Přejít na obsah

rr1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli rr1

  • Narozeniny 25.12.1977

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.rrauto.cz
  • ICQ
    608557734

Návštěvy profilu

2 307 zobrazení profilu

Oznámení rr1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj Chci se zeptak je li možné aplikovat D-DOT do galaxy 2004 s maxidotem Dostupnost a cena??
  2. nezadal svůj status

    1. rr1

      rr1

      Cestu najdu nebo udělám...

  3. rr1

    Sraz superbů

    Zdravím vás pánové. Koukám že jsem přišel o hodně,ale přihodilo se mi něco s čím jsem vůbvec nemohl počítat.Musel jsem poslat ŠUPLÍK do světa a v pátek na který jsem měl domluvené volno pro sraz,jsem se trápil v německu a vybíral si jiný vůz.Hold rodina je rodina Seat alhambra rv.7\04 plná vyb.s 90tkm.v top stavu za 290000 i s papírama se nepodaří sehnat každý týden. Tak se s váma loučím,ale nabíka koplet servisu+odzkošených(emise i v prozu) chipů stále platí.Radim
  4. rr1

    Sraz superbů

    Děti děti, není to jedno jak?Hlavně že se sejdme všichni na jedom místě a pak snad někam společně vyrazíme na birela. a na pokec.
  5. rr1

    Sraz superbů

    No nevěřil jsem tomu,ale ted to dostalo spád.Určitě pojedu i s mojí polvičkou,výjezd z Českého Těšína kolem 06h.
  6. rr1

    Sraz superbů

    Chlapi no mi se to zamlouvá,ale pokud by to bylo něco kolem moravy tzn.Ostrava,Zlin,Brno aj. tak bychom se rádi zůčastnili.Tedy já a moje drahá těhotná půlka respekivě třetina,Hold musíme(m) a chci respektovat jejich přání!!!! Pač bez nich byto nešlo,to mi asi dá za pravdu většina z nás "škodovkářů".rr.
  7. rr1

    Výměna turba

    Tak,tak,neteklo to nejak markantně ,ale ztráta cca 1l na interval výměny(15000km moje soukromé nastavení) byla.Netvrdím že to bylo turbem,ale nové je nové.Vůli to nemělo!!!Jen po chipu a následné výměně rozvodů, mi to trochu kouřilo(do modra) a nikdo mi neřekl přesně proč.Tak jako mechoš jsem začal od nejlevnějšího dílu.Pač mě strašily i ohnutýma ventilama aj.věcma. "Preventivně" se mi zdá že se mi zmenšil turboefekt!!!! Zabírá to jako by víc od spodu.Taky tahám auta z D.a než to nechat menit tam to si klidně udelám takovy víkend ještě jednou.(pivko,mějaké to maso na grilu)premiérová pohoda v tomto roce.Nevím čemu to přičíst,ale už to nedělá. Každopádně nelituji.Jen bych možná ještě trochu přidal na výkonu. Jo s jídlem roste chut. TDIfun
  8. Zder chlapi.Tak jsem dnes preventivně menil turbo.Čekal jem že to bude horší když za to chtějí soudruzi ze škoda service tolik peněz. Jen jsem se zasekl na stupidním šroubku co drží ten krycí hliníkový plech po kterým jsou další dva šrouby od svodů pač jsem ho chtěl zachovat v původním stavu.Samozřejmostí je sání dolů a taky pozor na trubku mazání turba!!! Opatrně povolovat pač já ji měl zarezlou a podeřilo se mi jí trochu skroutit. Jinak celkem pohoda.alespon jsem si vyčistil sání aj.veci.Jen mě trápí AEGR ventil potřeboval bych nový.Nějak netěsní nebo co???Pár fotek.
  9. rr1

    Kdo co dělá

    Zdarec chlapi. Tak já jsem už 10let trucker,ale jinak práce všeho druhu na všech věcech co mají motor.Jinak umím vyrobit vozík pro převoz aut na 2t.o nosnosti 1700kg.Taky věc s tím související mám celkem dobré kontakty v D.Tak že dovoz aut včetně vyřízení papírů není problém.Servis vozů koncernu VW.
  10. rr1

    Rozvody

    No já dělal rozvody dnes. Po 90 000km.Zas taková položka to není aby se to muselo natahovat a modlit se při každém zrychlení že to rupne.
  11. rr1

    Sraz superbů

    Tež se mnou mužete počítat!!!!!!!!! Jsem z Českého Těšína ale dojezd kamkoli není problém
  12. Zdravím. Mám 96kw a když táhnu vlek+na něm auto(např.octa 1450kg) 1850kg. cca 1000km ustálená rychlost na 100km\h tak se dostanu na 7.4l. ale podle počítače 8.5l.Začal jsem sledovat tento rozdíl po montáži tempomatu. Ted mi dlouhodobá ukazuje 6.8l. a to mi s tím z 95%jezdí žena po kamarádkách a na ty ženské siance. Ale doma to moc nepoznám pač tam leju ropu z vlastních zásob a když je tak naleju a naopak.
  13. No pánové. Pd je Pd a s vibracema moc neuděláme, taky mám 96kw,ale zkoumal jste někdy někdo zadní okno? Budete asi dost překvapení když vás nekdo sveze a vy budete sedět vzadu. Málem jsem vystřízlivěl a to mě sralo nejvíc Jinak mám 9\03 najeto cca 300tkm a převodovka v háji. Nic není na věky.
×
×
  • Vytvořit nový...