Přejít na obsah

flegr16

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení flegr16

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. Mam fabii 1.4tdi 59kw, najeto 8tis/km. začala mi zlobit. Když pustim plyn nebo zmačknu spojku samo začnou stoupat otačky motoru. Je to sice v zaruce ale moc se mi to nechce nikam davat. Nemate nekdo zkušenost co by to mohlo byt. Žadna kontrolka nesviti.
  2. flegr16

    predni naprava

    mam octavii 1.9tdi 81kw. Pri jizde ponerovnosti neco klepe od predni napravy. Byl jsem na TK tam vse ok, zadny volny cep ani spojovacka. Tak jsem vymenil tlumice i horni ulozeni a stale klepe. Ulozeni stabiku take ok tak uz nevim co menit.Poradi nekdo?
  3. Ahoj zalezi o jeky vyrobek se jadna.jestli ze to je INA nebo SKF ty jsou kvalitni a drazsi. pumpa ta se da za sestset. Ja bych to umel komplet s praci za 7500kc
  4. Octavia 1.9 tdi 81kw. Nadrz ukazuje 1/4 dojezd to pise pres tri sta km a najednou mi dojde nafta. Poradi mi nekdo jak to resit. Mam koupit novy plovak? Nebo nekde jsem cetl ze se nacha kolibrovat palubni PC ale uz nevim jak.
  5. uz nekolikrat se mi sami od sebe zapnuly brzdova svetla. Auto zaparkovene a zamcene a uz nekolikrat nse to stalo. Samozrejme kdyz si toho vecer nevsimnu rano baterka KO. Auto je Octavia 2.0 2001.
  6. Delal jsem diagnostiku na octavii vagem a napodlo me ten obraz zvetsit. Ted kdyz vag spustim nevejde se mi na plochu a nenapada me jak to dostat do puvodni velikosti. Coz byla tak pulka obrazovky. Poradi nekdo?
  7. Ahoj mate nekdo zkusenost s vymenou cerpadla na TDI81kw. Zajima me jestli staci jen prehodit nebo jestli se musi neco nastavovat pres VAG. Dik za informece
  8. Mam spatny setrvak. Uz kdyz vyradim klepe se motor tak premyslim co stim. Napadlo me co zkusit svarit dohromady ty dve casti setrvaku a dat tam lamelu ktera ma pruziny jako v obycejne spojce. Mate nekdo takovou zkusenost.
  9. Ohledne toho centralu,nevim co mas za rok ale byj tam problem s instalaci. Do dveri tece voda po kabelazi az do zasuvky ridici jednotky dveri coz je ta co je zapojena do motorku stahovani okna., Tu rozpoj a podivej se do ni.Urcite bude v tom lepsim pripade pekne z oxidovana v tom horsim bude uhnily nejaky ten konektor.To je pak dost broblem.Tak to prohledni a dej vedet.
×
×
  • Vytvořit nový...