Přejít na obsah

Beyczech

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Beyczech

  1. Zdravím, mám hodně podobný problém, když zatáčím doprava, hučí to dost, když jedu rovně, je to takovej svištivej zvuk, který přestává, když se auto jakoby nadlehčí ( když se to zhoupune na nerovnostech ) A při zatáčení doleva to skoro není slyšet. Myslím, že to bude ložisko, čekám, až mi přijdou, vyměním to a dám vědět. Udělám raději obě dvě, origo stojí cca 800/ks, to není tak hrozné. Mám nalítáno 145000, to jsme na tom podobně.
  2. Beyczech

    Čelní sklo

    Já jsem tu novej, mam octu teprve 3 měsíce. Kontakty nemam žádný, jen prostě můžu mít takovéhle čelní sklo. Neptejte se jak, to nemůžu říct, ale prostě je to tak. Když ho budete chtít vidět, neni problém, až bude hotový, ozvu se. A když ho lamosi bude chtít, můžu nechat udělat ještě jedno.
  3. Beyczech

    Čelní sklo

    Já jen napsal, že by se to sklo udělat dalo. Mám možnost. Jen jde o to, jak moc ho lamosi ocení. Já ho mít budu každopádně, je to ale bohužel dost pracné.
  4. Beyczech

    Čelní sklo

    Zdravim, to fialové tónování není ve skutečnosti jen tónování, je to tzv PET folie, která se dává spolu s bezpečnostní folií mezi skla. Zabraňuje průniku infračerveného záření, takže se ti tolik nehřeje interiér. Nebo to může být pokovená vrstva, která je též mezi skly, nedá se poškrábat a má stejný efekt. A to sklo by se udělat dalo, jde jen o to, kolik nabídneš...
×
×
  • Vytvořit nový...