Přejít na obsah

vojtechojan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vojtechojan

  1. Stejný telefon funguje v jiných autech bez problémů tak si myslím, že telefonem to nebude.
  2. Když telefonuji bez bluethoot, funguje to normálně. Problém je stejný i při přehrávání hudby z telefonu přes bluethoot. Když je telefon blízko rádia vše funguje normálně, jakmile se vzdálí, je problém.
  3. V autě mám infotainment Amundsen a připojuji telefon Sony Xperia Z1 Compact. Problém je v tom, že musím telefon držet asi 10 cm od rádia aby fungovalo spojení přes bluethoot, když je telefon někde jinde v autě, tak je hovor přerušovaný a nesrozumitelný. Neví někdo čím by to mohlo být?
  4. has not set their status

  5. Nevíte někdo co znamená závada č. 17970 načtená VAGEM z řídicí jednotky motoru. Motor nelze nastartovat. Jedná se o motor AHF.
  6. Mám rok 2004, originál xenony, denní svícení a při startování mi nezhasínají. Jinak xenony mají příkon 35 W což je méně než halogeny (55 W).
  7. Bohužel jsem postup přizpůsobení dálk. ovladačů pomocí VAG-COMU na tomto fóru nenašel.
  8. Poraďte někdo jak pomocí programu VAG-COM přizpůsobit nové dálkové ovladače centrálního zamykání. Někde tady na fóru už tento dotaz zazněl ale odpověď jsem bohužel nenašel. Ani ve VISU toto popsáno není. Předem děkuji všem za odpověď.
  9. Vytisknul jsem si jak to nakódovat a jel do servisu. Řekl jsem co potřebuju, oni na mě koukali jak z jara a řekli, že to můžem zkusit, tak jsme to zkusili a ono to funguje. Místo originální anténky stačí asi 5 cm drátku a připojuje se to přes bluetooth jedna báseň. Mockrát jsem to nevyzkoušel ale zatím se mi to neodpojilo jak někdo psal. Tel. seznam to natahuje ale jenom ze SIM karty a musí to být bez čárek a háčků. Chodí to skvěle. Telefon NOKIA 6300.
×
×
  • Vytvořit nový...