Přejít na obsah

Laci

Uživatel
  • Počet příspěvků

    219
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Laci

  1. Doma si ho asi sami nenamontujem co? Dá se nějaké zamykání řadičky objednat na netu a pak si ho sám namontovat?
  2. Je to na tom druhém obrázku, kloub kde je číslo šest.
  3. Laci

    Vůle v řízení

    Rovnou ti ale říkám, že v hřebenu to bejvá až jako poslední. Většinou to bejvá ve spojovací tyči (sloubku) řízení.
  4. Mám problém po výměně zadních brzdových destiček. Nechal jsem srovnat kotouče, dal jsem nové destičky a od té doby se mi ozívá při prudším brždění od LZ kola bouchání. Při mírným brždění to nedělá. Zkoušel jsem zatahnout při jízdě i ruční brzdu a udělalo to taky jen do doby než zapnulo ABS. Na pedál to dělá neustále. Čím to může být?
  5. Laci

    Auto nebrzdí

    Dokáže mi někdo z vás vysvětlit proč jedna octavka brzdí jedovatě jen se dotknete brzdovýho pedálu a druhá, úplně stejná rokem výroby i motorizací, brzdí jako když nebrzdí. Podotýkam, že posilovač chodí jak má, brzdová kapalina je vpořádku, jen prostě účinek je u obou jiný. Samo že ta nahovno brzdící je ta má.
  6. Moc ti děkuju za pomoc. Všechno jsem zapojil a nastavil a kamarád si už lebedí.
  7. Tak jsem to tak všechno zapojil, hraje to perfektně. Jen tam neni te přepímač jak píšeš. Je tam akorát přepínač LOW-FULL-HIGH. Ten SW má taky svorky na připojení napětí. Prej by měl svítit modře. Musím to ještě vyzkoušet.
  8. Ještě jedna otázka. Musím zapojit SW na +12V ikdyž je to připojený přes zesilovač? už jsem to zapojil a hraje to, ale Sw jsem na napětí zatím nepřipojil. Jen abych něco neodpálil. A nejsem si taky jistej se zapojením Sw na výstupu zesilovače.
  9. Ten kabelový set k tomu má. Už jsem mu to natáhl od baterky k zesilovači (ten červený kabel).Ten modrý s cinchema je předpokládám propojení výstupu z rádia kzesilovači. To mu protáhnu dneska. Zesilovač je čtyřvýstupovej Ground zero GZRA 4100XII. Mám ten SW zapojit normálně na jeden z výstupů jako normální reprák nebo se zapojuje jinak? V manuálu je vždycky v zapojení SW nějaká indukce.
  10. A kdybych chtěl dát přední repro přes zesík, tak musím natáhnout nové dráty nebo můžu použít stávající vedení.
  11. Kluci prosím vás, kamarád si koupil do auta (Fiat Bravo) zesilovač, subvoofer a dva reproduktory a chce to zapojit. Jenže on chce ty dva nové repráky dát do dveří místo těch původních a přes zesilovač hnát ostatní origo repra. Já si ale myslím, že by měl nechat původní zapojení rádia a plus k tomu připojit přes zesilovač subvoofer a ty dva repráky do plata. Jak to máte zapojený vy? Ženete všechno přes zesík nebo máte původní vedení plus nové k tomu ostatnímu. Nikdy jsem se o toto nezajímal, tak mě nekamenujte.
  12. Tak to jsem rád. Zítra tam skočím a koupím. Díkes za radu.
  13. Kde seženu elektrolyt do baterie. Dnes jsem si koupil baterku do skútra a je suchá. Musím jí dolít a nabít na plnou kapacitu. Měl jsem se jim na ní vyprdnout, jsou to jen starosti navíc. Nevíte jestli se koupí třebas v drogerii?
  14. Laci

    Brzdy

    Nemam na to teď čas, ale na tu hadici kouknu. Ikdyž by mi asi haproval motor, né, kdyby to přisávalo přes nějakou prasklinu. Ten pedál jakoby pruží a když na to hamstnu, tak kola né a né zaflekovat. Kotouče mi tchán už minulej rok srovnával na soustruhu a jsou bez rezu. Je fakt, že když ještě při brždění podřadím, tak se účinek zlepší.
  15. Laci

