Přejít na obsah

lumirnavrat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    665
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem lumirnavrat

  1. Po FL s gpf. Od vyroby 0w20 co tam byl. Tankovani 99% vpower a loni po prvnich emisich kamos prohlasil emise jako novy motor. Menim co rok tj 12 až 20 tis km
  2. prohlidka na den presne 5 let od koupe se zastavila na 80141 Km. Hodne tomu letos pomohlo 7500km po Skandinavii. Ale zas to dorovnalo covid rok, kde bylo jen 12KKm.
  3. Tak moje FIII mela mela taky minuly tyden 5. lete vyroci. Narozdil od vetsiny jsem nikdy neresil dobijeni a start stop. Posledni rok baterka prochazela testy v AS pouze po dobiti. Na jare jednou pri otevrenych dverich a baleni kol auto odmitlo nastartovat. Rychle dobiti behem kolu servisaku zda pri nabijecce muzu startnou Jsem dobil a normalne fungovala. Jen casteji hlasila dost brzo nizky stav baterie. Autem se jezdi ruzne. Pravidelne nekolikrat do tydne "okolo komina" a obcas dalkovky. rocne 15-20KKm. Nakonec padl zaver pred mesicni dovolenou po skandinavii preventivne ji teda vymenit. Takze u me baterka vydrzela od 19.10.2018 do cca 10.7.2023 se zaplym S/S a inteligentnim dobijenim. Asi by to dala i dele, ale nechteli jsme resit pruser na dovolene. Vymena opet za EFB 59Ah.
  4. 1.0TSi 81kw 2018 po FL s GPF filtrem ma by default 0w20
  5. Já to řešil kvůli 8.5 a zoo wroclav. a skončil jsem na appce AutoPay. Měla by umět všechny polské systémy. I když na webu píšou že gliwice wroclav neumí, tak podle etoll umí a reálné jsem otestoval že opravdu umí.
  6. Taky tak 64KKm a nevím o ní. Jediné co mám podezření je zda s tím neprimo nesouvisi jedna ikonka v listu na Green score. Je to něco o tom že aktuální otázky či co může mít vliv na výkon motoru přitom nezávisí zda je to 1500 2000 či 3000
  7. 6.9.2018 je už po FL. Teda pokud to nebyla skladovka vyrobena ještě před celozavodni dovolenou. Já svoje objednával 31.8 a dostal v říjnu. Ale já mám swing+. Jinak Smartlink předpokládám myslíte obecně jako spolecny pojem pro AA i Apple. Bo třeba Samsung podporu zrušil a funguje mi už jen AA.
  8. Když mi před cca 3lety u skolky rodic nacouval lehce dodavkou s kouli do FA. Tak plasty okolo a serizeni na jeho POV v mem AS se myslim veslo do 10KKc. Být rozbity FA tak ten by stal jestli si to matně pamatuji kolem 15 až 20 tisic
  9. Zhruba rok. Se základním starovacim tlačítkem.
  10. V shellapce to body načítá. Nedají se uplatnit na slevu za odběr. Masterpass zarizl tenkrát MasterCard. A stimuluje padla i ta sleva 2Kc/L :( A taky právě kvůli platbě appkou aktuálně vede Shellka. Orlen express ve Vítkovicích mi přijde pořád plná.
  11. Tak já zatím 3. Ale ja zase stihl 2 skla cca mesic od sebe. Půl roku po koupi auta.va jen díky tomu, že jsem šel na výměnu až po víkendu to nebyly 4. Bo to 2. to stihlo schytal 2x.
  12. Tak já mám fl 10/2018. Hhc z fabriky a Carista v té době taky psala, že hhc nemám. Dokonce jsem jim to i reporttoval. Ale v žádné bete co jsem měl během beta období to neopravili. Ted nevím. Caristu jsem kdysi updatnul na na odemknout ne beta verzi a hodně toho ta nebylo a pak jsem ztratil potřebu to resit.
  13. Pokud pominu nákup nových tuhle patek. Tak to ze se mi nelíbí ten způsob a to jak to ovlivňuje tvar tesneni na dverich. Možná je to můj psychicky blok ale dlouhodobě to vliv na tvar těsnění musí mít..
  14. Ale taky bez hagusu. A kufr mi přijde min prakticky nez u kombi. Nejlevnější s hagusy je kamiq a to je parodie na kufr.
