Přejít na obsah

PetrKV

Uživatel
  • Počet příspěvků

    412
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem PetrKV

  1. Je tam akorát linka na palubní desce před spolujezdcem. Bílá, nebo červená, je to nějak podle výbavy, infotainmentu.
  2. Nějak jsem to nevyřešil, byla a je to vlastnost tohoto i jiných motorů/aut. A mělo by to být, jak píše Lancelot. Přídavné elektrické topení vytápí kabinu při nízkých teplotách a studeném motoru.
  3. Podle ohlášeného od dnešního dne zdražení u všech modelů. Co jsem zatím zahlédl tak: Fabia Combi +25 000,- Nová Fabia +10 000,- Octavia +25 000,- Kodiaq +45 000,- Superb +45 000,- Enyaq 60,80 +35 000,- Enyaq 80x +25 000,- Kamiq a Scala podle výbavového stupně +3 až 10 tis a změna sériové výbavy u výbavových stupňů Navíc zvýšení cen vybraných prvků mimořádné výbavy u všech modelů, je toho dost. U Fabie by měl být motor 1,5TSI DSG v novém ceníku.
  4. PetrKV

    Škoda Fabia IV

    Jsem zvědav, jak se ti bude líbit jízda. Měl jsem už možnost a za mě super. Nemám, co tomu vytknout.
  5. PetrKV

    Škoda Fabia IV

    Včera jsem F4 poprvé viděl naživo, zvenku se mi líbí, řekl bych ze všech stran. To často u aut nemám🙂. Cena je opravdu vysoko. Byla to vybavená 1,0 81kW s manuální převodovkou za 540tis..
  6. Každý autosalon to má jiné.. kolik lidí to zažilo stejně jako ty a kolik zase obráceně.
  7. Výkupní bonus se snížil na 25tis Kč a vypadl z toho Karoq. Takže Octavia ani Karoq nic.
  8. Ten výkupní bonus se s jistotou vyplatí u nějakého auta, které doslova končí svůj život. Pak za něj bez starostí dostat třeba 25tis je ok.
  9. Manuální převodovka je jen jedna u O4? Jezdil jsem střídavě se dvěma 1.5TSI a u obou mi to řazení moc nesedlo, měl jsem v nich pocit, jak když neumím řadit..jednou na zpátečku za hrozného zvuku a začal jsem se téhle motorizaci vyhýbat😀. Občas teď jezdím 2.0 TDI 85kW a tam to je úplně jiný. Řazení mě hned baví.
  10. Právě se v tom nevyznám, zdá se, že auto musí mít vzdálený přístup. Pokud tam není, nefunguje to asi ani s Bolerem.
  11. Jaký infotainment musí být ve voze, abych viděl v aplikaci parkovací místo vozidla? Amundsen? Nebo stačí Bolero? Diky
  12. Chci se zeptat u Karoqu, ve výbavě akční model 21 mi po kliknutí na ikonu píše, že tato funkce není uvolněna, obraťte se na svého prodejce. Rádio je Swing, takže tento model nemá Smartlink v základu, přitom u vyšší verze Ambiton je uveden bezdrátový Smartlink s rádiem Bolero?
  13. Můžu snížit nabití, když s autem nepojedu a je zaparkované s kapacitou na 99%. Lze to udělat nějak na místě?
  14. PetrKV

    Škoda Enyaq

    Měl jsem možnost se prvně svézt, okresní cesty, žádná dálnice. Hmotnost je za jízdy opravdu cítit, na největších kolech je auto na horším povrchu docela tvrdé, stopu v zatáčkách drží podle mě pěkně. Spotřeba ukázala 19,5kWh/100km. Při svižnější jízdě. Líbilo se mi to rekuperační brzdění. Celkový dojem asi dobrý i když v poměru k ceně nevím...Jsem docela zvědav, jak si tohle auto povede.
  15. PetrKV

    Autobatéria

    Ahoj, doteď funguje v pohodě, mám sice občas delší starty, ale teď už jsem přesvědčen, že za ty nemůže baterie. Mám také odpojený konektor už asi přesně rok, nevšiml jsem si žádného negativního vlivu a mám vyřešen start/stop.
  16. PetrKV

    Výběr motoru

    Uvažuji o koupi O3 FL s benzínovým motorem, pravděpodobně DSG, přední pohon. Ve hře vlastně asi jen 1,5TSI 110kW, nebo 2,0TSI 140kW. Papírově se mi zdá nejlíp 1,5TSI s ohledem na spotřebu. Jezdím v současné chvíli S3 2,0TDI DSG 110kW. Dost mi za poslední rok klesl nájezd, teď nedám ani 10tis km za rok. Převodovka DSG mě vlastně často štve, ale na druhou stranu mě manuální řazení nebaví🙂. No a nafta mě už taky úplně nebaví. Takže, co si myslíte o těchhle dvou benzínech s DSG v O3 díky?
  17. Díval jsem se na vnitřek nové octavie 125let a nebyla tam loketní opěrka. V ceníku současné akční také nevidím, ona tam nemůže být ani za příplatek?
  18. Nevíte už náhodou někdo technická data pro 147kW verzi?
  19. Ten adaptivní podvozek je snad u PHEV standart po celou dobu, nebo?
  20. PetrKV

    Superb III

    Známej je má na před FL S3 1,6TDI Greenline dovezeném z Německa, vypadají dost dobře a prakticky mám pocit drakon se jmenuji.
  21. Pěkný... Ale někteří jste to tu předpovídali. Navíc to zdražení záruky a nemožnosti na 150tis km.
×
×
  • Vytvořit nový...