Přejít na obsah

klucina

Uživatel
  • Počet příspěvků

    60
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 185 zobrazení profilu

Oznámení klucina

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. klucina

    Stále topí

    Zdravím. Měl jsem opět vypadlou klapku směšování teplého/studeného vzduchu, opraveno, ale teď to zase netopí. Je možné abych tu klapku nějak špatně zasunul? A začaly se mi objevovat ve větracích otvorech kousky molitanu? A ještě jeden dotaz. Ten molitan je na všech klapkách? Opravdu by se musela vytáhnout celá klima z auta pro opravu? Octávka 1 81kw TDi 2000 Díky za odpovědi..
  2. Ne, rádio mám odpojené ( vytáhlou pojistku ) a odběr je stále. I při odpojeném rádiu mi dioda nebliká. Maximálně když zamknu třeba napodruhé tak se procvakají zámky a pak začne blikat. Když zamknu zevnitř tlačítkem tak se zamkne pravá strana + kufr, ale řidič a za řidičem zámky vyskočí zpět. A ještě jedna věc, když odpojím baterku (-) a pak zpátky zapojím nefungují okna (4 x), zrcátka a při zamčení auta se nezamkne jen kufr. Po nějaké době zase začnou samy fungovat.. Je špatná komfortní jednotka?
  3. Potřeboval bych pomoc. Zjistil jsem, že odběr ( 0,20 A ) v klidu dělá 14-ka pojistka. Nevím jestli se to má, ale čekal jsem i víc jak půl hodiny až se auto uspí a odběr byl 0,01 A jak má být. Odpojil jsem všechny vnitřní lampičky ( na 14-ce pojistce dle internetu a knížky - vnitřní osvětlení + centrál ) a odběr byl i tak 0,20 A. Takže to bude asi nějaký z dveřních zámků. Jenže po vytáhnutí pojistky nefungují okna, zrcátka a ani odemknout kufr. Dá se tedy říct, že bude chyba v zámku víka kufru? Nebo je vadná řídící jednotka ve dveřích řidiče? A ještě dva dotazy. Ta řídící jednotka ve dveřích řidiče je v ovládání oken? A proč je centrál na třech pojistkách (6,14,38)? Děkuji za odpovědi a pomoc..
  4. Tak nakonec to nebylo rádio..:-( Vytáhl jsem pojistku 14 ( centrál + světlo interiéru ) a zatím drží 0,01A. Jen by mě zajímalo proč je centrál na třech pojistkách? (6,14 a 38) Nevyznám se moc v elektrice tak bych potřeboval poradit. Jestli mám třeba odpojovat jednotlivé dveře?
  5. Zdravím.. Tak jsem měl nebo ještě mám asi problém s vybíjením baterie. Vždycky na začátku zimy po prvních mrazících jsem řešil mrtvou baterii. Dneska jsem to zkusil proměřit a po půlhodině 0,21 (viz foto) Jelikož mám neoriginální rádio tak jsem zkusil pojistku. A po půlhodině bez pojistky 0,01. Tak jsem další nezkoušel a uvidím. Jen kdyz odpojím baterii abych napojil měřák tak odemknu jen dveře řidiče, tak jak zjistím to kdyby to byly třeba zadní dveře? Jen postřeh..
  6. klucina

    Stále topí

    Bylo by prosím možné sem dát foto který koberec oddělat a jestli se nemusí demontovat kastlik před spolujezdcem? Díky
  7. Zdravím.. Nechci zakládat další téma a tak se zeptám tady. Začala se mi odlepovat látka na stropnici. Odrazovali mě od výměny, že prý je stím strašná práce a je to drahé, myslím ta stropnice. Dá se to nějak opravit ( nemyslím připínáčky :-)) Pomohl by třeba čalouník a bez demontáže? Díky za tipy
  8. klucina

    Stále topí

    Zdravím všechny.. Mám asi stejný problém. Začalo mi topení topit a ne přestat. Na obrázku od Barloga je to to stříbrné táhlo, ano? Opravdu se nemusí nic demontovat a jen odhrnout ten koberec? Poněvadž by to bylo super.. :-)
  9. Zdravím.. Měl bych malý dotaz. Měnil jsem baterii. Po připojení nejdou okna a při zamčení auta ( klíčem u řidiče ) se nezamkne kufr..? OI 1.9 TDI rv. 99.. Díky za rady..
  10. Ok. Zkusím a uvidíme. :-) Díky za rady..
  11. Tak jsem to zkusil, odpojil konektor, propojil a světla svítila. Takže čidlo je špatné. OK. Druhý den se mi ale zpátečka dvakrát rozsvítila a pak zase ne. Kdyby bylo čidlo špatné tak to přece nesvítí vůbec, ne? Co s tím...
  12. Zdravíčko.. Nastal mi ten samý problém, že couvačky nesvítí ale žárovky i pojistka OK. Chci se podívat na to čidlo a jak se tady psalo tak ho najdu v levé části motorového prostoru. Šlo by prosím upřesnit jestli se k němu dostanu zvrchu nebo musím zvednout auto a pak zespodu..? Díky
  13. Zdravíčko.. Taky bych potřeboval prosím někoho kdo spraví padající budíky na počkání - Ostrava a okolí. V těchto parných dnech mi najednou spadly na nulu a přestala fungovat horní řada kontrolek. Budu moc vděčný.. Díky
  14. Zdravím.. Mám ten samý problém.. Přikládám foto jak to vypadá po dešti a auto bylo nakloněno (stání na obrubníku). Chtěl bych se zeptat kde má vyústění ten odtokový kanálek pod předním sklem na straně spolujezdce..? Díky
  15. Tak hotovo! Ovladač ventilátoru šel opravdu ztěžka ale za pomocí malého šroubováčku se to nakonec podařilo:) A žárovičku pomocí velké pinzety s čelistma oblepenýma izolačkou jsem taky dostal ven.. A opravdu jedna žárovička podsvětluje jak kruhové ovladače tak ty dvě tlačítka (AC/recirkulaci).. Díky všem za podněty a rady..
×
×
  • Vytvořit nový...