    Brzdy

    Začínám poslední dobou vnímat slabší a slabší účinek brzd na svojí octě. Zkoušel jsem rozhejbávat brzdiče, ale výsledek žádný. Nemůže se louči posilovač? Bratránek má stejnou octu jako já, ale brzdy má nebe a dudy až bych řekl trochu jedovatý. Jak toho mám taky docílit. Jinak mám brzdy ABS/EDS.
  16. Jo to je přesně ono. Děkuji vám chlapi.
  17. Zakládám tady zbytečně nové téma, ale ať hledám jak hledám, nemůžu najít fotku s přesnými rozměry umístění ostřikovačů světel. Tenkrát to tu někdo někomu už měřil a dal jsem to foto. Nevíte prosím kde to je? Bratranec si u BadySe objednal ostřiky, tak ať jsme připraveni na montáž.
  18. Laci

    WI-FI připojení

    Na druhou stranu, teď jsem tady na tom připojenej už hodinu a zatim to nevypadlo. Je o divný.
  19. Laci

    WI-FI připojení

    Zezačátku to nešlo vůbec. Pak jsem to jednou zkusil a připojení trvalo jenom minutu a pak to zase vypadlo. Ten den večer jsem to ještě vyzkoušel a už to šlo, ale jsou chvilky, že to ztrácí spojení a zase se to hned připojí. Ale vždycky to má signál výborný. S ovladačem na tenhle starej typ wifiny to asi nevypadá dobře. Nic jsem na netu novějšího nenašel.
  20. Laci

    WI-FI připojení

    Tak WI-FIna už mi chodí, ale zase mám problém s tím, že se mi spojení přerušuje. Třeba půl hodiny to běhá bez problémů a najednou to začne padat. Zlobí to třeba deset minut a pak to zase jede. Někde na netu jsem našel, že je problém s nastavení notebooku, něco s nastavením spotřeby či co. NoiseR nebo někdo jinej prosím o radu ať už to chodí tak jak má.
  21. Laci

    WI-FI připojení

    Mám starší NTB HP Omnibook VT6200 a síťové adaptéry jsou Actiontec PRISM Wireless LAN PCI Card, výrobce ACTIONTEC Electronics,Inc a REALTEK RTL8139 FAMILY PCI FAST Ethernet NIC, výrobce REALTEK. Nic jinýho jsem tam nenašel.
  22. Laci

    WI-FI připojení

    Moc pěknej návod. Nastavil jsem to tak, ale noťas mi tu síť stejně nenajde. Ještě k tomu šifrování, ten WEP klíč je napsanej na spodní straně modemu. Tak ten tam mám opsat? A v noťasu se už nikam nezapisuje,aby to spolu komunikovalo? Jinak na NTB mam tlačítko na zapnutí WI-FI, i se mi na liště objeví bezdrátová síť zapnuta, ale to je vše. Nevim jestli nemam špatně nastavenej NTB.
  23. Laci

    WI-FI připojení

    Ani nemám jistotu, jestli mám správně nastavenej noťas. Když kliknu na síťová připojení, tak tam mám bezdrátové připojení a připojení k místní síti.Tal funguje s kabelem dobře.
  24. Laci

    WI-FI připojení

    Já tomu právě až tak nerozumim, ale v tom nastavení modemu jsem asi dával veřejnou. Jinak ten program stáhnu kde.
  25. Chlapi laboruju tady s připojením ADSLka od O2. Po kabelu mi chodí veškerý počítače v domě v pohodě, ale nemůžu rozchodit WI-FI spojení modemu s noťasem. Poslali mi modem Huawei a na něm je ledka pro bezdrátovej přenos. Ta už mi svítí, ale noťas nenajde stejně žádnou bezdrátovou síť. Poraďte mi PROSÍM.
×
×
  • Vytvořit nový...