fota matné černé na Fabii a je pravda že jsem si všimnul, že nalepená folie je opatlaná, otázka je jak to pujde umýt, tak aby to nebylo vidět ... pokud je opravdu tak špatná údržba, asi bych zvolil barva buď lesklou a nebo se nabízí ještě možnost folie karbonové, otázka je opět stejná: ,,jak by to asi vypadalo" :-)
  6. Zajímá mě jestli si někdo z fora nechal dělat ,,celolak" na autě pomocí folie. Hodně firem tuto službu nabízí. Pokud tady někdo takový je, napište zkušenosti a popřípadě sem hoďte fotky. Zvažuju změnu laku na černou matnou na Fabii, ale netroufnu si odhadnout jestli by to nevypadalo zvláštně. Nemáte někdo foto Fabie s matným černým lakem a nebo jiné poznatky na toto téma? Díkec
  7. Dejviz

    Oprava xenonu

    a take mam asi celou parabolu spadlou smerem tak ze svetlo miri tak dva metry pred auto, vypadava mi to z takoveho gumoveho koliku, nevis jak tomu zamezit?
  8. Dejviz

    Oprava xenonu

    mam praskly i ten spodni ktery se neda nahradit, a tvoji posledni odpoved jsem nepochopil :-) takze pokud bych chtel zadni dil z halogen lampy prehodit na xenonovou tak to nepujde?
  9. Dejviz

    Oprava xenonu

    Na pravé xenonové lampě mám utrhané veškeré držáky a potřeboval bych tedy vědět jestli je možné sehnat zadní plastový díl pravé xenonové lampy a nebo jestli jde tento díl nahradit dílem z lampy halogenové. Nemáte s tím někdo zkušenost?
  10. Nakonec jsem koupil od Ta-Technix komplet podvozek, tak uvidim co to udela, jestli to bude moc nizky tak si to půjdu hodit :-(
  11. Zdravim pánové, mám serie tlumiče a na nich -30mm pružiny. Kola 205/40 R17. Najezdil jsem na tom cca 40 000 km a nejsem zas až tak spokojeny. Teď kdy je potřeba vyměnit tlumiče vybírám co tam dám. Chci aby to bylo sníženo max -30mm, ale co jsem se díval maximalni vyska sport. tlumicu je -35 mm, z čehož nejsem moc nadšenej, ale nezbyde mi nic jinýho, než dát -35mm. Můžete mi něco doporučit? Ještě jsem přemýšlel, že bych dal sport. tlumič + serie pružina (tu kterou tam teď mám (-30mm)) a nebo sport. tlumič + serie pružina. Pravda je, že s tím nemám zkušenost a bojim se aby to nebyl moc velkej kočkopes, který by moc nefungoval. Nemáte s tímto někdo zkušenost nebo co by jste udělali v mém případě, nějaký kázor? Převážně jezdim po Praze. Dík!
  12. myslíte si že je streetline vydrží méně než komplet seriovy podvozek, když se s tím člověk nebojí pořádně jet po zimě na českých silnicích?
  13. Čau, levá xenon lampa komplet OKA, na pravé lampě utrhané držáky, prodám ...

  14. ja měl ten samý problém, koupil jsem nový EGR ventil (montáž a demontáž tak na h...o že ani svému nepříteli bych to nepřál měnit) po 10 km se mi rozsvítila kontrolka znovu (ridici jednotka samozrejme psala zavadu: zpetne vedeni vyfukovych plynů), co nakonec pomohlo a stalo cca 100,-? stačilo sundat plastovy vzduchový kryt motoru, sundat škrtící klapku kterou jsem prostříknul čističem na škrtící klapky. Ale hlavně se NESMÍ ZAPOMENOUT na trubičku, která je vlastně součástí dá se řící bloku motoru, je to pod klapkou, takže při její demontáži trubičku nepřehlédněš. Na vrchu trubky jsou ze strany dve dirky, bývají ZANESENÉ, vzal jsem drát a pořádně prošťouchnul skrz ty dirky dolu, samotné dirky jsem taky vyčistil, tím je to lépe průchozí a už mám klid. Před koupí EGR ventilu určitě zkuste toto. Nevím jak je to u jiných motorů Fabia , ale u mého 1.4 16V 74KW AUB to pomohlo ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...