Přejít na obsah

Kubenec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    567
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli Kubenec

  • Narozeniny 29.4.1980

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

3 022 zobrazení profilu

Oznámení Kubenec

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. ahoj,

    četl jsem tvůj příspěvek v sekci Katalyzátor Škoda Fabia. Řeším výměnu katu u HTPčka kvůli tomu známému problému s jeho rozpadáváním a usazováním se na ventilech. Na bazarových serverech se nechají sehnat katy z bouraček nebo "někde" sehnané z prvovýrob, ale tyto katy mají jiná čísla než ty, které jsou v ETCE. Nevíš, jaké mají objednací čísla původní katalyzátory montované v továrnách?

    Díky moc.

     

    Venda

  2. Koukal jsem do ETKY a cena za 6Q1 423 291 DX je nějakých 3400,- a je to jako vyměnitelný díl
  3. Nemám auto u sebe, ale divné je, že řizení jde normalně a chyba je tam hned od startu studeného auta a nejde smazat. A hlavně ta poznámka - Nesmyslný signál. Té nerozumím Ted jsem mluvil se svagrem a jsme schopni to zkouknout příští týden. Pak dám nějak vědět, kam jsme se pohli.
  4. Kubenec

    OBD2 Bluetooth

    Nejak nechapu jak mohl kabel s prevodnikem ELM327 fungovat na VAG autech a to jeste na HTP. Kup KKL-USB a mas po starostech. Maka bez problemu na autech VAG do RV2004.
  5. Ahoj, potrebuji poradit. Svagr ma moji byvalou Fabuli 1.2 HTP 47kW 2004 bez ABS. A ted mu vyzkocila chyba na servu KOYO 00817 teplotni ochrana servorizeni - nesmyslny signal. Chyba jde smazat, ale kontrolka na palubce sviti dal a po nacteni se opet vypise. Kde hledat zadrhel, protoze servo maka bez problemu. Predem dekuji za pomoc.
  6. Ahoj, potrebuji poradit. Svagr ma moji byvalou Fabuli 1.2 HTP 47kW bez ABS. A ted mu vyzkocila chyba na servu KOYO 00817 teplotni ochrana servorizeni - nesmyslny signal. Chyba jde smazat, ale kontrolka na palubce sviti dal a po nacteni se opet vypise. Kde hledat zadrhel, protoze servo maka bez problemu. Predem dekuji za pomoc.
  7. Stalo se mi to po 1,5 roce u VW Sharan, ale od Febi a na cepu rizeni.
  8. Mluvil jsem s nim, ale ma jasno. Chce to dodelat a rika co na tom muze byt? Rikal jsem mu, ze kdyz tohle proda a koupi neco jineho, bude ho to stat cca o tech 20t kc vic a ma to bez prace a origos. Mozna neco na vic.
  9. Co vim ja, tak by musela byt nova skrin rizeni, servo vcetne RJ, hadice a kabelaz. Ptam se hlavne na jine veci. Treba uchyty a atd.Komunikace CAN v aute je a nic jineho pro provoz nepotrebujem. Cenu jsem mu nastinil pres ETKU asi 30t kc, ale on to chce z nejake bouracky. Tam by se mohl dostat na min, cca 15t kc.
  10. Ahoj, znamy ma Juniora bez serva a chtel by ho domontovat. Podle DP by to po el.strance nemel byt problem. Ale otazka zni co ostatni veci? Muzete mi nekdo fundovanej poradit zda ma cenu se do toho poustet? Dekuji Jakub
  11. To je pravda. Nejednou se mi to taky povedlo z HTP-kou. Vedle stal frajer z 1,6 a nemel sanci. Do 60km/h byl druhej v poradi:D a to se snazil. AZQ melo kratky prevody a rychle se dokazalo ozivit. To moje zkusenost po 4letech uzivani. Do cipu u tohoto motoru podle me nema cenu vrazet penize. Vykon jde nahoru o max 6kW a kroutak o 15Nm. No nevim zda kopanec toho zajice nekdo pozna. U preplnovanych motoru to vyznam ma, ale u atmosferaku podle me ne. Kolega ma Ibizu 1,4 16V 63kW a po cipu nepoznal skoei zadny rozdil.
  12. Tak jsem mel dnes auto na VAGu a po ujeti 530km od vymeny je bez chyby v pameti. Tak to bylo na tuty tema civkama. Asi mu ovsem zacalo hucet lozisko, ale to uz je jinam. Ty auta nas proste zamestnavaji porad.
  13. Stějne to máte dobrý i s tou Haťapkou. Já mám těd VW Sharan 1,9 TDi PD AUY a motor bez použití bufa neohřeju ani po 50km na teplotu, která otevře termostat (cca 82st.). Samozdřejmě mám topení na climě nastaveno na 26- 27st. a ventilátor 2/3. Holt 11,5lt vody a 6m trubek pod autem udělá své A to nemluvím o koloně, tam to padá před očima. Při nižší teplotě topení to jde bez problémů.Diesel má prostě malý tepelný ztráty a to se projevý na ohřevu. Omlouvám se příspěvek, který se nepřímo pojí k tématu.
×
×
  • Vytvořit nový...