Přejít na obsah

lumirnavrat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    665
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli lumirnavrat

  • Narozeniny 4.8.1979

Návštěvy profilu

3 099 zobrazení profilu

Oznámení lumirnavrat

  1. Po FL s gpf. Od vyroby 0w20 co tam byl. Tankovani 99% vpower a loni po prvnich emisich kamos prohlasil emise jako novy motor. Menim co rok tj 12 až 20 tis km
  2. prohlidka na den presne 5 let od koupe se zastavila na 80141 Km. Hodne tomu letos pomohlo 7500km po Skandinavii. Ale zas to dorovnalo covid rok, kde bylo jen 12KKm.
  3. Tak moje FIII mela mela taky minuly tyden 5. lete vyroci. Narozdil od vetsiny jsem nikdy neresil dobijeni a start stop. Posledni rok baterka prochazela testy v AS pouze po dobiti. Na jare jednou pri otevrenych dverich a baleni kol auto odmitlo nastartovat. Rychle dobiti behem kolu servisaku zda pri nabijecce muzu startnou Jsem dobil a normalne fungovala. Jen casteji hlasila dost brzo nizky stav baterie. Autem se jezdi ruzne. Pravidelne nekolikrat do tydne "okolo komina" a obcas dalkovky. rocne 15-20KKm. Nakonec padl zaver pred mesicni dovolenou po skandinavii preventivne ji teda vymenit. Takze u me baterka vydrzela od 19.10.2018 do cca 10.7.2023 se zaplym S/S a inteligentnim dobijenim. Asi by to dala i dele, ale nechteli jsme resit pruser na dovolene. Vymena opet za EFB 59Ah.
  4. 1.0TSi 81kw 2018 po FL s GPF filtrem ma by default 0w20
  5. Já to řešil kvůli 8.5 a zoo wroclav. a skončil jsem na appce AutoPay. Měla by umět všechny polské systémy. I když na webu píšou že gliwice wroclav neumí, tak podle etoll umí a reálné jsem otestoval že opravdu umí.
  6. Taky tak 64KKm a nevím o ní. Jediné co mám podezření je zda s tím neprimo nesouvisi jedna ikonka v listu na Green score. Je to něco o tom že aktuální otázky či co může mít vliv na výkon motoru přitom nezávisí zda je to 1500 2000 či 3000
  7. 6.9.2018 je už po FL. Teda pokud to nebyla skladovka vyrobena ještě před celozavodni dovolenou. Já svoje objednával 31.8 a dostal v říjnu. Ale já mám swing+. Jinak Smartlink předpokládám myslíte obecně jako spolecny pojem pro AA i Apple. Bo třeba Samsung podporu zrušil a funguje mi už jen AA.
  8. Když mi před cca 3lety u skolky rodic nacouval lehce dodavkou s kouli do FA. Tak plasty okolo a serizeni na jeho POV v mem AS se myslim veslo do 10KKc. Být rozbity FA tak ten by stal jestli si to matně pamatuji kolem 15 až 20 tisic
  9. Zhruba rok. Se základním starovacim tlačítkem.
  10. V shellapce to body načítá. Nedají se uplatnit na slevu za odběr. Masterpass zarizl tenkrát MasterCard. A stimuluje padla i ta sleva 2Kc/L :( A taky právě kvůli platbě appkou aktuálně vede Shellka. Orlen express ve Vítkovicích mi přijde pořád plná.
  11. Tak já zatím 3. Ale ja zase stihl 2 skla cca mesic od sebe. Půl roku po koupi auta.va jen díky tomu, že jsem šel na výměnu až po víkendu to nebyly 4. Bo to 2. to stihlo schytal 2x.
  12. Tak já mám fl 10/2018. Hhc z fabriky a Carista v té době taky psala, že hhc nemám. Dokonce jsem jim to i reporttoval. Ale v žádné bete co jsem měl během beta období to neopravili. Ted nevím. Caristu jsem kdysi updatnul na na odemknout ne beta verzi a hodně toho ta nebylo a pak jsem ztratil potřebu to resit.
  13. Pokud pominu nákup nových tuhle patek. Tak to ze se mi nelíbí ten způsob a to jak to ovlivňuje tvar tesneni na dverich. Možná je to můj psychicky blok ale dlouhodobě to vliv na tvar těsnění musí mít..
  14. Ale taky bez hagusu. A kufr mi přijde min prakticky nez u kombi. Nejlevnější s hagusy je kamiq a to je parodie na kufr.
×
×
  • Vytvořit nový...