Přejít na obsah

PcGamer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    315
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem PcGamer

  1. Tak to bylo to cidlo. Vymeneno během 20 minut.
  2. Diky za radu. Multimetr nemam, ale cidlo sem odpojil a VAG DPF ukazoval 999°C coz jsem se docetl, ze kdyz tam skoci, tak je cidlo špatný. 999°C tam mam chvlili, kdyz pak na maxidotu skoci chyba motoru..
  3. Zdarec, mam uplne stejnou chybu (p242a ) i stejne "vlastnosti". Můžeš mi potvrdit, ze je to to spravne čídlo z odkazu? Nebo nekdo jiny,? 🙂 děkuji https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DFXD9EUBhfuI&ved=2ahUKEwjU0e60l5SEAxX087sIHXxqDp8QwqsBegQIExAG&usg=AOvVaw2X-gKJ84kUtG-eZcbNLDR3
  4. Zdarec, umi nekdo z okolí Žďáru nad Sázavou aktualizovat FW a aktualizovat mapy pres kabel? Jak dlouho to popr. trva? Diky
  5. PcGamer

    Geometrie

    Zdarec, loni na jare jsem menil dily na zadni naprave, abych mohl udelat geo a k tomu jsem daval sportovni podvozek - 30mm. + R19 Alu. Jak casto se ma chodit na geo popr, s tim "hejbat" aby to zase nezarezlo?? A nastavujou se jiny hodnoty, kdyz mam snizenej podvozek?? Na geo mi to nastavili na standartni podvozek. Diky za odpoved.
  6. Mam přesně co ty. A ještě DSG. A po přečtení fóra jsem sel do kotoucu Brembo Max (drazkovane) a keramické desticky Textar. A naprosto v poradku. Brzdi to dobre, nepíská a diky keramickejm destičkam se nešpiní ani (tolik) kola.
  7. PcGamer

