Přejít na obsah

Freelander

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

968 zobrazení profilu

Oznámení Freelander

  1. Vyřešeno.Tovární nastavení a pak se to chytlo
  2. Chlapi,stále se mi tato aplikace nedaří rozchodit.Hlavně mě nejde,stát se hlavním uživatelem.V salonu mi řekli,at na 15 minut vytáhnu pojistku č.17 a zkusím celý proces znovu ale nic se nestalo.Tak jsem svůj profil zrušil a znovu nastavil ale kolečko hlavního uživatele se stále točí a točí a točí... Máte nějakou radu? At tam s tím nemusím jezdit.
  3. Myslím, že je to tak schválně zkonstruováno aby voda protékala. Dělá mi to to samé a nikdo se mi tam ne vloupal.
  4. Takže podle autorizovaného servisu nelze. Pořád mi vnucují nějaký klíček za 2000, potřebuji vin kvůli planžetě a můžu jim stokrát říkat, že planžetu mám ,že ji nepotřebuji a elektroniku také ne.
  5. Zdravím, pánové. Má někdo zkušenost jak vyřešit tuhle prekérku? Při vystřelení praskl otočný kloub ve kterém je zasazená planžeta. Nechce se mi dávat tisice za nový klíč. Vlastně ani nevím, kolik stojí. Doufám, že ten kloub jde sehnat samostatně. Děkuji všem za radu.
  6. Takže okno se umoudřilo,přes noc si asi odpočinulo a okno pracuje jak má při druhé poloze ovladače.
  7. Možná jsem ho při demontáži utrhl ale pak jsem to musel dát zpět,protože jsem musel jezdit a ty okna jezdily.Tomuhle nerozumím
  8. Dobrý den,pánové.Trošku oživím tohle téma.Napřed popíši svou anabázi.Od nového auta se dělo to,že velmi sporadicky při startu cvakl centrál.Někdy se stalo,že si auto při zamknutí ovladačem houklo,stává se,že abych mohl otevřít kufr,musím otevřít dveře řidiče,prostě takové radosti,jejichž původ servis nikdy neobjevil.Ovšem teď přišla novinka,která mě přinutila objevit tohle vlákno.Po výměně mlhovky(je mi jasný,že to spolu nesouvisí :-) přestalo jít stahování oken.Po pár dnech se to spravilo ale u řidiče se neobnovila druhá poloha ovladače stahování.Pak jsem objevil tohle vlákno.Sundal krytku káblů a žasnul.Všechny bužírky popraskaný ale vodiče v pořádku až na jeden.Ten nejsilnější,červenobílý byl utržený.Tak jsem ho připájel ale vůbec nic se nezměnilo.Takže,co se vlastně pokazilo a co jsem vlastně opravil?Dovoluji si tvrdit,že spoj je bezvadný.Děkuji za reakce a za to,že jste si to vůbec přečetli.
  9. Tvá fotka jsou zjevně neseřízené dveře.U mě je zjevné,že těsnění nedrží na dveřích viz.foto 2 A proto nemůže dosednout ke střeše.Dveře sedí perfektně.
  10. zdravím,pánové.Poradíte mi,čím přilepit nebo jak donutit těsnění zadních dveří aby doléhalo ke střeše? Vůbec nevím jak k tomu došlo.Podezírám servis,když mi v rámci záruky měnili lesklé lišty na B sloupcích ale už je to dávno,takže to s nima nemá cenu řešit.Díky za radu
×
×
  • Vytvořit nový...