Přejít na obsah

fabobo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    86
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení fabobo

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Mě takto zatékalo do dveří kufru,když byla ukroucená trubička přívodu kapaliny do zadního ostřikovače.
  2. Domnívám se,že je to hadička od EGR ventilu a máš ji nasazenou správně.
  3. fabobo

    Chladič

    S podobným průsakem jsem měl taky problém a pak jsem zjistil,že to prosakuje jak je zašroubováno teplotní čidlo do chladiče.Po dotažení čidla vše v pohodě - už více než rok.Ale dostat se k tomu čidlu klíčem byl docela problém.
  4. Takže dnes jsem sehnal od známého ty zaváděcí plasty a sedačka je tam.Ale nebylo to nic snadného.Skutečně ta F1 má ty Isofixi hodně "utopené". Díky za rady.
  5. Tak dnes jsem se dozvěděl,že existují nějaké plastové montážní klíny,které v těchto případech se nasadí do míst Izofixú,tím vznikne větší prostor mezi sedákem a opěradlem / v místech Izofixu dojde k zmáčknutí podsedáku / a sedačka jde v pohodě zacvaknout.Pokusím se je sehnat,nebo něco takovýho vyrobit a dám vědět,jak jsem dopadl.Jinak jedna paní psala v diskuzi,že při montáži sedačky do jedničkový Fábky se jim povedlo roztrhnout potah sedáku.To bych tedy nechtěl.Díky za rady a ještě se ozvu.
  6. Mám originál sedačky a správně namontované.Ale ty Isofixi jsou utopené tak v úrovní poloviny výšky podsedáku,čili když tam chci zacvaknout Isofixi od dět.sedačky,tak bych musel ten podsedák skutečně brutálně promáčknout v místě Isofixů,aby to správně zacvaklo.U švagra,který má Suzuki SX4 jsme to zkoušeli a šlo to perfektně.Ale on má ty Isofixi v úrovni vrchní části podsedáku. Jo a sedačku tam se sklopeným opěradlem nedávám.Holt jsem asi Jouda.
  7. No když podsedák vymontuju,tak to tam jde v pohodě.Ale je mi to tak nějak divný.
  8. Koupil jsem dět.autosedačku Cosmo SP Isofix GT a potřebuji ji namontovat do F1. ALE,narazil jsem na problém,že upínací podkůvky Isofixu jsou velmi "utopené" mezi sedákem a opěrákem zadní sedačky a já tam nemohu zacvaknou Isofixi od sedačky.Řešil někdo tento problém?Díky za radu.
  9. Pro MilanaB. Bylo by fajn,kdyby každý,který tady chce nějaký rady tak po vyřešení problému napsal co za závadu měl a jak ji odstranil.Pomohlo by to ostaním.Těch pár minut u PC snad nikoho nezabije.
  10. Tak EGR vyměněn, přes VAG jsem udělal zákl.nastavení /bez problému - u původního nešlo udělat/ vymazal chybu 17811 a projel cca 10 km.Kdyyž jsem to doma pak napíchl na VAG,tak chyba žádná a readness samý nuly,pěkně jak to má být.Původní ventil vydržel 120 k,takže doufám,že tenhle bude mít taky slušnou životnost.
  11. Takže asi nikdo neví.No nic,dnes budu montovat nový EGR / orig.Pierburg cena cca 2.900,- Kč / tak ten starý rozkuchám a uvidíme co se na něm dá zjistit.
  12. Dnes se mi rozsvítila kontrolka emisí a posílá mě do servisu.Vag píše chybu 17811- regulační odchylka EGR ventilu.Již se mi to stalo asi před měsícem,tak jsem vyčistil EGR i škrtící klapku a chvilku byl pokoj.Jinak auto jede normálně,žádný nouzák.Ale chci se zkušenějších zeptat.Do ventilu vede 5-pólová svorkovnice.Dva piny jsou pro elektromagnet a 3 zbývající pro potenciometr kontrolující polohu ventilu.ALE na co ještě vede do EGR ta hadička z airboxu ????? K čemu je tam přiváděn podtlak,když ventil je ovládán elektromagnet.cívkou?Možná blbá otázka,ale já to prostě nechápu.Díky za rady.
  13. Sorry Kimmi.Upsal jsem se.Mám na Fábce napsáno " Creation ".
  14. Mám r.v. 03 akční model Action, 1,2/47kW.Přepínač ovládání a výhřevu zrcátek mám vždy přepnut do polohy pro ovládání prav.zrcátka a výhřev je vypnut.Teprve po přepnutí do polohy výhřevu začne vyhřívání fungovat.S výhřevem zadního okna to nemá nic společného.Je to tak,jak píše Ekkar.
  15. Jako první bych zkontroloval,zda funguje větrák na chladiči.Stalo se mi to samé a byl to nefunkční větrák.
×
×
  • Vytvořit nový...