Přejít na obsah

keismen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení keismen

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Ahoj, mohl by mi někdo poradit, jaké zapalovací svíčky si pořídít na r.v. 09 LPG/benzin ? Díky.
  2. Zde jsou fota umisteni rezervy v boxu.
  3. Zitra si jdu pro nej. Co se tyce rezervy, nejak to vymyslim a pozdeji popisu .) http://www.omnipuls.cz/index.php?node=27&leaf=551
  4. Nevim, jak u tebe, ale u me jde Fabie zevnitr zamknout. K tem oknum, viz. vyse.
  5. Cauvec, zatmaveni skel me stalo cca 3000 Kc. Ac jsem z Hr. Kralove, vyplatilo se mi dojet do Horic a nechat si to instalovat tam. Pan byl velmi prijemny a rychly - vse trvalo ctyri hod., bez demontazi jakykoliv casti auta. Atest to ma, dokonce mi byl vystaven nejaky prukaz. Co se tyce toho difuzoru/ofuku.. Jsou to klasike "zasterky" nad okna od Heko.pl. Vyhodu to ma tu, ze pri pootevrenych oknech (cca dva cm) do auta neprsi. Klidne to nafotim, pokud chces .)
  6. Uz jsem si rikal, ze jsem snad jediny blazen, ktery pro prespani pouziva svoje auto Tak tedy.. Fabie II combi, r.v. 09, 1.4, LPG. Pro vetsi soukromi jsem nechal zatmavit skla. Nyni si porizuji autobox, paac vzhledem k provedene uprave, mista pro bagly vyrazne ubylo. Take mam v planu zakoupeni difuzoru na zadni skla, jelikoz spime pri otevrenych oknech. Tak kdyz zacne prset, abychom je porad nemuseli zavirat. Na miste rezervy je umistena nadrz na LPG, tak doufam, ze nahradni kolo se mi vejde do boxu. Pripadne dotazy zodpoviim .)
×
×
  • Vytvořit nový...