  15. Obávám se že to bude stejně jako u krátké F3. Hagusy nepůjdou, protože na to není strecha pripravena. Pricniky jsou na trnech ve dveřích. Tim pro mě F4 padá:( když zarizli kombi.
  16. Tak já objednal nlastovou zadni hranu, kryt motoru a jiné veci bud z eshopu škodovky a nechal si dorucit rovnou na AS. Případně pokud bylo levnější jinde tak jak auto bylo v AS tak dovezl a oni jen nalepili/namontovat.
  17. Lékárnička a trojúhelník záleží na prodejci. Můj nedával. Lékárničku jsem přesunul ze starého a trojúhelník rovnou u nej koupil bo z f2 do f3 nepasoval do origo držáku. Já třeba dodelaval i Patriot EU sledovací zařízení. Je to pasivní GPS lokator za cca 5000 jednorazove a pak 500 ročně a pojišťovna to bere jako elektronické zabezpečení na slevu z pojistky.
  18. S10 A11 a podobný error poslední měsíc vídám taky. Ale po párování opět naimportovalo. Ještě jsem to moc nezkoumal. Proč se to vrací. Pravá jednou chyběla na BT. Jakoby Android je sebral. Jinak mam Swing+
  19. Můj kompresor zní takto. Loni při prohlídce jsem se domluvil s AS, že je to ještě málo a počkáme až bude rušivější. Loni to totiž bylo sice slyšet, ale nahrávka byla hodně slabá i při vypnutém rádiu. Víc rušil areodynamický hluk. Ta nahrávka je tak už letošní, kdy občas to bylo slyšet i skrz radio. I letos se to ale chovalo podle počasí někdy víc někdy míň. Většinou musel člověk ujet tak 5-10min než to začlo (z centra OVy do Radvanic apod). Včera si servis tak vzal auto a začali jsme řešit. Video nejprve odmítal zaruční systém bo původní bylo v H265 kdežto oni žerou max H264. Škodovka chtěla fotku serioveho čisla kompresoru. Dobra zprava byla, že servis si dokazal zvuk taky sám nahrát, takže závada reprodukovatelná. Škodovka poslala vyjádření že uznavá, vyměnit kompresor, vysoušeč a celkově to řešení co dostali udělat je úplně jiné než dosud dělali Takže asi ne zaměna za DENSO ale asi ještě něco jiného. Auto mám zatím doma, čeká se na objednané díly.
  20. Takze sice FIII FL vyroba 10/2018. Loni jsem se domluvil s kamosem co je prijimaci technik v AS, ze jo ten zvuk co jsem mu nahral je ono, ale pockame az to bude vyraznejsi aby reklamace byla jista. Letosni leto uz to bylo casto slyset i pres radio. Loni slabe kdyz ticho. A mam Sanden. Zaver reklamacniho rizeni: vadny kompresor. Coz jsme ocekavali, protoze AS to taky reprodukoval i kdy to bylo jen obcas za urcitych podminek a vcerejsi pocasi tomu nenahravalo. Reseni je dle predpokladu vymena kompresoru a co je prekvapilo i vysousece. A pry budu mit nejake uplne nove reseni, ktere jeste v tomto pripade nedelali. Takze auto zpatky doma a ceka se na dily. Pro info muj zvuk a nahravka pouzita v reklamaci: https://1drv.ms/v/s!Ass-jJiFquNJlF87YT_6DRJkW0QD
  21. Přesně. Na předchozí F2 meneny celé zadní dveře přesně z tohoto důvodu po 10 letech a něco. A na záruku.
  22. Ok, ale z ceníku mi to nevyplývá. 3500 je příplatek je za vyhřívání, sportovni apod. 3ramena tam explicitne napsaná nejsou. Takže já bych byl asi překvapen.
  23. lumirnavrat

    Škoda Enyaq

    Tak včera stála skoro vedle našeho domu v ulici predvadecka z Havirovskeho AS. Vypadá pěkně ale na mě moc velké:).
  24. A jste si jisti že ve style je 3ramenny volant? Aby to uz nebyl stejný 2 ramenny jako v ostatních novějších modelech. Viz https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/dvouramenny-volant-z-octavie-dostanou-vsechny-nove-skody-zme/r~87e2376cb5eb11eab115ac1f6b220ee8/
×
×
  • Vytvořit nový...