    OII 7 st. DSG

    Zdarec, chci se zeptat ohledne DSG. Pred casem, uz to bude cca pul roku, mi pri akceleraci na 4st. litali otacky cca o 500, todle mi udalo asi tak 2krat od te doby klid. Kdyz jsem to pichl na Caristu tak mi to napsalo opotrebeni 2 spojky. Nekdy pri prerazeni z 2 na 3 jde citit cuknuti. Je to na vymenu spojek?? Co se jeste meni nebo je vhodne udelat?? A na kolik to tak vyjde a jak dlouho to trva?? Diky
  8. Da se vypnout hlidani vsech zarovek?? Nebo jen nektery??
  9. Nevim jak je to u RS, zda se vyrabi, ale ja mam Brembo Max a desticky Textar. A nemuzu si stezovat. Brzdi vyborne a hlavne nejsou kola od brzdoveho prachu.
  10. Zdarec, chtěl bych dat na auto duplex. Co jsem hledal na netu, tak nikdo nenabízí s atestem. Nekde mi i odepsali, ze homologace neni nutna, kdyz se nezmění zvuk. Je tedy potřeba nebo ne? Ja bych rekl, ze jo. Kor když je tam přidán "dalsi" vyfuk. Díky za reakce
  11. skoda, ze to neni i u nas:-/ ale co jsme zjistoval, tak technik tomu vubec nerozumi. KOla budu mit od preodejce, ktery je uveden na stankach ministerstava dopravy a vyrobce ma kola schvaleny na octavku Jeste brknu na STK jinam v okoli Co jsem zjistil, tak kola budou jen 3mm vic ven oproti 7,5R17 ET35 co jsem tam mel. Jen ted resim zda tam dat 225/35R19 nebo 235/35R19, pac u tech 235 vyrobce pozaduje upravu blatniku:-/ ael prrim je to na stejnym rafku, to je ta guma o tolik sirsi( vim ze je to o 1cm) nebo je to tim ze ten 1 cm zvetsi o tolik tech 35% a guma je o "dost" vyssi??
  12. Tak jsem dnes volal k nam na stk ohledne kol. Zeptal jsem se, ze kdyz mam ke kolum typovy list, zda by mi ho potvrdili. A on mi odpovedl, ze TL list je cár papiru k nicemu, ze mi ho z netu posle kde do, a ze jediny platny dokument je ten co vydava Skoda, ze nic jinyho mi do VTP nenapisou. Ze i kdyby mi technik na jinym STK potvrdil, tak ze stejne na urade to nezapisou. Sem celkem koukal a dost me to prekvapilo. Tak moje otazka je, zda je to opravdu pravda?? Nebo je todle STK uplne mimo?? Diky
  13. zdarec, jen se chci pro jistotu zeptat zda budou tyto rozmery v poho?? 8,5x19, ET45 pneu chci davat 235/35R19 a budu davat stavitelnej podvozek, tak vyskove by to melo byt ok, diky predem za konzultaci:-)
  14. Je panel climatronicu jen jeden typ?? Bo jich je vic??
  15. Zdarec, chci se zeptat, zda by byl nekdo schopen a ochoten sehnat vse potrebne a pote namontovat vyhrivane sedacky. Preferuji nekoho z Vysociny. Da se tato vymena uskutecnit za den?? A taky dulezita otazka na kolik to vyjde. Diky
  16. ta jedna je porad origo, ale taky uz to ma za par. a tu druhou jsem uz musel vymenit, dal jsem tam tudle: https://www.autokelly.cz/Product/DO-CFCP07409/12018800/39849642;38957087;38957399;40112086;40109086 Da se to nejak "udelat" aby to tolik nehralo??
  17. Zdarec, bohuzel nemam origo vyhrivany sedacky, tak jsem si poridil toto: https://www.autokelly.cz/Product/DO-CF74309/8486277?/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=vvdsa-brand&utm_term=vsechny-produkty&gclid=CjwKCAjwiOv7BRBREiwAXHbv3NCI2DjA1TrB8iOMA9OL0UoxHUt9f0iEWdo0KlFnA8Zgel3l1TCcKBoC2PwQAvD_BwE Problem je, ze se mi "tavy" zastrcka co se dava do zapalovace. Kdyz to po par minutach vytahnu, tak je to rozpaleny , ze na tom neudrzis prst. Uz se mi jedna( mam na obou sedadlech) zastrcka roztekla. Kde muze byt problem?? Diky
  18. No to jo, gumu si tam das, ale je tam minimalni rozdil. Vim, ze komplet podvozek je horsi na provedeni. Asi nebo spis urcite bych to dokazal vyměnit sam, ale rikam si proc. Ja bych si s tim hral celej den sic by to bylo zadarmo. Ale prijde me lepsi to dat znamymu do servisu kde mi to vymeni. Sice za to zaplatim, ale mam čistou hlavu, ze je vse uděláno tak jak ma byt. A po vsem možným mi prijde ten stelovak jako nejlepší řešení. A ani to neni cenovne narocny. No jestli tam chces dat ty mechy tak sice na montaz je to ok, ale zase ta cena... Jestli teda myslime ty stejny.
  19. z duvodu tamknuti tematu, presouvam sem: S ohledem na to, ze stale nejsem spokojen s vyskou podvozku, hlavne vzadu. Rozhodl jsem se jit cestou stavitelneho podvozku. Jaky by jste doporucili?? Je jich dost typu co jsem koukal, na co se zamerit?? Dival jsem se ze maji ruzny druhy(napr. barvy: modry/cerveny) Rad bych to na leto "polozil" a na zimu zas vejs. DIky za kazdou radu.
  20. Diky, jenze mam nejspis spatnou cocku a nebere mi to dl dvd? takze hledám osekany verze co se vejdou na klasik dvd. A to jsem nenasel. Krom toho využívám navigaci cca 2krat za rok. Ted ji treba budu"potřebovat" ale prijde mi sileny mit colombuse a vedle mit mobil s navigaci? A to jsem rad ze jsem "zprovoznil" gps. Pac sem tam mel nahradni gps přijímač(viz hodne prispevku driv) a ten prijmal 1 satelit, uz jsem chtel koupit novy, ale chtel jsem zkusit origo a ten ukazuje 8z10. Takze o starost min, jen si rikam proč byl odpojenej. Neni nejaky program do pc, kde bych si nasel trasu a pak ju pres sd kartu vlozil do colombuse? Pac nejsem moc spokojeny co mi dava vybrat za trasy. A zadavat tam dilci cile je sileny, nez jsem prisel na to ze je lepsi dat, jet pobliz cile nez jet pres cil. A pak ho tam pridat spis pres gps nez pres adresu. No proste hrůza.
  21. Tak jsem vypalil na dvd mapy od bmw i origo mapy V17(??)s oznacenim 8523. A kdyz jsem je zkousel, tak mi prislo, ze neni poznat rozdil v tech co mam nahrany a v tech na dvd. Da se nejak zjistit jaky mapy to zrovna zobrazuje?? pac aj kdyz jsem vyndal DVD tak to jelo dal. a je divny ze na zadny mape neni obchvat co uz tu par let mame:-/
  22. https://www.sportovniautodoplnky.cz/dorazy-pruzin-u-podvozku-zvyseni-podvozku-az-o-3-cm/ todle presne mam(ty nejsilnejsi) a funguje je to jen pri prazdnym aute:-/ kdyz si das neco do kufru tak to klesne:-/ proste bych rekl, ze k nicemu( ale mam je tam:-) ) nechal jsem si udelat toto https://forum.skodahome.cz/uploads/monthly_2017_08/WP_20170817_10_11_59_Pro.jpg.1a1228134ec42d426132e3be0b41fdbc.jpg ale nemam odvahu to tam dat, pac nevim jak by to fungovalo. proto, jak jsem psal driv, nejlepsi cesta, podle me, je ten stavitelnej podvozek. kde si nastavis vysku, presne jak chces.
  23. Jak vis, ja dal origo a jsem zklaman. Nevim kolik najezdis. Ale ja bych priste. Bo spis az "nasetrim" tak pujdu do stelovaku. Ale nekde cetl, ze vydri jen nekolik 10 tis km. Coz kdyz ja najedu cca 6 tis za rok, tak to mam na nekolik let. Ale zase nevim zda je to pravda s tou vydrzi. Proste na leto dolu. A na zimu(vysocina) to dam zas hore. Tak to je moje rada. Protoze si myslim, ze nikdy netrefis, s origo dilama, tu vysku, kterou by jsi chtel.
  24. tak jsem objednal ty jak ma M Zoul, ale jen 50W:-) u sebe ve vlakne pise, ze chybu nehlasi, tak doufam, ze to bude ok.
  25. Stringo: diky, premyslim o nich ted dost☺ tak snad po fl nebude taky problem. Sem si rikal ze ty 50w by mohly stacit.
×
×
  • Vytvořit nový...