Přejít na obsah

vrkal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    217
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 046 zobrazení profilu

Oznámení vrkal

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Od jakého výrobce ji máš? Kvalita je Ok (myslím zejména zda nemá tendence se odlepovat)?
  2. Folii nechci, právě kvůli tomu viditelnému poškození, takže jedině ta nerez. No asi nezbyde než to někde omrknout fyzicky jak je jaká lišta kvalitní a pak se rozhodnu.
  3. Mám tu rovnou horní plochu nárazníku doškrábanou od předchozího majitele (bratr) a toto mi přišlo i z estetického hlediska jako nejlepší varianta jak vše zakrýt (zbytek je totiž OK), navíc je i vryp přímo na hraně, takže proto chci s tím překrytem hrany.
  4. Chci pořídit nerez ochrannou lištu hrany zadního nárazníku. Nemáte zkušenosti s konkrétním výrobkem např. https://www.auto-doplnky.com/listy-na-prah-patych-dveri-skoda-superb-iii-2015-a10016 , nebo je nejlepší vzít origo Škoda https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/ochranna-lista-nakladove-hrany-superb-iii-combi/p/3V9061195 ?
  5. vrkal

    Letní pneumatiky

    Vybírám nové letní pneu v rozměru 195/50 R15. Rozhoduji se mezi Hankook K115 a Goodear Effigrip Performance. Jaké doporučuje vzít? V hodnocení výchazí obě cca nastejno a cenově jsou na tom lépe Hankook, ale nechám si poradit.
  6. minulý týden se rozsvítila kontrolka servořízení, chyběly asi dvě deci oleje, které jsem dolil, ale servo stále nejede, řízení je sice tužší, ale v poho se s tím dá jezdit a dnes po napíchnutí na VAG zjištěno následující: Řídící jednotka: 6Q0 423 156 R Komponent: LenkhilfeKYO V913 Kódování: 10140 Opravna #: WSC 13765 2 Nalezeny chyby: 00566 - Provoz servorizeni 27-00 - nesmyslny signal 01314 - rid.jedn. motoru 49-10 - bez komunikace - Sporadicky Můžete mi říci zda je servo v háji, nebo je zakopaný pes jinde,ať nemusím zbytečně vyhazovat peníze za servis, který bych si udělal sám? Dík PS: hrozí nějaké poškození řízení, nebo něčeho jiného, když jezdím i s tou rozsvícenou kontrolkou?
  7. mám taktéž uvedený problém, můžete mi říct kde je to čerpadlo, abych věděl po jakých kabelech mám jít(zda není chyba v nic), neboť pojistka preventivně vyměněna, ale pořád kontrolky svítí. Dík
  8. teď budu rozebírat budíky, respektive potřebuji se dostat pod folii viz. foto č. 1, teď k jádru věci, ručičky jdou normálně vyndat (jsou zacvaklé), nebo je třeba použít jiný fígl a samotnou folii sundám jak? a když to v závěru dám dohromady, je třeba něco kódovat? A co počítadlo KM, nevymaže se celkový počet Km při demontáži budíků?
  9. pojistky jsou OK, ten spínač zkusím zítra dík za radu.....
  10. Mám origo parkováky, ale z ničeho nic přestaly fungovat, stejně jako zpátečkové světla, vše v jedent moment. Když mi parkováky kontrolovali na Vagu, tak fungovali, a nevykazovali žádnou chybu, ale po odpojení z Vagu zase nejdou. Kde by mohla být chyba?
  11. když chci měnit jenom pryžový doraz na zadních tlumičích, musím tlumič sundat celý, nebo stačí jenom povolit šroub nahoře?
  12. moje 1,4 16V 74kw r.v. 2003 má taky jenom jeden lauf
  13. a co se stane, když tam dám DOT 3, která má bod varu stejný jako DOT 4? Vím, že jsou to brzdy a na těch by se němělo šetřit, ale když už je tady téma brzdovky, tak se ptám....
  14. vrkal

    Kto tu je bajker

    to deko and for all: ano v Beskydech jsou krásnější a náročnější, např. sjezd z Kotaře do Morávky mohu všem doporučit.. ale ne s kolem, které má rám Pells:p Já mohu za sebe říci, že pro mne nej jsou Hostýnské vrchy a Jizerky....
×
×
  • Vytvořit nový...